Meniu

RMN Genunchi Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri persistente la nivelul genunchilor, iar medicul specialist a ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa se efectueze un RMN la genunchi? In Ploiesti exista cateva clinici specializate in imagistica prin rezonanta magnetica, la serviciile carora poti apela cu incredere pentru efectuarea investigatiilor de tip RMN la standarde superioare.

Cu toate ca Ploiesti nu gazduieste multe centre de imagistica medicala, tot ai sansa de a beneficia de ajutorul unui medic specialist, care sa te indrume corect si scare sa iti ofere solutii adecvate, indiferent care este problema de sanatate pe care o experimentezi. RMN-ul la genunchi este o forma eficienta si neiradianta de examinare a oaselor, ligamentelor, muschilor, vaselor de sange si chiar a cartilajului, prin care medicul specialist reuseste sa stabileasca un diagnostic corect.

Cat costa un RMN la genunchi in Ploiesti?

Inainte de a te programa pentru un RMN la genunchi in Ploiesti, trebuie sa te asiguri ca stii care sunt costurile pe care urmeaza sa le platesti. In tabelul de mai jos iti prezentam tarifele exacte aplicate la clinicile de specialitate chiar din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
MedLife Lotus
Clinica-Verificata
500-700 Ron
  • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 500-700 Ron
  • Colectiv medical bine pregatit
  • Investigatii exacte
  • Aparatura de inalta performanta
  • Lipsa de organizare
  • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in RMN la genunchi in Ploiesti

Daca esti in cautarea unei institutii medicale private in cadrul careia sa se realizeze un RMN la genunchi in Ploiesti la standarde inalte, ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza iti evidentiem doua clinici pe care sa te poti baza. Citeste mai departe si afla care sunt dotarile lor, dar si cum este vazuta de ceilalti pacienti care le-au frecventat:

Spital MedLife Lotus

Spitalul Lotus apartine retelei de sanatate Medlife si este locul potrivit in care pacientii pot efectua un RMN la genunchi in Ploiesti la standarde inalte. Suportul tehnologic folosit pentru realizarea investigatiilor imagistice este avansat, pacientii avand astfel posibilitatea de a-si efectua examinarile necesare in conditii de confort si siguranta. Activitatea spitalului a inceput in anul 2004 si are ca scop principal respectul fata de om. Echipele medicale au o pregatire vasta in domeniul medical prin studii si cursuri de specialitate efectuate de-a lungul timpului, oferind un act medical la standarde europene. Spitalul ofera si servicii de spitalizare continua si de zi, iar blocul operator este modern si dotat cu aparaturi de inalta performanta. In plus, se afla in parteneriat si cu o agentie de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii decontate. 

Tariful aplicat pentru un RMN la genunchi incepe de la 500 lei si ajunge la 700 lei.

Spitalul MedLife Lotus ofera servicii medicale la standarde europene, fiind dotat cu aparaturi de inalta performanta si cu tehnologii avansate, care sa ofere confortul necesar pentru toti pacientii, indiferent de complexitatea procedurii. Colectivul medical este expert si bine pregatit in ceea ce priveste efectuarea unor investigatii precise. Cu toate acestea, se remarca si lipsa de organizare, dar si decalarea programarilor, din cauza carora pacientii se declara a fi deranjati.

Vezi parerile pacientilor despre Spital MedLife Lotus
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru realizarea unui RMN la genunchi in Ploiesti trebuie sa iei in considerare clinici de renume, pentru a avea certitudinea ca beneficiezi de investigatii precise. Anterior in articol iti prezentam doua clinici la ajutorul carora poti apela cu incredere, multumita aparaturilor performante si echipei medicale de exceptie.