Meniu

RMN Genunchi Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci RMN la genunchi in Craiova? Iti prezentam care sunt optiunile principale in materie de clinici si centre de imagistica la care poti apela pentru un raport bun calitate-pret si pentru precizie in diagnostic. 

Daca te confrunti cu dureri puternice de genunchi si cauza este nejustificata, daca ai fost diagnosticat cu o patologie tumorala la nivelul genunchiului sau ai suferit un traumatism, este foarte probabil ca medicul sa iti recomande sa faci RMN. 

Tariful pentru RMN de genunchi in Craiova

Pentru a alege un centru specializat in imagistica medicala din Craiova in vederea efectuarii unui RMN de genunchi, trebuie sa tii cont de raportul calitate-pret. Pentru a iti face o idee cu privire la pretul acestei invesigatii, te poti ghida dupa tabelul de mai jos. In cadrul acestuia figureaza numele celor mai bune optiuni de clinici, precum si tariful pentru investigatia RMN la genunchi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
SPAD Imaging
Clinica-Verificata
850 Ron
 • Pret RMN genunchi 850 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Conditii foarte bune
 • Medici profesionisti si amabili
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta
Regina Maria
810 Ron
 • Pret RMN genunchi 810 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si rabdare
 • Explicatii detaliate privind procedura
 • Aparatura performanta
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face RMN de genunchi in Craiova

Craiova gazduieste cateva centre medicale in cadrul carora se efectueaza investigatii de tip RMN, inclusiv RMN de genunchi. Pentru diagnosticarea unor afectiuni sau pentru monitorizarea postoperatorie, medicul iti poate recomanda sa faci o astfel de examinare.

Daca esti in cautarea celei mai bune clinici pentru nevoie tale, iata principalele optiuni pe care sa le iei in calcul: 

1. SPAD Imaging

In Craiova, RMN-ul de genunchi se poate efectua la SPAD Imaging. SPAD este un acronim pentru seriozitate, profesionalism si acuratete diagnostica – valori dupa care se ghideaza intregul personal din cadrul acestei clinici specializate in imagistica medicala. Infiintata in 2007, clinica se aliniaza la standardele centrelor de imagistica de top, ca urmare a dotarilor de ultima generatie, preciziei in diagnostic si protocoalelor moderne de investigatie. 

La SPAD Imaging, pacientii vor achita suma de 850 lei.

Serviciile de imagistica de la aceasta clinica sunt de inalta performanta, conform mai multor pacienti care au beneficiat de ele. Conditiile sunt foarte bune, iar personalul este apreciat pentru amabilitate si profesionalism. Clinica este frumos amenajata si atmosfera e placuta. De asemenea, comunicarea cu personalul reprezinta un punct forte. Cu toate acestea, cativa pacienti mentioneaza ca programarile lor au fost amanate sau decalate. 

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging 
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Pacientii din Craiova se pot indrepta catre centrul de imagistica din reteaua privata Regina Maria, in cadrul caruia se efectueaza si RMN de genunchi. Acuratetea diagnosticului reprezinta o prioritate pentru medicii care profeseaza aici. Din acest motiv, se foloseste aparatura performanta, astfel incat sa fie obtinute imagini inalt calitative. Colectivul isi desfasoara activitatea sub indrumarea conf. dr. Ioana Andreea Gheonea, care este medic primar in radiologie si imagistica medicala. Experienta acesteia a fost consolidata in cadrul unor stagii de pregatire desfasurate in SUA, Olanda, Franta si alte tari. 

RMN-ul de genunchi costa 810 lei. 

Medicii sunt profesionisti, amabili, rabdatori si ofera explicatii detaliate privind fiecare procedura. Asa reiese din parerile exprimate de mai multi pacienti care spun ca au avut o experienta pozitiva la acest centru medical. Se foloseste aparatura performanta si clinica este curata. La polul opus, exista si pacienti a caror experienta nu a fost cea mai buna, deoarece programarile nu le-au fost respectate.

Concluzii

RMN-ul de genunchi este o metoda de diagnostic foarte utila pentru diferite afectiuni, iar in Craiova poti beneficia de servicii inalt calitative. Centrele prezentate anterior reprezinta cele mai bune optiuni din punct de vedere al pretului si performantei aparaturii.