Meniu

RMN Roman

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de clinici care efectueaza RMN in Roman este destul de mic, dar pacientii pot gasi aici o unitate medicala unde pot beneficia de acest serviciu. Examenul RMN se face pentru a diagnostica cu precizie o afectiune sau pentru a o urmari, fara a provoca durere si fara a utiliza radiatii ionizante.

Aceasta investigatie permite examinarea indeaproape a organelor si tesuturilor organismului, iar in unele cazuri medicul recomanda administrarea unei substante de contrast, in ideea de a obtine o mai mare acuratete. In cazul in care nu se foloseste aceasta substanta, procedura se numeste RMN nativ.  

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Micromedica
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
580-650 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 580 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 650 Ron
  • Act medical de calitate
  • Raport bun calitate pre
  • Personal comunicativ
  • Curatenie si ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti face RMN in Roman?

Daca esti in cautarea unei clinici din Roman pentru a face RMN, probabil ai observat deja ca nu exista foarte multe optiuni in apropiere. Cu toate acestea, ai la indemana o varianta avantajoasa din punct de vedere al calitatii serviciului si tarifelor. Optiunea principala a persoanelor care doresc sa beneficieze de examen RMN in Roman la pret accesibil va fi prezentata in continuare:

Micromedica

Locuitorii orasului Roman pot alege Micromedica pentru investigatia RMN, fiind cea mai buna varianta care se afla in apropierea lor. Acest centru medical si-a inceput activitatea in anul 2008 si mizeaza pe servicii si investigatii medicale de calitate, obiectiv atins prin experienta profesionalului si serviciilor digitale de radiologie. In anul 2018, clinica a fost dotata cu cele mai moderne tehnologii medicale imagistice, intr-un spatiu renovat.

Pentru un RMN cranio-cerebral nativ, pretul este de 580 lei. In cazul RMN-ului abdominal nativ, tariful este de 650 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si spun ca au avut o experienta buna. Personalul are o atitudine profesionista, este bine organizat si comunica eficient cu pacientii. De asemenea, rezultatele se primesc in timp util si preturile sunt avantajoase. Curatenia si ambientul clinicii sunt in egala masura apreciate. Cu toate acestea, exista si persoane care s-au aratat dezamagite de atitudinea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Micromedica
Vezi Pareri

Concluzii

Identificarea unei clinici in Roman pentru a face RMN poate fi dificila, insa locuitorii acestui oras trebuie sa stie ca au la dispozitie o varianta foarte buna, unde tarifele sunt accesibile si pregatirea personalului este apreciata, acestea fiind criteriile principale in functie de care un potential pacient alege o unitate medicala pentru efectuarea unei astfel de investigatii moderne.