Meniu

RMN Lombar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai intrebat unde sa mergi pentru un RMN lombar in Cluj, in acest articol vei afla raspunsul. Iti prezentam trei clinici la care te poti programa pentru o astfel de investigatie, fiecare dispunand de aparatura de rezonanta magnetica nucleara de ultima generatie si de medici bine pregatiti, unii avand experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Un RMN de coloana lombara este un ajutor pretios pentru medici, in stabilirea unui diagnostic sau in monitorizarea unei afectiuni, oferind indicii clare asupra anomaliilor structurale, de compozitie sau de functionare a acestei zone a corpului. Descopera, asadar, la ce clinica din Cluj sa te programezi pentru o examinare!

Ce tarif are un RMN lombar in Cluj?

Tariful pentru un RMN lombar, in Cluj, variaza in functie de clinica, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Lombar
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret RMN lombar nativ 550 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Varietate de investigatii imagistice
 • Lipsa locurilor de parcare destinate pacientilor
 • Nu se respecta programarile
Centrul Transilvania
760 Ron
 • Pret RMN lombar nativ 760 Ron
 • Echipa numeroasa de medici
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rezultate RMN rapide
 • Timpul de asteptare
 • Aglomeratie
Interservisan
950 Ron
 • Pret RMN lombar nativ 950 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Personal amabil si profesionist
 • Departament de Imagistica Medicala bine pus la punct
 • Ora programarii nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde poti face un RMN lombar in Cluj

Dintr-un top al clinicilor in care se efectueaza un RMN lombar in Cluj nu aveau cum sa lipseasca urmatoarele:

1. Cardiomed

Cardiomed Cluj este la dispozitia pacientilor cu o multitudine de servicii de evaluare a starii de sanatate si de tratament. Centrul medical dispune de aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia echipa de medici isi desfasoara activitatea la cele mai inalte standarde. In departamentul de radiologie si imagistica medicala activeaza medici cu o vasta experienta si pregatire, dintre care amintim doar cativa: dr. Boja Ramona, medic primar radiologie-imagistica medicala, cu competenta CT si RMN si dr. Luminita Cocarla, medic primar radiolog cu competenta CT si RMN.

Pretul pentru un RMN lombar, nativ, este 550 de lei, iar pentru un RMN lombar cu substanta de contrast este de 950 de lei.

Media obtinuta de acest centru medical din review-urile acordate de pacienti, pe internet, este pana in 4 stele (din 5), oamenii avand experiente diferite aici. Unii spun ca au fost tratati cu profesionalism si amabilitate, fara sa astepte la cozi, dar altii spun ca, din contra, au asteptat foarte mult, chiar ore in sir, ca nu sunt locuri de parcare pentru pacienti si ca personalul de la receptie ar trebuie sa-si imbunatateasca atitudinea fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania este rezultatul unei investitii daneze private in domeniul medical din tara noastra, prima de acest fel si unul dintre cei mai importanti furnizori din Cluj-Napoca de imagistica RMN, prin aparatura performanta, de ultima generatie si prin echipa de medici radiologi cu inalta calificare. In cazul investigatiilor RMN, rezultatele sunt interpretate de catre medicii radiologi cu experienta, cu care pacientii se pot consulta atat inaintea examinarii, cat si dupa.

Pretul pentru un RMN lombar nativ este de 760 de lei, iar cu substanta de contrast este 1.060 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in legatura cu aceasta clinica. Unii sunt foarte multumiti, spunand ca personalul medical s-a comportat exemplar in timpul investigatiei RMN si ca rezultatele au fost primite a doua zi. De asemenea, nu sunt plangeri la adresa medicilor, care isi fac meseria cu profesionalism, dar unii oameni spun ca sistemul de programari ar trebui imbunatatit pentru a nu se mai crea aglomeratie si a nu mai exista timpi mari de asteptare.

3. Interservisan

Misiunea Interservisan este, de peste 25 de ani, aceea de a le oferi pacientilor acces la servicii medicale private de calitate superioara. Fie ca este vorba de Centrul Medico-Chirurgical Gheorghieni, de Centrul Medico-Chirurgical Motilor sau de clinica Novia Estetica, atentia se focalizeaza pe pacienti. Printre numeroasele specialitati medicale, exista si un departament de Radiologie si Imagistica Medicala, in cadrul caruia functioneaza si aparatura RMN, iar rezultatele sunt interpretate de personal medical cu experienta.

Pretul pentru un RMN lombar, in Cluj, la Interservisan, este de 950 de lei, iar tariful pentru un RMN cu substanta de contrast este de 1.250 de lei.

Oamenii au pareri impartite in privinta Interservisan, fie ca este vorba de punctul din Gheorgheni sau de cel de pe Motilor. Unii au fost multumiti de conditiile de cazare, de profesionalismul si amabilitatea cadrelor medicale si de atmosfera. Altii spun ca au asteptat mult peste ora de programare si ca nu considera potrivita politica de a solicita plata in avans pentru serviciile medicale.

Concluziile noastre

Poti merge la un RMN lombar in Cluj in diverse clinici, iar cele mai bune dintre ele au fost prezentate in acest articol. In aceste locatii, medicii lucreaza cu aparatura de ultima generatie, astfel ca rezultatele investigatiilor sunt relevante in stabilirea unui diagnostic sau in urmarirea evolutiei unei afectiuni.