Meniu

RMN Radauti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unei clinici unde poti face RMN in Radauti? Optiunile nu sunt foarte variate, insa cu toate acestea poti beneficia de investigatii moderne in orasul tau. Examenul RMN implica o procedura nedureroasa, imperativa pentru a obtine o imagine detaliata a tesuturilor si organelor.

Medicii au nevoie de aceste imagini pentru a depista afectiuni ale organismului sau pentru a verifica evolutia lor. In unele cazuri, este nevoie de o imagine si mai clara a structurilor analizate, asa ca se administreaza substanta de contrast. Atunci cand nu este nevoie de aceasta substanta, procedura se numeste RMN nativ.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Dorna Medical
Clinica-Verificata
550-600 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 550 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 600 Ron
  • Retea de laboratoare cu experienta indelungata
  • Contract cu CAS
  • Personal amabil si atent
  • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica unde se face RMN in Radauti?

In continuare, vei putea afla mai multe informatii de interes despre cea mai buna optiune a persoanelor din Radauti care intentioneaza sa faca RMN, la recomandarea medicului. Desi orasul nu gazduieste mai multe clinici care sa ofere servicii de imagistica medicala, locuitorii nu sunt nevoiti sa se deplaseze in alt oras pentru efectuarea investigatiei RMN:

Dorna Medical

Examinarea RMN in orasul Radauti se poate face la centrul de imagistica medicala Dorna Medical, care face parte dintr-o retea de laboratoare medicale moderne, cu activitate care dateaza inca din 1998. In cadrul acestora, activeaza medici, asistente, informaticieni si alti profesionisti inalt calificati, deschisi la noutate si inovatie. In plus, centrul din Radauti este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii RMN gratuite, cu bilet de trimitere.

Pretul pentru RMN cranio-cerebral nativ este de 550 lei. In cazul RMN-ului abdominal nativ, tariful este de 600 lei.

Mai multi pacienti si-au impartasit experienta si in mediul online, unde si-au exprimat multumirea fata de personal, care este caracterizat ca fiind profesionist, amabil si atent. Centrul medical este primitor si dotat cu aparate moderne, iar rezultatele se primesc rapid.

Concluzii

Desi in Radauti variantele de clinici sunt limitate raportat la numarul de persoane care au nevoie sa faca RMN, exista totusi o optiune avantajoasa din considerente ce tin de pret si atitudinea personalului. Un potential client al unei clinici isi doreste sa beneficieze de un act medical de calitate si de o abordare profesionista, chiar si in cazul unei investigatii precum RMN-ul, care nu implica o procedura complicata.