Meniu

RMN Miercurea Ciuc

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci RMN in Miercurea Ciuc, exista cateva optiuni de clinici dintre care poti alege, desi optiunile nu sunt la fel de numeroase precum in alte orase din Romania. In acest articol, vei afla care sunt unitatile medicale unde se face examen RMN si care este tariful pentru una dintre cele mai frecvente investigatii din aceasta sfera, anume RMN nativ cranio-cerebral.

Aceasta examinare imagistica permite medicului sa observe in detaliu structurile si tesuturile organismului, lucru necesar pentru a depista anomalii congenitale si un spectru larg de afectiuni. Procedura este neinvaziva si nu foloseste radiatii.

Cat costa sa faci RMN in Miercurea Ciuc?

Atat in Miercurea Ciuc, dar si in alte orase din Romania, pretul RMN-ului depinde de zona corpului care va fi examinata si de performanta echipamentului. Pentru ca tariful este un factor important in alegerea unei clinici, mai jos poti vedea care sunt preturile RMN-ului nativ cranio-cerebral in cadrul celor mai reputate unitati medicale din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Spitalul Judetean
600 Ron
  • Tariful pentru RMN Cerebral este 600 Ron
  • Ingrijiri medicale de calitate
  • Profesionalism si amabilitate
  • Empatie si devotament
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru a face examenul RMN in Miercurea Ciuc?

Printr-un search pe Google, vei observa ca in Miercurea Ciuc exista cateva locatii spre care te poti indrepta daca medicul specialist ti-a recomandat sa faci RMN. Totusi, este bine sa afli mai multe despre activitatea si tarifele practicate in clinicile respective inainte de a face o alegere.

Urmatorul clasament prezinta cateva informatii utile despre unitatile medicale care integreaza in lista de servicii si RMN-ul:

Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc

Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc este o alta optiune foarte buna in vederea efectuarii unui RMN. La aceasta unitate medicala, se realizeaza investigatii RMN in sistem ambulatoriu, care pot fi efectuate numai daca pacientul are trimitere de la mediul specialist. Spitalul reuneste o gama variata de servicii medicale, iar colectivul este format din medici specialisti, asistenti si personal auxilar care pun in prim-plan calitatea actului medical si a ingrijirilor oferite.

La acest spital, examenul RMN nativ cranio-cerebral costa 600 lei.

Zeci de pacienti si-au relatat experienta avuta la acest spital prin intermediul recenziilor. Majoritatea spun ca au observat profesionalism, amabilitate, devotament si empatie din partea personalului. Sunt apreciate curatenia din spital si atitudinea pozitiva a colectivului. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, dar exista si pareri mai putin bune, cativa dintre pacienti spunand ca apelurile lor nu au fost preluate.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc
Vezi Pareri

Concluzii

Daca locuiesti in Miercurea Ciuc, poti face RMN fara sa te deplasezi in alta localitate. Investigatia cu ajutorul careia medicii depisteaza mai multe tipuri de afectiuni este disponibila atat in cadrul unui centru de imagistica, dar si la spitalul judetean. Raportul bun calitate-pret si feedback-ul venit din partea altor pacienti sunt principalele aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi o unitate medicala.