Meniu

RMN Prostata Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Statisticile arata ca 1 din 8 barbati este diagnosticat cu cancer de prostata si de aceea, se recomanda ca la cea mai mica suspiciune in aceasta directie sa se efectueze, la recomandarea medicului specialist, un RMN de prostata. In Cluj, pretul pentru aceasta investigatie variaza de la clinica la clinica, dar avand in vedere utilitatea sa in stabilirea unui diagnostic exact si in monitorizarea unei afectiuni, merita sa cauti cea mai buna varianta.

In acest articol vei putea citi informatii de interes despre clinicile din Cluj unde se realizeaza RMN pelvin sau RMN de prostata. 

Unde poti face un RMN de prostata in Cluj si ce pret are

In tabelul de mai jos poti vedea la ce clinici se efectueaza RMN de prostata si ce pret au, in Cluj, aceste examinari:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Prostata
Rating
Website
Centrul Transilvania
1.410 Ron
 • Pret RMN prostata nativ 1.410 Ron
 • Medic bine pregatiti
 • Aparatura medicala de ultima ora
 • Investigatii RMN sigure si complexe
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
MedLife
660 Ron
 • Pret RMN prostata nativ 660 Ron
 • Numeroase specialitati medicale la un loc
 • Medici cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

RMN prostata: pretul, in Cluj, variaza in functie de clinica

Pentru un RMN de prostata, pretul, in Cluj, variaza, astfel ca este important sa acorzi atentie tuturor aspectelor ce te intereseaza, pentru a lua cea mai buna decizie. Te va ajuta, in acest demers, clasamentul de mai jos:.

1. Centrul Medical Transilvania

In Centrul Medical Transilvania sunt oferite pacientilor servicii in materie de imagistica medicala de inalta performanta RMN, prezentand garantia unor investigatii sigure si complexe, prin aparatura medicala de ultima ora – aparatul RMN GE 360 Advance 1.5 T, care dispune de softuri de postprocesare si de antene de 16 canale. In timpul examinarilor, se utilizeaza o substanta de contrast Magnevist sau Ultravist, de la Bayer Germania, pentru o mai mare complexitate a investigatiilor RMN.

Pretul unui RMN de prostata nativ este de 1.410 de lei, iar pentru un RMN cu substanta de contrast tariful este de 1.660 de lei.

Multi clujeni spun despre medicii de la acest centru ca sunt profesionisti si bine pregatiti, acesta fiind si motivul pentru care unii dintre pacienti vin de departe. Insa nemultumirile vizeaza tocmai aspectul ca se creeaza aglomeratie, oamenii asteptand pe la usile cabinetelor, in unele cazuri, ore in sir.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Transilvania
Vezi Pareri

2. MedLife

In Cluj, sunt numeroase clinici marca Medlife, unde serviciile medicale sunt la standarde inalte, in beneficiul pacientilor care pot gasi la un loc numeroase specialitati. In Hyperclinica Medlife Cluj functioneaza si un departament RMN, unde activeaza numerosi medici cu o bogata experienta in domeniu, dintre care: dr. Adriana Ramona Boja, medic primar, sau Suto Somodi Monika Beata, medic specialist.

La Hyperclinica Medlife Cluj, pretul pentru un RMN de prostata, nativ, este de 660 de lei, iar pentru un RMN cu substanta de contrast, tariful este de 990 lei.

Parerile clujenilor, si nu numai, in legatura cu aceasta unitate medicala sunt destul de impartite. Unii spun ca personalul de la receptie este foarte amabil, ajutand pacientii cu caldura, ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca serviciile sunt complexe. Altii sunt de parere ca serviciile nu se ridica la inaltimea preturilor. Sunt oameni care spun ca au asteptat peste o ora pentru a intra la consultatia pentru care s-au programat.

Concluziile noastre

Pentru un RMN la prostata, pretul, in Cluj, variaza in functie de mai multe aspecte, fiind diferit de la o clinica la alta. Unele clinici dispun de aparate foarte performante, in care s-au investit multi bani si din acest motiv calitatea rezultatelor este superioara.

Medicii se bazeaza pe RMN-ul de prostata pentru a evalua extinderea cancerului de prostata si pentru a stabili daca boala s-a raspandit in organism, dar si pentru a diagnostica alte afectiuni innascute sau dobandite. Este foarte important sa alegi o clinica buna pentru a face aceasta investigatie, dintre cele prezentate in acest articol.