Meniu

RMN Onesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci RMN in Onesti, probabil ai observat deja ca nu exista prea multe clinici si centre de imagistica medicala care efectueaza scanare RMN in acest oras. Totusi, exista o optiune avantajoasa pe care o poti alege daca nu doresti sa mergi in alta localitate pentru acest serviciu.

Investigatia RMN este recomandata in cazul multor afectiuni, printre care infectii, tumori, hemoragii (RMN cerebral), afectiuni pancreatice, leziuni pelvine sau patologia ginecologica (RMN abdominal). Imaginile obtinute cu ajutorul procedurii sunt folosite pentru acuratetea diagnosticului sau pentru monitorizarea afectiunii. Atat RMN-ul cerebral, cat si cel abdominal se pot face in Onesti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
550 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 550 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 550 Ron
  • Servicii integrate de imagistica
  • Tarif accesibil
  • Atitudinea personalului de la receptie poate fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru RMN in Onesti?

Efectuarea examinarii RMN pentru pacientii din Onesti incepe cu identificarea unei clinici sau a unui centru de imagistica medicala in cadrul careia se ofera si acest serviciu. In paragrafele urmatoare, va fi prezentata optiunea cea mai avantajoasa pentru locuitorii acestui oras:

Antares Clinic

Daca esti locuitor al orasului Onesti si medicul ti-a recomandat sa faci in timp util examen RMN, poti alege o clinica situata in apropierea ta – Antares Clinic. Clinicile Antares sunt prezente inclusiv in Neamt si Suceava, iar misiunea lor este sa asigure excelenta in diagnostic. In aceasta clinica se ofera servicii integrate medicale de imagistica si inclusiv din alte specialitati clinice.

La aceasta clinica, tariful pentru un RMN cranio-cerebral nativ este 550 lei. Acelasi este pretul si pentru examinarea RMN abdominala.

Conform parerilor exprimate in mediul online, majoritatea pacientilor au avut o experienta buna in aceasta clinica. Unii dintre acestia au mentionat ca au beneficiat de ingrijiri din partea unui cadru medical atent, calm si comunicativ. Totusi, sunt si persoane care spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista.

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Persoanele din Onesti nu au foarte multe variante pentru a face RMN in orasul lor, insa pot alege clinica ale carei recomandari sunt in mare parte pozitive si unde pot beneficia de servicii integrate de imagistica. Aceasta investigatie a devenit imperativa pentru acuratetea unor diagnostice, iar medicii o recomanda pentru a obtine o imagine mai detaliata a structurilor organismului.