Meniu

RMN Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa identifici o clinica unde poti face RMN in Hunedoara, probabil vei observa ca optiunile sunt destul de limitate. Chiar si asa, poti beneficia de un act medical de calitate atunci cand ai nevoie de servicii de imagistica medicala in orasul tau.

RMN-ul este o investigatie pe care medicii o folosesc pentru ca ofera o imagine foarte precisa a organelor si tesuturilor organismului, care poate fi amplificata prin administrarea unei substante de contrast. Este necesara in diagnosticarea unor afectiuni, cum ar fi accidentul vascular cerebral sau o tumoare, dar si pentru a urmari cum evolueaza unele boli.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
H-Medical Clinic
Clinica-Verificata
580-600 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 600 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 580 Ron
  • Profesionalism si seriozitate
  • Amabilitate
  • Buna comunicare
  • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face RMN in Hunedoara?

RMN-ul este o procedura nedureroasa si neinvaziva, iar pacientii din Hunedoara carora li s-a recomandat efectuarea acestei investigatii pot merge la o clinica situata chiar in orasul lor, pentru a evita deplasarile si costurile aferente transportului. Desi nu au foarte multe variante cand vine vorba despre servicii de imagistica medicala, pot sa aleaga urmatoarea unitate medicala, in cadrul careia se ofera si astfel de investigatii:

H-Medical Clinic

Cea mai buna optiune a locuitorilor din Hunedoara in vederea efectuarii unui RMN este H-Medical Clinic, unde se ofera servicii de imagistica medicala. Aici, pot beneficia de scanare RMN si de rezultate cu precizie milimetrica, astfel incat afectiunile sa poata fi depistate cu precizie daca este cazul.  

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 600 lei. Pentru un RMN abdominal nativ, pacientii vor plati 580 lei.

Mai multi pacienti care au trecut pragul clinicii spun ca au avut o experienta buna si recomanda serviciile acesteia. Profesionalismul si seriozitatea sunt doua calitati apreciate. Intreg personalul, de la receptie pana la asistente, este amabil, comunicativ si rabdator. Clinica este dotata cu aparatura noua si performanta, iar curatenia este un alt punct forte. Cu toate acestea, exista si cativa pacienti care nu au fost multumiti de atitudinea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre H-Medical Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Desi optiunile nu sunt foarte diversificate, Hunedoara gazduieste o clinica unde se poate face RMN la pret accesibil si unde pacientii pot beneficia de atentia personalului cu experienta. Examenul RMN este imperativ pentru acuratetea unui diagnostic, iar pacientii din acest oras nu trebuie neaparat sa se deplaseze in alte localitati sau judete pentru a beneficia de un act medical calitativ.