Meniu

RMN Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica prin rezonanta magnetica este o investigatie prin care medicii obtin o imagine foarte detaliata a structurilor organismului, supuse examinarii, iar numarul de pacienti care doresc sa faca RMN in Ploiesti este relativ mare in raport cu optiunile de clinici din oras care au in dotare un aparat pentru efectuarea acestei investigatii.

Inainte de a-ti indrepta atentia catre clinicile din orase invecinate, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o optiune foarte buna chiar in Ploiesti. In general, pacientii aleg o clinica in functie de raportul calitate pret si de abordarea personalului, acest lucru fiind valabil inclusiv in alegerea unui centru de imagistica medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
MedLife Lotus
Clinica-Verificata
650-1.100 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 650-1.100 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Medici primari si specialisti
  • Experienta in domeniu
  • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru RMN in Ploiesti?

Este firesc sa iti doresti o calitate superioara a actului medical, chiar si atunci cand vine vorba despre RMN, iar in Ploiesti ai o optiune care indeplineste acest criteriu si pe care o poti alege cand medicul iti recomanda sa efectuezi investigatia RMN pentru depistarea unei afectiuni sau pentru urmarirea evolutiei unei boli diagnosticate in trecut:

Spital MedLife Lotus

Cel de-al doilea loc in care se pot duce pacientii pentru un RMN in orasul Ploiesti este Spitalul Lotus, care apartine, in prezent, de Medlife. Clinica functioneaza inca din 2004, iar dezvoltarea continua prin investitii in echipamente performante si diversificarea serviciilor medicale i-a sprijinit in tot acest timp activitatea. Din echipa centrului de imagistica fac parte medici specialisti in radiologie si imagistica, precum Dr. Bogdan Boca sau Dr. Sorina Radu, dar si medici primari in aceeasi specializare, precum Dr. Raluca Panescu sau Dr. Madalina Popescu. Printre dotarile de ultima generatie din cadrul spitalului se regaseste aparatul RMN General Electric de 1,5 Tesla – Brivo MR 355 Inspire, care permite efectuarea mai multor tipuri de investigatii. 

Tarifele pentru investigatii tip RMN incep de la 650 de lei si pot sa ajunga la 1.100 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, Spital MedLife Lotus a strans sute de recenzii in care utilizatorii isi expun opiniile cu privire la calitatea serviciilor prestate aici. In timp ce unii apreciaza experienta si profesionalismul medicilor, altii atrag atentia asupra organizarii care lasa de dorit. Programarile nu se respecta, iar unii pacienti au fost nevoiti sa astepte chiar si cateva ore.

Vezi parerile pacientilor despre Spital MedLife Lotus
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, pentru un RMN in Ploiesti, preturile nu sunt mereu aceleasi, pentru ca nu toate centrele de imagistica dispun de acelasi tip de aparatura. Nici nevoile pacientilor nu sunt identice, asa ca foloseste-te de informatiile de mai sus pentru a lua cea mai potrivita decizie pentru tine!