Meniu

RMN Genunchi Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti efectua un RMN la genunchi in Timisoara in mai multe clinici si centre de imagistica, iar in acest articol te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie, in cazul tau. Iti vom prezenta un clasament al unitatilor medicale care ofera acest serviciu, dar si o lista de preturi, astfel incat sa-ti faci o idee asupra costurilor si asupra serviciilor de care vei beneficia.

RMN-ul la genunchi este utilizat pentru diagnosticarea a numeroase afectiuni: deteriorarea cartilajului articular, inflamatii, leziuni ale ligamentelor, tumori. In Timisoara exista centre dotate cu aparat RMN deschis, dar si centre in care pacientii sunt asezati pe o masa de examinare si deplasati printr-un tunel lung si ingust. Descopera, asadar, unde poti efectua o astfel de examinare in conditii foarte bune!

Cat costa sa faci RMN la genunchi in Timisoara?

O investigatie RMN la genunchi are un pret, in Timisoara, care variaza de la clinica la clinica. Te poti informa din tabelul de mai jos in aceasta privinta, astfel incat sa fii pregatit, in cazul in care investigatia nu este decontata de Casa de Asigurari!

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Birsasteanu
Clinica-Verificata
790 Ron
 • Pret RMN genunchi 790 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • RMN deschis
 • Medici buni
 • RMN membre inferioare sau membre superioare
 • RMN, osteodesitometrie si ecografii
RMN Detect
800 Ron
 • Pret RMN genunchi 800 Ron
 • Aparate RMN deschise, speciale pentru problemele de ortopedie si recuperare medicala
 • Personal amabil si implicat
 • Interpretare rapida
 • Aparate silentioase
Neuromed
800 Ron
 • Pret RMN genunchi 800 Ron
 • Tehnologii medicale avansate
 • Medici cu experienta
 • Serviciu de urgenta
 • Programari 24/24
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinical Image
700 Ron
 • Pret RMN genunchi 700 Ron
 • Numeroase investigatii RMN
 • Examinari cu sau fara substanta de contrast
 • Personal amabil si profesionist
 • Promptitudine
Regina Maria
895 Ron
 • Pret RMN genunchi 895 Ron
 • Numeroase investigatii RMN pentru toate zonele corpului
 • RMN cu sau fara substanta de contrast
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici supraspecializati
 • Curatenie si conditii moderne
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor medicale in care se efectueaza RMN la genunchi in Timisoara

Inainte de a te programa la un RMN de genunchi in municipiul Timisoara, afla, in primul rand, care sunt clinicile bune care ofera acest serviciu. In acest sens, iti prezentam un clasament al celor mai bune locatii din oras, din punctul de vedere al pacientilor care le-au trecut pragul cel putin o data.

1. Birsasteanu Imaging Solutions

Birsasteanu Imaging Solutions este un centru medical modern in care poti efectua un RMN la genunchi si numeroase alte investigatii RMN, precum si osteodensitometrie sau ecografii. Zonele asupra carora se realizeaza RMN la nivelul membrului inferior sunt trei: zona antepiciorului, gambei si genunchiului, dar se efectueaza RMN si la nivelul membrului superior, mai exact in: zona carpiana, la incheietura, antebrat, cot. In clinica sunt trei medici specialisti care efectueaza aceste investigatii.

Pretul unui RMN la genunchi este de 790 de lei.

Persoanele care au ajuns la aceasta clinica pentru diverse investigatii, inclusiv pentru RMN la genunchi, spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate si ca personalul este amabil si calificat. Aprecieri primeste si clinica in sine, pentru faptul ca este moderna, curata si ca atmosfera este una placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Birsasteanu Imaging Solutions
Vezi Pareri

2. RMN Detect 

In Centrul de Imagistica Musculoscheletala RMN Detect se realizeaza RMN la genunchi cu aparat deschis. In cadrul centrului se pot efectua si alte investigatii imagistice cu rezonanta magnetica: la coloana, cot, umar, incheietura mainii. Aparatul RMN utilizat este de tehnologie noua, este deschis, confortabil si silentios. Acesta este o optiune foarte buna pentru persoanele care sufera de claustrofobie si care nu mai sunt astfel nevoite sa fie examinate intr-o capsula inchisa. Investigatia pentru un segment are o durata de 30-40 de minute.

Pretul unei investigatii RMN la genunchi este de 800 de lei.

In legatura cu serviciile de aici, timisorenii au in majoritate o parere buna, spunand ca personalul medical si cel de la receptie este amabil. Unii spun chiar ca RMN-ul la genunchi a fost foarte concludent si ca au beneficiat de ajutor din partea personalului pentru a-l efectua in cele mai bune conditii, unele persoane avand probleme de mobilitate, de exemplu. De asemenea, clientii au mai notat ca interpretarea RMN-ului se face rapid.

3. Neuromed

Neuromed Timisoara este un centru de diagnostic imagistic in care se efectueaza atat investigatii prin rezonanta magnetica, printre care si RMN la genunchi, cat si CT, mamografii, radiografii, ecografii. Centrul a fost infiintat in 1999 de doi medici, iar personalul este alcatuit din 15 medici, specializati in rezonanta magnetica si computer tomografie, fizicieni, medici de anestezie si terapie intensiva. Sunt doua aparate de rezonanta magnetica in acest centru. Medicii de aici participa frecvent la conferinte si congrese nationale cu lucrarile lor si organizeaza conferinte si mese rotunde cu personal medical din diverse spitale din Timisoara sau din regiune. 

Tariful pentru un RMN la genunchi este de 800 de lei.

Opiniile timisenilor sunt impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor de aici. In timp ce unii declara ca experienta lor a decurs fara probleme si ca personalul a fost atent si rabdator, ca totul decurge repede si ca nu se sta mult la coada pentru investigatii, altii au cateva nemultumiri. Printre acestea se afla urmatoarele: nu se raspunde decat rar la telefonul clinicii, comunicare slaba, inexistenta unui lifta sau a unei rampe speciale pentru persoanele cu handicap locomotor.

4. Clinical Image

Clinical Image este un centru de imagistica din Timisoara la care te poti prezenta pentru un RMN de genunchi, dar si pentru diagnosticarea diferitelor probleme: tumori, infectii, afectari vasculare, leziuni traumatice ale aparatului osteo-articular. Pe langa RMN la genunchi, la Clinica Image se mai efectueaza diverse tipuri de investigatii RMN: gat, regiuni ale coloanei vertebrale, abdominal, pelvin, umar, torace, regiune cervicala, cranio-cerebral, hipofiza, cord etc. Examinarile se fac cu sau fara substanta de contrast, dupa caz. 

Un RMN la genunchi in Timisoara are un pret de 700 de lei, la Clinical Image.

Despre serviciile oferite in acest centru, timisorenii au pareri relativ bune, spunand ca se respecta oarecum programarile si ca personalul este profesionist si amabil. Sunt insa si cateva nemultumiri subliniate de pacienti, printre care ca locatia este considerata „simpla” sau ca raportul calitate-pret este in defavoarea pacientilor. 

5. Regina Maria – Premiere

Nu in ultimul rand, poti efectua un RMN la genunchi si la Spitalul Premiere Timisoara din cadrul retelei medicale Regina Maria. Acesta este cel mai mare spital privat din zona de vest a Romaniei si este o unitate multidisciplinara cu o echipa de medici cu experienta vasta si supraspecializati. Pe lista specialitatilor medicale se afla si cea ce imagistica, unde activeaza trei medici specializati in radiologie si imagistica medicala: dr. Denisa Tisea, dr. Elena Jianu si dr. Marius Moise. Numarul investigatiilor RMN este impresionant si cuprinde diverse zone ale corpului: glezna, genunchi, gamba, gat, mana, hipofiza, organe genitale, pelvis, perete toracic, plex brahial, regiuni coloana etc.

Costul unui RMN genunchi unilateral nativ este de 895 de lei la aceasta unitate medicala.

Sute de persoane si-au exprimat opinia pe internet in legatura cu serviciile acestui spital privat. Opiniile sunt diferite, astfel ca daca unii pacienti au fost multumiti de personalul medical si de cel auxiliar sau de la receptie, alti timiseni afirma contrariul. Sunt insa cateva lucruri pozitive care nu se pot nega:  multitudinea de specializari medicale, dotarile performante, conditiile bune si curatenia.

Concluziile noastre

In multe centre de imagistica se efectueaza RMN la genunchi in Timisoara. Investigatiile sunt efectuate de specialisti cu experienta, care utilizeaza echipamente moderne. 

Unele dintre clinicile prezentate in acest articol sunt dotate inclusiv cu aparate RMN deschise, care fac experienta mult mai confortabila si mai putin traumatizanta, mai ales pentru pacientii care sufera de claustrofobie.