Meniu

RMN Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat efectuarea unui RMN in Pitesti, centrele de imagistica din oras iti stau la dispozitie cu o gama variata de servicii de acest fel. O interpretare corecta a imaginilor obtinute in urma investigatiei iti ofera informatii relevante cu privire la starea ta de sanatate, astfel incat alegerile pe care le faci mai departe sa aiba efecte pozitive. 

Spitalele si clinicile din Pitesti au sectii special dedicate imagisticii, in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti din domeniu. Aparatura medicala de inalta calitate permite obtinerea unor imagini clare, perfecte pentru diagnosticare si pentru elaborarea unui plan de tratament.

Cat costa efectuarea unei investigatii de tip RMN in Pitesti? 

Cu privire la pretul unui RMN in Pitesti, el poate fi influentat de mai multi factori, printre care se regasesc tipul investigatiei efectuate si aparatura utilizata. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt sunt trecute preturile de la mai multe clinici, spitale si centre de imagistica din oras, pentru a vedea care se incadreaza in bugetul tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Elda
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
425-1.150 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 425-1.150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Taxa pentru intreruperea investigatiei
Spitalul OncoFort
650-1.350 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 650-1.350 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Gama variata de RMN-uri
 • Colaborare CAS
 • Personal nepregatit la receptie
Natisan
600-1.200 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
Muntenia Hospital
450-800 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 450-800 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Curatenie
 • Organizare slaba
Medlife – Solomed
500-1.620 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.620 Ron
 • Echipament de ultima ora
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Conditii optime de siguranta
 • Personal slab pregatit la receptie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru a-ti face un RMN in Pitesti

In topul de mai jos sunt prezentate optiunile pe care le ai in vederea obtinerii unui RMN in Pitesti, alaturi de pret, experienta, reputatie si alte detalii similare. In timp ce unele dintre ele exceleaza la capitolul dotari de ultima generatie, altele au acumulat o ampla experienta in domeniu, pe parcursul activitatii lor. Alege-o pe cea care poate sa raspunda cel mai bine nevoilor tale:

1. Elda

Activitatea clinicii ELDA a inceput inca din anul 1992, iar in prezent ofera servicii RMN in orasul Pitesti. Printre investigatiile pentru care pot opta pacientii se afla RMN-ul articular, abdominal, cerebral, la coloana, pelvin etc. Efectuarea unui portofoliu impresionant de investigatii este posibila datorita aparaturii de ultima generatie de care dispune clinica: toate masinile sunt aprobate de FDA cu tehnologie de varf, iar bobinele usoare pentru pacienti permit o mai mare flexibilitate. De asemenea, spatiile sunt certificate ISO. Medicii care fac parte din personalul clinicii tin pasul cu noutatile din domeniu, pentru a le oferi pacientilor cele mai bune servicii. Atmosfera placuta de la clinica se datoreaza faptului ca efortul este centrat pe relatia dintre medic si pacient.   

Pretul investigatiei variaza de la 425 de lei, in cazul RMN-ului la coloana vertebrala 1 segment nativ, la 1.150 de lei pentru pentru RMN-ul abdomino-pelvin cu substanta de contrast. 

Majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile ELDA au adus cuvinte de lauda cu privire la activitatea clinicii. Programarile sunt stabilite rapid, iar personalul este unul amabil. Exista si aspecte mai putin placute, precum taxa in valoare de 350 de lei pe care pacientii trebuie sa o plateasca in cazul in care intrerup investigatia dupa primele 10 minute.

Vezi parerile pacientilor despre Elda
Vezi Pareri

2. Spitalul OncoFort

Printre numeroasele servicii oferite de Spitalul OncoFort se numara imagistica de top, prin RMN-urile efectuate in Pitesti. Imaginile obtinute sunt interpretate de unii din cei mai buni medici din oras, care colaboreaza cu o echipa de renume din capitala. De RMN se ocupa Dr. Cezar Iulian Betianu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, dar si Dr. Ana-Maria Cirstoveanu sau Dr. Danut-Ion Trandafir. Cu privire la aparatura pe care spitalul o are in dotare, este vorba de echipamentul modern si performant Magnetom Essenza si Magnetom Aera de la Siemens. In cadrul spitalului se realizeaza RMN cranio-cerebral, la gat, coala, abdominal etc. Invesigatiile pot fi decontate, in limita fondurilor disponibile la momentul respectiv. In scopul de a le oferi pacientilor conditii optime de confort, cei care sufera de claustrofobie pot testa din timp aparatul. 

Tarifele investigatiei variaza intre 650 de lei, in cazul RMN-ului cranio-cerebral nativ si 1.350 de lei, pentru RMN cranio-cerebral cu hipofiza nativ si cu substanta de contrast. 

Pacientii care au vizitat Spitalul OncoFort apreciaza faptul ca se ridica la nivelul standardelor europene, datorita echipamentului modern si a promptitudinii. In schimb, mai multi dintre ei au sesizat faptul ca personalul de la receptie nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii.

3. Natisan 

Centrul Medical Natisat si-a inceput activitatea in anul 2000, sub forma unui mic cabinet de medicina de familie, ca pe parcurs sa-si extinda serviciile si sa ofere RMN si alte investigatii in Pitesti. Scopul medicilor de aici este de a-i trata pe pacienti intr-un mod profesionist si de calitate. In privinta portofoliului de servicii RMN, in cadrul spitalului se realizeaza RMN cranio-cerebral, la coloana vertebrala, de san, abdominal, pelvin, de cord si la prostata. Aparatul pe care medicii il folosesc pentru a efectua aceste investigatii este Siemens Magnetom Amira 1.5T. De asemenea, pacientii care aleg RMN cu substanta de contrast trebuie sa-si faca analize de sange uree si creatinina cu 24-48 de ore inainte de investigatie. 

Tarifele incep de la 600 de lei si ajung pana la 1.200 de lei, in functie de tipul investigatiei. 

Aspectul pe care il apreciaza in mod deosebit pacientii Centrului Medical Natisan este amabilitatea personalului medical, care da dovada de empatie si rabdare. Din pacate, la centru exista mai multe probleme legate de organizare, care au dus in repetate randuri la nerespectarea programarilor.

4. Muntenia Hospital 

Un alt spital in cadrul caruia se afla un laborator de radiologie si imagistica medicala, la care se efectueaza RMN-uri in Pitesti, este Muntenia Hospital. Spitalul este dotat cu echipament de ultima generatie, precum sistemul de rezonanta magnetica Signa Explorer 1.5%, care faciliteaza realizarea unui set variat de investigatii. Din echipa medicala fac parte medici primari in radiologie si imagistica precum Dr. Eugenia Dinca, Dr. Silva Gliga sau Dr. Emi Marinela Preda, dar si medici specialisti in radiologie si imagistica medicala precum Dr. Oana Claudia Dolofan. Printre servicii se regasesc RMN-ul cranio-cerebral, la sinusuri, abdominal, la umar etc. 

Preturile investigatiilor RMN variaza intre 450 si 800 de lei. Tarifele se maresc cu 20% in cazul copiilor care necesita efectuarea anesteziei generale. 

Pacientii multumiti de serviciile prestate la Muntenia Hospital au lasat recenzii pozitive spitalului, in care apreciaza profesionalismul, competenta si respectul personalului medical. Spatiul este curat si ingrijit. Totusi, spitalul are de suferit pe partea de organizare, intrucat programarile nu se respecta, iar informatiile obtinute de la personalul de la receptie nu sunt suficiente.

5. MedLife – Solomed

Clinica Solomed presteaza servicii medicale in judet inca din anul 1992, urmand ca in 2018 sa fie preluata de reteaua Medlife, iar in prezent ofera servicii complete de imagistica, de la ecografii la investigatii RMN, toate in Pitesti. Realizarea serviciilor respective este posibila datorita echipamentului de ultima ora, dar si multumita specialistilor cu experienta in domeniu. De investigatii se ocupa medici primari in imagistica medicala, precum Dr. Silviu Otcu, Dr. Bogdan Diaconu sau Dr. Magdalena Iriciuc, dar si medici specialisti ca Dr. Bogdan Andrei Cioc. Medicii fac tot posibilul sa creeze niste conditii optime de siguranta si confort, cu ajutorul procedurilor de curatenie, pentru ca pacientii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta in timpul vizitei lor. 

Cu privire la tarifele investigatiilor, acestea variaza de la 500 de lei, pentru un segment de coloana vertebrala, la 1.620 de lei, pentru trei segmente. 

Experienta placuta prin care au trecut la clinica Solomed, i-a determinat pe mai multi pacienti sa lase o recenzie pozitiva, in care recomanda investigatiile efectuate aici. Atmosfera este una placuta, datorita dotarilor moderne si faptului ca medicii pun pe primul loc pacientul. In schimb, au existat mai multe probleme legate de interactiunea cu personalul de la receptie.

Concluzii

Orasul Pitesti gazduieste numeroase clinici unde poti face RMN odata ce medicul ti-a recomandat aceasta investigatie, devenita un instrument nelipsit in diagnosticarea corecta a unui spectru larg de afectiuni. Poti gasi rapid o clinica ce indeplineste standardele de calitate si unde abordarea echipei medicale este una profesionista.

Chiar daca este o procedura nedureroasa, neinvaziva si nu foarte complexa, pacientii prefera sa se indrepte catre clinici reputate, unde sa beneficieze de atentia medicilor si de un nivel de confort cat mai inalt, iar in Pitesti exista suficiente unitati medicale ce indeplinesc aceste criterii.