Meniu

RMN Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicii specialisti recomanda pacientilor sa faca RMN pentru acuratetea unui diagnostic sau pentru a evalua modul in care a evoluat o afectiune, iar persoanele care intentioneaza sa faca RMN in Satu Mare au o lista destul de extinsa de clinici si centre care efectueaza aceasta investigatie complexa.

Procedura nu provoaca durere, este neinvaziva si nu foloseste radiatii. Mai multe clinici moderne sunt dotate cu aparate RMN, iar in unele cazuri este necesara folosirea unei substante de contrast pentru a amplifica acuratetea diagnosticului si pentru informatii suplimentare privind evolutia patologiei.

Top clinici unde poti face RMN in Satu Mare

Daca ai domiciliul in Satu Mare si vrei sa faci RMN la o clinica unde poti beneficia de un act medical de calitate, te poti documenta in avans pentru a face o alegere buna. Pentru a iti simplifica acest demers, urmatorul tabel surprinde numele celor mai avantajoase optiuni de clinici si centre medicale unde se ofera servicii de imagistica medicala si unde se poate face RMN in Satu Mare la pret accesibil:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Star Medica
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
550-570 Ron
  • Tariful pentru RMN Cerebral nativ este 550 Ron
  • Colectiv medical bine pregatit
  • Tarif accesibil
  • Personal amabil
  • Curatenie si dotari moderne
  • Unii pacienti au fost nemultumiti de timpul de asteptare
Transilvania
600 Ron
  • Tariful pentru RMN Cerebral nativ este 600 Ron
  • Centru medical cu experienta indelungata
  • Preturi accesibile
  • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici unde se face RMN in Satu Mare

Satu Mare gazduieste cateva clinici si centre medicale unde pacientii se pot indrepta atunci cand li se recomanda sa faca RMN. Cel mai adesea, o cautare rapida pe Google nu este suficienta atunci cand vine vorba de sanatate. Pentru ca viitorii pacienti au nevoie de raspunsuri concrete la intrebari privitoare la calitatea actului medical si pret, urmatorul clasament isi propune sa ii indrume pe acestia catre clinica potrivita:

1. Star Medica

Prima pozitie in lista celor mai avantajoase optiuni ale persoanelor din Satu Mare pentru a face examen RMN este ocupata de Star Medica, o clinica unde isi desfasoara activitatea o echipa de medici cu experienta vasta. Printre altele, clinica ofera si servicii de imagistica medicala.

Tariful pentru un RMN abdominal inferior nativ este de 570 lei. Pentru un RMN cerebral nativ, pretul este de 550 lei.

Cei mai multi dintre pacienti sustin prin recomandari in mediul online ca serviciile din aceasta clinica sunt exceptionale. Personalul este amabil, competent, rabdator. Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie, iar curatenia reprezinta un alt punct forte. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este cel referitor la timpul de asteptare, intrucat unii pacienti au declarat ca au asteptat foarte mult, desi aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre StarMedica
Vezi Pareri

3. Transilvania Imagistica

Pe lista optiunilor aflate la dispozitia persoanelor din Satu Mare care se afla in cautarea unui centru medical cu experienta pentru a face RMN, se afla si Transilvania Imagistica, centru medical a carui actitivate in acest oras a inceput in urma cu aproape 8 ani. Aici lucreaza o echipa medicala cu pregatire profesionala complexa, care pune pe primul loc sanatatea pacientilor.

Tarifele arata astfel: 600 lei pentru RMN cerebral nativ, 600 lei pentru RMN abdominal nativ.

Momentan, nu exista foarte multi pacienti care si-au impartasit experienta avuta in cadrul acestui centru. Pana acum, majoritatea celor care i-au trecut pragul se declara multumiti de experienta avuta.

Concluzii

Satu Mare este un oras in care exista cateva optiuni bune pentru persoanele carora li s-a indicat de catre medicul specialist sa faca RMN, pentru a obtine o imagine complexa si detaliata a unor structuri si tesuturi ale organismului. Criteriile in functie de care se recomanda alegerea unui centru medical sunt raportul calitate pret si modul in care sunt tratati pacientii.