Meniu

RMN Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie imagistica esentiala in diagnosticul si tratamentul cancerului si al altor afectiuni ale organelor si structurilor din corp, RMN in Galati se poate efectua la unul dintre centrele de imagistica de top din oras, prevazute cu aparatura performanta si personal medical specializat. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru realizarea examinarii pe care ti-a recomandat-o medicul specialist, articolul de fata iti va fi de folos in identificarea unitatilor medicale din oras cu standarde inalte de calitate in imagistica prin rezonanta magnetica nucleara.

Parcurge textul pana la capat si vei avea acces la o cercetare bine documentata a pietei serviciilor de imagistica medicala din Galati si vei afla carui centru sa te adresezi pentru un RMN.

Unde mergi pentru un RMN in Galati?

Daca nu esti genul care sa mearga direct spre o unica recomandare primita de la medic sau de la cunoscuti in ceea ce priveste alegerea clinicii sau centrului medical in care sa faci un RMN in Galati, consulta tabelul de mai jos pentru a descoperi de ce optiuni dispui pentru efectuarea investigatiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
600-1.800 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical cu mentalitate proaspata
 • Explicatii si recomandari minutioase la pregatirea pentru investigatii
 • Orientare catre confortul pacientilor in timpul examinarii
 • Timp de asteptare mare
Scanexpert
600-1.650 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.650 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal profesionist
 • Empatie fata de pacienti
 • Examinari precize si corect interpretate
 • Deficiente in organizarea programarilor
Medimage
700-1.600 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 700-1.600 Ron
 • Centru medical cu parcare larga
 • Sala de asteptare spatioasa
 • Programarile se pot face si de pe o zi pe alta
 • RMN deschis
 • Personal lipsit de rabdare si empatie fata de pacienti
 • Preturile mari nu reflecta calitatea investigatiilor
Medlife
750-1.770 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 750-1.770 Ron
 • Medici profesionisi
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Nu se respecta programarile
 • Abordare superficiala din partea unora dintre medici
 • Comunicarea personalului de la receptie cu pacientii ar trebui sa fie insotita de mai multa amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de RMN din Galati

Pentru a decide careia dintre clinicile cu servicii de RMN in Galati ar trebui sa te adresezi pentru a avea siguranta unei investigatii de mare acuratete, utila medicului tau in stabilirea diagnosticului si a tratamentului adecvat, ai nevoie de informatii suplimentare despre centrele de imagistica din top. Citeste sectiunea urmatoare a articolului pentru a afla detalii despre aparatura de care dispun clinicile, calificarile personalului, preturile practicate si opiniile pacientilor care le-au accesat serviciile.

1. Remenix

Remenix este un Centru de Imagistica Medicala certificata ISO9001, prezent de peste 16 ani pe piata de sanatate din judetul Galati, cu servicii de RMN, CT si ecografie. Aparatul RMN Philips Achieva 1,5 Tesla cu 16 canale permite obtinerea unor imagini de o calitate fara precedent, pentru o paleta larga de organe si afectiuni. La Remenix se realizeaza atat examinari de rutina, cat si investigatii speciale, cum ar RMN prostata si RMN hepatic cu Primovist, iar timpul de examinare pentru multe investigatii este redus la jumatate. O echipa alcatuita din 10 medici imagisti, sub coordonarea conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, coordoneaza examinarile si asigura interpretarea riguroasa a acestora. Sub umbrela acestui brand de servicii medicale functioneaza un centru in municipiul Galati si unul in Tecuci.

Investigatiile RMN se pot accesa atat cu bilet de trimitere de la medicul specialist, cat si contra cost, tarifele fiind cuprinse intre 600 si 1800 de lei, in functie de zona examinata si de tipul de RMN, nativ sau cu substanta de contrast. 

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale centrului, aparatura de ultima generatie, personalul medical cu mentalitate proaspata, explicatiile si recomandarile minutioase facute inaintea examinarii si eforturile personalului pentru confortul persoanei examinate. Sunt si nemultumiri, consemnate in recenzii, de catre pacientii la care nu s-a respectat ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Clinica Scanexpert si-a inceput activitatea in 2009, iar in prezent dispune de un aparat ultraperformant Siemens Avanto 1,5 T, prevazut cu antene dedicate tuturor partilor corpului omenesc si cu o rezolutie generoasa. Acest echipament dispune de un soft cu ajutorul caruia se pot efectua investigatii de mare precizie, precum si personalizarea protocoalelor in cazul tuturor procedurilor. Poti efectua aici RMN: cardiac, de san, pentru patologiile neurologice sau neurochirugicale sau musculoscheletal, iar serviciile sunt decontate de CNAS.

Cei care sunt interesati de pret RMN in Galati, la Scanexpert, pot afla ca tariful unui IRM cerebral este de 650 de lei, acelasi tarif ca si in cazul unui IRM abdomen inferior (pelvis).

Persoanele care au mers la aceasta clinica pentru un RMN au apreciat faptul ca personalul este calm, bine pregatit si ca a dat dovada de rabdare in timpul procedurilor de investigatie. Echipa este catalogata drept profesionista, empatica si serioasa, ce ofera servicii ireprosabile. Sunt si nemultumiri, iar majoritatea dintre ele sunt legate de faptul ca imaginile au avut o calitate slaba si ca interpretarile rezultatelor nu au fost in regula.

3. Medimage

Pentru aceasta clinica RMN din Galati, precizia diagnosticului este un criteriu de baza dupa care se desfasoara investigatiile medicale. Serviciile din clinica sunt decontate de CNAS, dar institutia colaboreaza si cu asiguratori privati de renume. Investigatiile RMN ce se efectueaza aici sunt foarte numeroase (sinusuri, cerebral, de hipofiza, de coloana, de gat, genunchi, umar, cot, glezna etc.).

Pretul unui IRM cerebral este de 550 de lei. Un IRM de abdomen inferior (pelvis) are un tarif de 600 de lei.

Parerile oamenilor sunt in majoritate laudative la adresa acestei clinici RMN deschise in Galati. Unii spun ca au reusit sa se programeze rapid la investigatii si ca de la receptie si pana la procedura in sine totul este foarte bine organizat. De asemenea, pacientii mai apreciaza si ca investigatiile pot fi decontate prin CAS.

4. Medlife

La Hiperclinica Medlife Galati – Nicolae Balcescu, investigatiile RMN se efectueaza cu aparatura moderna sub coordonarea a doi medici cu experienta, dr. Florin Ghita, medic primar radiologie si imagistica medicala, avand competente in ecografie 3D si RMN, si dr. Iuliana Cocaciu, medic specialist, cu competente in ecografie pediatrica, RMN, ecografie 3D si ecografie 2D. Aparatul RMN disponibil aici permite examinarea pacientilor cu greutate corporala pana in 120 kg. Clinica din Galati face parte din cea mai mare retea de servicii de sanatate private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie.

Preturile clinicii Medlife din Galati pentru RMN sunt afisate pe site-ul web si pornesc de la 750 de lei si pot ajunge pana la 1770 de lei.

Parerile pacientilor clinicii depind de experienta cu problema medicala pe care au dorit sa o rezolve la Hyperclinica MedLife din Galati. Unii precizeaza, in recenziile de pe Google, ca au intalnit aici medici profesionisti, cu empatie fata de pacienti, si solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca unii medici au o abordare superficiala si ca personalul de la receptie ar trebui sa isi schimbe modul de a comunica cu pacientii.

Concluziile noastre

Nu este greu sa gasesti servicii de rezonanta magnetica nucleara in orasul de la Dunare si poti conta pe o investigatie de calitate, daca accesezi, cu bilet de trimitere sau contra cost, un RMN in Galati. Centrele de imagistica din municipiu sunt dotate cu aparatura performanta, potrivita tuturor categoriilor de pacienti, care permite toate tipurile de examinari RMN, pentru o paleta variata de patologii. Medici bine pregatiti, cu experienta interpreteaza temeinic rezultatele imagistice, pentru a pune la dispozitia pacientilor si specialistilor care ii trateaza un instrument precis de diagnostic si un mijloc optim de ghidare in stabilirea tratamentului adecvat.