Meniu

RMN Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea RMN este o procedura folosita pentru a obtine imagini detaliate ale organelor, cu scopul de a pune un diagnostic precis, iar persoanele care au nevoie de RMN in Slatina pot beneficia de servicii de calitate in cadrul unor clinici moderne.

Aceasta investigatie este sigura pentru sanatate, motiv pentru care se efectueaza inclusiv copiilor si femeilor insarcinate (dupa primul trimestru de sarcina). De asemenea, procedura nu doare, iar medicii folosesc echipamente de ultima generatie pentru rezultate precise si pentru un disconfort minim al pacientilor.

Top clinici unde se face RMN in Slatina

In orasul Slatina, exista clinici si centre unde se ofera servicii medicale de calitate, acest lucru fiind valabil si in cazul RMN-ului, investigatia fiind disponibila in cateva dintre unitatile medicale situate aici. Urmatorul tabel surprinde numele celor mai bune optiuni dintre care poti alege daca esti unul dintre locuitorii acestui oras si daca medicul ti-a recomandat sa faci RMN in vederea diagnosticarii/monitorizarii unei boli:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Eligon
Clinica-Verificata
670 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 670 Ron
  • Grup medical cu experienta vasta
  • Aparatura moderna
  • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru efectuarea RMN-ului in Slatina

Daca locuiesti in Slatina si trebuie sa faci o examinare RMN, ai cateva optiuni la dispozitie. Important este sa alegi o clinica ale carei servicii sunt recunoscute pentru calitate si unde personalul este profesionist. Acestea sunt unitatile medicale ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de variante:

Centrul Medical Eligon

Centrul Medical Eligon face parte din variantele de top ale pacientilor din Slatina care urmeaza sa faca RMN. Activitatea grupului Eligon a debutat in 2012 prin deschiderea unui Centru de Imagistica in Gorj si s-a extins in 2015, prin lansarea clinicii din Slatina. Doi ani mai tarziu, se inaugura si centrul din capitala. Extinderea a continuat in 2021, prin deschiderea altor doua clinici in Oltenia.

Referitor la tarife, pretul unui RMN cerebral nativ este de 670 lei, iar tariful pentru un RMN abdominal nativ este de 650 lei.

Mai multi pacienti si-au relatat experienta prin recenzii postate in mediul online. Unii dintre acestia recomanda serviciile centrului medical, despre care spun ca este dotat cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, personalul este amabil si bine pregatit. Altii sunt de parere ca atitudinea personalului nu este cea mai buna si au avut experienta neplacuta de a avea programarile decalate sau de a primi rezultate eronate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Eligon
Vezi Pareri

Concluzii

Nu este dificil sa gasesti o clinica specializata pe servicii de imagistica medicala in Slatina in vederea efectuarii unui RMN, insa trebuie sa alegi conform raportului calitate-pret si dotarilor prezente in clinica respectiva. Aceasta investigatie poate fi necesara pentru ca medicul sa poata pune un diagnostic exact sau pentru a monitoriza o afectiune de care pacientul sufera.