Meniu

RMN Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un RMN, in Suceava si oriunde in tara si in lume, ofera o imagine clara in interiorul corpului omenesc, lucru deosebit de important in stabilirea unui diagnostic sau in monitorizarea tumorilor benigne sau maligne.

Oferta este numeroasa, in Suceava, in ceea ce priveste investigatiile RMN. Dupa cum vei putea observa in continuare, sunt trei clinici foarte bine dotate, din punct de vedere al echipamentelor de specialitate, unele dintre ele in relatie cu medici din Iasi si Bucuresti, pe care ii contacteaza, uneori, pentru stabilirea unor diagnostice corecte.

Pret RMN Suceava si alte informatii utile

In cele ce urmeaza, poti vedea un pret pentru RMN in Suceava, dar si alte informatii utile, in legatura cu clinicile in care se realizeaza aceasta examinare complexa si foarte utila:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Explora
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
630-680 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ este 630 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 680 Ron
 • Echipa medicala numeroasa si bine pregatita
 • Diverse investigatii RMN
 • Tehnologie RMN de ultima ora
Dorna Medical
600-650 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ este 600 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 650 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura RMN de ultima generatie
 • Examinare silentioasa si rapida
 • Aparat cu deschidere larga, pentru pacientii obezi sau claustrofobi
 • Unii spun ca nu se respecta data la care se anunta transmiterea rezultatelor
Bethesda
550-600 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ este 550 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 600 Ron
 • Investitii in aparatura de ultima ora, derulate pe fonduri europene
 • Soft care permite stabilirea unui diagnostic de catre medici din Bucuresti si Iasi
 • Personal medical profesionist
 • Nu se respecta orele de programare
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete RMN din Suceava

Cele trei clinici in care poti solicita un examen RMN in Suceava sunt prezentate in continuare:

1. Explora

In aceasta clinica medicala din Suceava isi desfasoara activitatea peste 30 de cadre medicale, printre care: profesori universitari, medici primari si specialisti cu o inalta competenta profesionala, ce sunt ajutati de echipamente ultraperformante. In cadrul clinicii functioneaza si un departament RMN ce utilizeaza tehnologia RMN SIGNA HDE 1.5t cu 4 canale, care genereaza imagini constante si de inalta precizie, cu o rezolutie si un contrast excelente.

La Explora, tariful pentru un RM cap nativ este de 630 de lei, iar pentru un RM abdomen nativ – 680 lei.

Unele dintre persoanele care au beneficiat de diverse tratamente si investigatii medicale la Explora au apreciat profesionalismul si pasiunea unor medicii de aici, notand cu 5 stele din 5 calitatea serviciilor. Printre cei multi care declara ca sunt foarte multumiti de experienta din aceasta clinica, sunt si cateva persoane care nu sunt incantate de servicii, motivand, de exemplu, ca personalul nu stie cum sa comunice cu o persoana cu dizabilitati.

Vezi parerile pacientilor despre Explora
Vezi Pareri

2. Dorna Medical

Dorna Medical este o retea de laboratoare medicale moderne ce a fost infiintata in 1998. In Centrul de Imagistica Medicala Dorna Medical din Suceava se realizeaza diverse investigatii RMN, pentru toate nevoile: cranio-cerebral, sinusuri si gat, regiuni coloana vertebrala, bazin osos, pelvin, umar, cord, san, hipofiza etc. Se utilizeaza rezonanta magnetica Siemens Magnetom Aera 1,5 Tesla, ce ofera o examinare complexa, silentioasa si rapida, neiradianta si minim invaziva in diverse patologii. Deschiderea sa larga permite si scanarea pacientilor obezi sau claustrofobi. In plus, viteza 4G ofera o calitate excelenta a imaginii.

Pentru o investigatie RMN, in Suceava, pretul variaza, la Dorna Medical, astfel: un RM cap nativ costa 600 de lei, iar un RM abdomen nativ are un pret de 650 de lei.

Majoritatea oamenilor care si-au spus exprimat opinia pe internet in legatura cu aceasta clinica sunt multumiti ca totul este bine pus la punct si ca aparatura este una performanta ce ofera rezultate concludente. Sunt si cateva persoane nemultumite, in general de faptul ca personalul nu este unul numeros si ca nu se respecta data la care au fost anuntati ca se transmit rezultatele.

3. Bethesda

Printr-un proiect finantat prin fonduri europene, Bethesda Suceava a achizitionat echipamente medicale de imagistica de ultima ora, performante si inovative, care au crescut foarte mult calitatea serviciilor oferite. Printre investitii se numara si un aparat RMN. Prin intermediul unui software modern, tomograful si RMN-ul de la Bethesda au fost conectate cu alte centre medicale din Bucuresti si Iasi, pentru a contacta online specialistii respectivi in vederea stabilirii cu acuratete a unui diagnostic.

Costul unui RM cap nativ, la Bethesda, este de 550 de lei, iar al unui RM abdomen nativ este de 600 de lei.

Oamenii sunt in general multumiti de serviciile oferite in acest centru medical, spunand despre personalul medical ca este profesionist si amabil si despre organizare, in general, ca este bine pusa la punct. La capitolul nemultumiri au fost amintite cateva: se raspunde greu la telefon, atitudinea personalului de la receptie este uneori lipsita de respect la adresa pacientilor, iar timpul de asteptare este ridicat.

Concluziile noastre

Daca esti interesat de detalii precum „pret RMN in Suceava” sau de ce servicii ofera clinicile care pun la dispozitie aceasta investigatie, acest articol te va ajuta foarte mult. Citeste toate informatiile cu atentie si, dupa ce ti-ai facut o idee asupra unitatilor medicale respective, programeaza-te pentru a efectua aceasta examinare foarte utila in stabilirea unui diagnostic corect!