Meniu

RMN Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un RMN in Sibiu, iti poti indrepta atentia spre trei clinici bune, in care medicii sunt unii dintre cei mai buni din judet, iar echipamentele sunt de ultima generatie. Care sunt aceste unitati medicale, ce preturi sunt practicate si ce cred pacientii despre ele, vei descoperi in cuprinsul acestui articol.

Investigatia RMN este unul dintre cele mai populare instrumente ale zilelor noastre, cu ajutorul caruia sunt identificate probleme din interiorul corpului uman. In cazul femeilor diagnosticate cu cancer de san, noile ghiduri internationale recomanda screeningul RMN de san cel putin o data pe an. Este evidenta utilitatea acestei tehnologii in diagnosticarea si monitorizarea unor afectiuni si de aceea este bine sa mergi la o clinica buna din Sibiu pentru a o efectua in cele mai bune conditii.

Care este pretul unui examen RMN in Sibiu?

Preturile pentru investigatiile RMN in Sibiu variaza in functie de clinica, dar si de zona examinata. Citeste, in tabelul de mai jos, cateva informatii care te-ar putea interesa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pret RMN cranio-cerebral nativ 650 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Posibilitatea emiterii rezultatelor in regim de urgenta
 • Serviciu de telemedicina
RMN Diagnostica
2
680 Ron
 • Pret RMN cranio-cerebral nativ 680 Ron
 • Echipa medicala numeroasa
 • Aparat RMN performant
 • Preturi accesibile
 • Timp redus de asteptare
 • Nu se respecta programarile
MedLife
3
700 Ron
 • Pret RMN cranio-cerebral nativ 700 Ron
 • Investigatii RMN diverse
 • Aparatura performanta
 • Personal cu buna pregatire
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici RMN din Sibiu

Cele trei clinici bune in care se pot efectua examene RMN in Sibiu sunt prezentate in continuare:

1. Medima

Reteaua de clinici Medima ofera excelenta in imagistica si radiologie, prin tehnologia de ultima generatie si echipa medicala de elita, condusa de catre renumitul prof. univ. dr. Gheorghe Iana. Pentru cei care isi doresc rezultate de urgenta, acestea pot aparea in 2 ore, iar pentru restul, timpul de asteptare este de 3 zile. Este posibil de asemenea un serviciu de telemedicina, in care este pusa la dispozitie, contracost, o consultatie de specialitate cu prof. Iana.

La Medima Sibiu, tariful pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 650 de lei, iar pentru un RMN abdomen inferios/pelvis nativ vei achita suna de 720 de lei.

Parerile pe care si le-au exprimat cei care au calcat pragul clinicii Medima sunt in majoritate apreciative. Oameni spun ca au descoperit aici o clinica frumoasa, primitoare, in care isi desfasoara activitatea un personal bine pregatit si amabil. In plus, unii spun despre aparatul RMN ca este spatios si ventilat, de mare ajutor in special in cazul celor care sufera de claustrofobie. Cei care sunt nemultumiti spun ca decalarea programului este foarte mare, iar unii mai sustin ca nu le-au fost interpretate rezultatele, desi au platit pentru ele.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o policlinica prezenta in mai multe orase, printre care si in Sibiu. De fapt, Sibiul a fost prima policlinica de la care a inceput activitatea companiei, in 2007. In cadrul departamentului de imagistica medicala,  functioneaza si un aparat performant de rezonanta magnetica. In timp, clinica a devenit un reper pe piata imagisticii medicale din Sibiu, prin: diagnosticarea precisa, profesionalism, seriozitate, tarife accesibile si un timp scurt de asteptare. O echipa numeroasa de cadre medicale bine pregatite face toate aceste calitati posibile.

La aceasta clinica RMN de pe Somesului, Sibiu, tarifele sunt: un RMN cranio-cerebral nativ costa 680 de lei, iar un RMN abdominal nativ are un pret de 700 de lei.

Pentru multi pacienti, RMN Diagnostica este locul unde au depistat anumite probleme de sanatate si au putut sa se trateze in consecinta si de aceea acestia spun ca este locul in care revin cu incredere ori de cate ori au o problema medicala. Oamenii sunt de parere ca serviciile sunt de buna calitate si ca personalul este amabil si eficient, incepand de la receptie si pana in cabinetul medical. La capitolul nemultumiri sunt mentionate de catre unii pacienti: interpretare superficiala a rezultatelor, personal de la receptie nepregatit sau faptul ca nu se respecta programarile.

3. Spitalul MedLife Polisano

Misiunea sistemului medical MedLife este aceea ce a face Romania bine, oferindu-le oamenilor servicii medicale de calitate. In cadrul Spitalului Polisano din Sibiu, parte a retelei MedLife, functioneaza un cabinet RMN bine dotat, in care isi desfasoara activitatea un personal medical cu experienta solida in acest domeniu. O investigatie dureaza intre 20 si 60 de minute, dar se poate prelungi, in functie de patologia ce este depistata.

La acest spital, un RMN cranio-cerebral nativ costa 700 de lei, iar un RMN abdominal nativ are acelasi pret.

In legatura cu aceasta unitate medicala, majoritatea opiniilor sunt apreciative, vorbind despre personal care este atent, profesionist si amabil, despre o curatenie exemplara si despre conditiile hoteliere superioare din spital. Sunt si persoane nemultumite, iar acestea spun ca preturile sunt foarte mari aici sau ca la telefon nu raspunde nimeni.

Concluziile noastre

Clinicile moderne au o oferta variata de servicii in privinta investigatiilor RMN. In Sibiu, se pune accentul pe calitatea actului medical, iar aceasta nu poate fi oferita decat in conditiile unui personal foarte bine pregatit si profesionist si in prezenta echipamentelor medicale de ultima generatie. In toate cele 3 clinici amintite in acest articol, aceste criterii sunt indeplinite cu succes, spre satisfactia pacientilor.