Meniu

RMN sedare Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru investigatia prin rezonanta magnetica nucleara a persoanelor care sufera de claustrofobie, a copiilor, a pacientilor care din diverse motive nu pot sta nemiscati pe durata examinarii, exista posibilitatea efectuarii unui RMN cu sedare in Bucuresti, la o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie si personal medical specializat.

In cazul in care tu sau o persoana apropiata tie ati primit recomandarea de a efectua un RMN cu sedare, articolul de fata va servi drept ghid pentru a te ajuta sa identifici centrul de imagistica medicala competent in acest sens si a te edifica in ceea ce priveste conditiile de desfasurare a unei astfel de proceduri in clinica din Bucuresti.

Cat costa un RMN cu sedare in Bucuresti?

Investigatie complexa, de care depinde adesea diagnosticul multor afectiuni si al multor forme de cancer, rezonanta magnetica implica anumite costuri pe care vrei sa le incluzi din timp in bugetul tau, mai ales ca urmeaza sa faci un RMN cu sedare in Bucuresti, la o clinica privata. In tabelul de mai jos vei gasi atat numele centrului de imagistica spre care trebuie sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru examinare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN cu sedare
Rating
Website
Centrul Provita
Clinica-Verificata
1.180-2.850 Ron
  • Pretul pentru RMN cu sedare variaza intre 1.180-2.850 Ron
  • Clinica de nota 10
  • Servicii excelente
  • Personal profesionist si amabil
  • Investigatii de calitate
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru un RMN cu sedare in Bucuresti?

Acum, ca ai aflat incotro trebuie sa mergi pentru un RMN cu sedare in Bucuresti, vrei sa stii mai multe amanunte despre clinica in care se realizeaza, aparatura de care dispune centrul medical, calificarile personalului si aprecieri din experienta altor pacienti, care au scris recenzii dupa accesarea serviciilor de imagistica de aici. Parcuge pana la capat sectiunea urmatoare a articolului pentru a sti la ce trebuie sa te astepti din momentul in care ai sunat pentru o programare si pana la primirea rezultatului examenului RMN.

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita

Clinica de Imagistică Nord-Agricultori din Bucuresti, din cadrul retelei de diagnostic si tratament Provita, ofera pacientilor unul dintre cele mai performante aparate RMN si este una dintre putinele unitati medicale in care se realizeaza RMN cu sedare. Intre dotarile moderne ale clinicii se numara dispozitivul Magnetom Skyra 3T, unul dintre cele mai avansate scannere RMN produse in acest moment la nivel mondial, fiind totodata cel mai performant aparat de  rezonanta magnetica din Romania si sud-estul Europei. La Provita activeaza nu mai putin de 15 medici specializati in radiologie si imagistica medicala. Sub umbrela grupului Provita mai functioneaza un Centru de Chirurgie Robotica, un Centru de Chirurgia obezitatii, un Centru de Oftalmologie, un Centru de Recuperare medicala si un Centru Integrat de Terapia Durerii.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul web. Pretul pentru un RMN cu sedare depinde de zona in care se efectueaza procedura. Pentru sedare, vei achita suma de 500 de lei, la care se adauga pretul examinarii propriu-zise, care, la aceasta clinica, poate sa varieze intre 680 de lei (pentru un RMN cerebral nativ) si 2350 de lei (pentru 3T entero RMN cu substanta de contrast).

Pacientii considera, in recenziile scrise pe Google, ca Centrul de Imagistica Provita Nord este o clinica de nota 10, cu servicii excelente, personal profesionist si amabil, investigatii de calitate. Sunt si unii pacienti care isi manifesta nemultumirea in legatura cu timpul de asteptare pentru examinare, care a depasit ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Diagnostic si Tratament Provita
Vezi Pareri

Concluzii

Daca suferi de claustrofobie sau incapacitate de a sta nemiscat in timpul unei examinari cu rezonanta magnetica, ai la dispozitie o investigatie RMN cu sedare in Bucuresti, in cadrul unei clinici cu standarde inalte de calitate, parte a unei retele medicale private apreciate pe piata serviciilor de sanatate din Romania. Te vei bucura de o examinare cu aparatura de ultima generatie, cel mai performant dispozitiv RMN din tara, o echipa de medici profesionisti si rezultate imagistice de inalta acuratete, necesare unui diagnostic corect, in urma caruia ti se va putea prescrie tratamentul adecvat afectiunii cu care te confrunti.