Meniu

RMN Genunchi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauza unei dureri cronice de genunchi sau anumite leziuni pot fi investigate si diagnosticate cu ajutorul unui RMN genunchi. In Cluj, se poate realiza aceasta investigatie la unul dintre centrele sau cabinetele de imagistica prin rezonanta magnetica, in care exista aparatura necesara si personal specializat sa efectueze examinarea.

Un RMN genunchi inregistreaza din mai multe unghiuri imagini detaliate ale structurilor din componenta articulatiei genunchiului, adica oase, cartilaj, tendoane, ligamente, muschi si vase de sange.

Unde poti face RMN genunchi in Cluj?

Efectuarea unui RMN genunchi in Cluj, ca si in orice alt oras presupune o procedura nedureroasa, neiradianta si neinvaziva. Cu toate acestea, este cunoscut faptul ca pretul investigatiei imagistice este destul de ridicat. Pacientul va dori deci un RMN relevant, de calitate, pe care il poate face la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret RMN genunchi 550 Ron
 • Profesionalim, rabdare si amabilitate a medicilor
 • Spatiu curat
 • Experienta placuta la RMN: aparat cu deschidere larga, putin zgomotos, muzica in casti
 • Punctualitatea in respectarea programarilor ar putea fi imbunatatita
Pro Medical
550 Ron
 • Pret RMN genunchi 550 Ron
 • Standarde de calitate europene
 • Personal tanar si competent
 • Medici prietenosi si amabili
 • Nemultumiri legate de experienta RMN, cu tehnicianul care il executa
 • Rezultate primite cu intarziere
Interservisan
550 Ron
 • Pret RMN genunchi 550 Ron
 • Spatiu placut, curat
 • Servicii de calitate
 • Personal medical amabil
 • Timp de asteptare mare, peste ora programarilor
 • Comportament neprofesionist al angajatilor de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici care realizeaza RMN genunchi in Cluj

In privinta centrelor si cabinetelor de imagistica din clasamentul de mai jos, in care se poate face RMN genunchi in Cluj, pacientii pot alege cu incredere serviciile acestora, certificate de experienta in activitate si gradul de satisfactie manifestat in recenziile utilizatorilor.

1. Cardiomed

Clinica medicala Cardiomed este un centru medical multidisciplinar din Cluj, unde se poate beneficia de servicii din mai multe ramuri ale medicinei, inclusiv de imagistica medicala si RMN genunchi. Aici activeaza peste 130 de medici, primari sau specialisti care pot evalua starea de sanatate a pacientilor cu ajutorul aparaturii de ultima generatie.

Pentru un RMN genunchi pret in Cluj, se plateste suma de 550 lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici se declara multumiti in general de calitatea actului medical. Ei apreciaza profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicilor. Multi spun ca centrul Cardiomed este curat si remarca experienta placuta de la RMN, aparatul cu deschidere larga, putin zgomotos si posibilitatea de a asculta muzica in casti in timpul examinarii. Exista pacienti nemultumiti de unii medici si de faptul ca nu au putut intra la ora la care au fost programati.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Pro Medical

Se poate efectua RMN genunchi si la Centrul Pro Medical, centru de imagistica, parte a grupului de clinici Pro Vitam, deschis in Cluj la 10 ianuarie 2022. Intr-un spatiu de peste 1300 metri patrati, amenajati si utilati potrivit celor mai inalte standarde medicale, exista cabinete medicale cu peste 20 de specialitati, un laborator de analize, un departament de imagistica medicala si un centru de cercetare.

Pretul RMN genunchi in Cluj la aceasta clinica este de 550 lei.

Pacientii care au beneficiat de consultatii si investigatii la acest centru medical au remarcat in recenziile lor personalul medical tanar si competent, amabil si prietenos. Ei spun ca serviciile medicale sunt la standardele de calitate europene si ca aparatura este de ultima generatie. Exista si clienti nemultumiti, chiar de personalul tehnic de la RMN, care, potrivit comentariilor, are un ton ridicat fata de pacienti, iar rezultatele intarzie.

3. Interservisan

Centrul Medico-chirurgical Interservisan Gheorgheni are o experienta pe piata medicala din Cluj de aproape 30 de ani si ofera pacientilor o varietate de consultatii si investigatii, printre care si RMN genunchi. Interservisan este cunoscuta drept prima clinica particulara cu actionar unic din Romania si a fost infiintata de prof. univ. dr. Teofil Pop.

Cine se intereseaza de RMN genunchi Cluj pret la aceasta clinica trebuie sa stie ca va achita 550 lei pentru RMN nativ si 850 lei pentru RMN cu substanta de contrast.

Parerile pacientilor sunt impartite referitor la serviciile clinicii. Unii apreciaza ambientul placut, curatenia, serviciile de calitate si personalul amabil. Sunt si multe comentarii care inregistreaza nemultumiri. Clientii reclama timpul de asteptare mare, peste ora de programare si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Atunci cand se medicul recomanda realizarea unui RMN genunchi in Cluj, pacientii trebuie sa se astepte la o investigatie complexa, neinvaziva, nedureroasa si neiradianta, accesibila ca pret (in jur de 550 lei, fara substanta de contrast). Exista mai multe posibilitati de efectuare a unui RMN genunchi in acest oras, la una dintre cele trei clinici din clasamentului de mai sus, care si-au obisnuit pana acum pacientii cu standarde ridicate, aparatura de calitate si personal profesionist si amabil.