Meniu

RMN Slobozia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de spital in cadrul caruia sa existe un departament special dedicat investigatiilor imagistice de tip RMN in Slobozia, atunci ai ajuns la articolul potrivit! In randurile de mai jos sunt prezentate informatii relevanta cu privire gama de servicii pe care o ai la dispozitie in acest oras si preturile la care trebuie sa te astepti in momentul in care te prezenti la clinica.

Chiar daca nu se poate vorbi despre numeroase centre de imagistica in Slobozia, cum este cazul in alte colturi ale tarii, tot poti beneficia de o investigatie de calitate. Gama de servicii la care ai acces este una variata, asa ca in cele mai multe cazuri, nu o sa fie nevoie sa te duci in alt oras pentru a obtine investigatia de care ai nevoie.

Cat costa un examen RMN in Slobozia?

Tehnicile utilizate pentru realizarea RMN-ului in Slobozia difera, iar preturile practicate in oras reflecta acest lucru. Un alt aspect care poate influenta costul investigatiei este zona in care aceasta este realizata. In tabelul de mai jos, exemplul prezentat este cel pentru examenul RMN la umar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
450 Ron
  • Tariful pentru RMN umar este 450 Ron
  • Medici primari si specialisti
  • Gama variata de servicii
  • Personal nepregatit la receptie
  • Dezorganizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un examen RMN in Slobozia

Pacientii care aleg serviciile institutiei prezentate mai jos beneficiaza de acces la o gama variata de investigatii, printre care se numara si cele de tip RMN, in orasul Slobozia. Scopul acestor investigatii este de a-i ajuta pe oameni sa afle mai multe informatii despre starea lor de sanatate, astfel incat medicul care se ocupa de cazul lor sa le ofere un tratament cat mai eficient:

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia  

Oamenii care au nevoie de un examen RMN au ca optiune Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. Aici isi desfasoara activitatea medici primari, precum Dr. Andrei Petre-Marius sau Dr. Bulat Mircea, cat si medici specialisti ca Dr. Luhovschi Cristina, cu specializare in radiologie-imagistica medicala. Seful departamentului este Dr. Matcas Horia. Printre investigatiile efectuate la acest spital se afla examenul RMN cranio-cerebral, cel pentru sinusuri, torace, abdomen, pelvis, umar etc. Ele pot fi native sau cu substanta de contrast, ceea ce implica un cost mai mare.

Costul examenului RMN pentru umar variaza intre 450 de lei, in cazul examenului de tip nativ si 700 de lei, pentru cel cu substanta de contrast.

In timp ce unele persoane au avut parte de o experienta placuta la Spitalul Judetean de Urgenta din oras, intrucat au facut rost de informatiile de care aveau nevoie, altele au fost nemultumite de interactiunea de care au avut parte cu personalul de la receptie. Acest aspect, impreuna cu lipsa de organizare, i-a determinat pe utilizatori sa dea o nota mai mica spitalului.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia  
Vezi Pareri

Concluzii

In final, daca ai nevoie de un RMN in Slobozia, spitalul prezentat anterior iti sta la dispozitie cu o gama variata de investigatii. In functie de nevoile tale, ai posibilitatea sa alegi dintre un examen RMN nativ sau unul cu substanta de contrast.