Meniu

RMN Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care un pacient primeste recomandarea de a efectua o investigatie RMN in Resita se vede pus in dificultatea de a identifica o unitate medicala care sa-i furnizeze servicii de calitate, prompte si rapide.

In multe cazuri, spitalele de stat pot fi o varianta buna pentru servicii medicale de calitate, mai ales in cazul interventiilor chirurgicale sau al laboratoarelor de radiologie. Datorita investitiilor in aparatura si in personalul medical, uneori, spitalele publice pot sa rivalizeze cu cele private. Descopera in continuare unde poti efectua un RMN in Resita si cat costa aceasta investigatie.

Cat costa o investigatie RMN in Resita?

Poti vedea in tabelul de mai jos care este pretul pentru un RMN in municipiul Resita.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Spitalul Resita
Clinica-Verificata
450 Ron
  • Tarif RMN cranio-cerebral 450 Ron
  • Spital cu numeroase specialitati medicale si chirurgicale
  • Departament de radiologie si imagistica medicala
  • Medici cu experienta
  • Preturi accesibile pentru un RMN
  • Aglomeratie
  • Unii spun ca serviciul de primiri urgente trebuie imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face RMN in Resita?

Iata unde poti efectua un RMN in Resita, daca esti din judetul Caras-Severin:

1. Spitalul Judetean Resita

Spitalul Judetean Resita este cea mai complexa unitate sanitara din judetul Caras-Severin, unele specialitati regasindu-se in exclusivitate in judet: nefrologie si hemodializa cronica, hematologie, oncologie etc. Spitalul este prevazut si cu o unitate de primiri urgente si are trei stationare, cu aproape 1.000 de paturi. In spital functioneaza si un departament de Radiologie si imagistica medicala, in cadrul caruia se realizeaza si multiple investigatii RMN: cranio-cerebral, sinusuri, torace, gat, coloana vertebrala, abdominal, pelvin, umar, extremitati. Sefa departamentului este medicul specialist Maria Gavra, iar din echipa sa fac parte patru medici primari si trei medici specialisti.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 450 de lei similar cu RMN de torace nativ, dar si cu RMN nativ pentru o regiune a coloanei vertebrale. Pentru un RMN abdominal nativ si cu substanta de contrast este de 700 de lei.

In legatura cu serviciile oferite de Spitalul Judetean Resita, oamenii au opinii diferite. Unii spun ca au fost tratati in mod profesionist, pentru ca intregul colectiv medical este bine pregatit si amabil, altii spun insa ca asistentele si infirmierele nu au avut o atitudine potrivita si ca serviciul de primiri urgente ar trebui imbunatatit. In plus oamenii mai spun ca se creeaza aglomeratie si ca, din acest motiv, timpul de asteptare pentru a intra la consultatie sau investigatii poate fi si de peste o ora.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean Resita
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un RMN in Resita, te poti prezenta la Spitalul Judetean, unde vei gasi personal bine instruit in acest scop. Aparatura cu care este dotat laboratorul de radiologie si imagistica medicala este performanta, astfel vei putea efectua investigatii rapide si in confort.