Meniu

RMN Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandare sau bilet de trimitere de a efectua un RMN in Targoviste, acest articol te va ajuta foarte mult! In primul rand, vei descoperi doua clinici in care se realizeaza investigatii prin rezonanta magnetica nucleara, dar nu numai atat! Ti se vor aduce la cunostinta multe informatii in legatura cu ele: serviciile oferite, aparatura, preturi si parerile pacientilor.

Examinarea RMN (sau IRM) este foarte relevanta in stabilirea unui diagnostic neurologic, oncologic, urologic etc. Foarte important este insa ca aparatul sa fie de ultima generatie, pentru a putea oferi imagini acurate, iar in clinicile de mai jos este respectata aceasta cerinta de baza. Acesta este si motivul pentru care sunt vizitate de oameni din tot judetul Dambovita.

Care este pretul unui RMN in Targoviste

In tabelul de mai jos poti gasi informatii de interes despre investigatiile de acest tip, inclusiv despre pret RMN Targoviste:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Wellborn
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
665-775 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 665 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 775 Ron
 • Centru modern si bine dotat
 • Aparat de ultima generatie pentru investigatiile RMN
 • In relatie contractuala cu CAS
 • Medici bine pregatiti
 • Timp de asteptare mare pentru RMN
 • Rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati reprezinta un pericol
MedLife Polimed
615-715 Ron
 • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 615 Ron
 • Tariful pentru RMN pelvin nativ este 715 Ron
 • Aparatura de imagistica de ultima generatie
 • Personal medical foarte bine pregatit
 • In relatie contractuala cu CAS
 • Rezultatele se primesc rapid
 • Fondurile pentru investigatiile decontate se epuizeaza rapid
 • Nu se respecta programarile
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un RMN in Targoviste

In continuare, poti descoperi clinicile din Targoviste unde poti face un RMN, indiferent de zona corpului ce necesita examinare amanuntita:

1. Wellborn

La Centrul de Imagistica Medicala din Targoviste, primul din Reteaua Medicala Wellborn, ce a fost inaugurat in 1997, se efectueaza, printre altele, IRM (Imagistica prin Rezonanta Magnetica) printr-un aparat ultramodern: Magnetom Essenza Siemens 1,5 T. Aplicatiile clinice ale acestei investigatii sunt: ortopedie, urologie, neurologie, oncologie, chirurgie, medicina interna, recuperare si balneofiziokinetoterapie. Pentru investigatiile de acest tip, centrul din Targoviste se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate.

La Wellborn Targoviste, pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 665 lei, iar un RMN abdominal nativ costa 775 lei.

Unii pacienti spun despre acest centru medical ca ofera servicii foarte bune si ca profesionalismul medicilor este un punct forte al sau. De asemenea, oamenii mai spun ca investigatiile imagistice sunt de foarte buna calitate. Sunt si pareri negative, unele dintre ele vorbind despre programari suprapuse, despre faptul ca nu se raspunde la telefon sau ca rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati este un pericol, nu un ajutor.

Vezi parerile pacientilor despre Wellborn
Vezi Pareri

2. Clinica MedLife Polimed

Reteaua nationala de clinici MedLife este prezenta si in Targoviste, prin clinica Polimed. Cabinetul de Radiologie si Imagistica este foarte bine dotat, cu tehnologie actuala, ce permite o diagnosticare precisa, iar rezultatele se primesc in multe cazuri in 24 de ore, totodata, in cadrul investigatiilor complexe, rezultatele sunt disponibile in 48 de ore. Clinica este in relatie contractuala cu CAS. Interpretarile sunt facute de catre dr. Sandra-Antoaneta Pascanu, medic primar in specialitatea RMN.

Pentru o investigatie RMN, la Polimed, in Targoviste, pretul variaza astfel: un RMN cranio-cerebral nativ costa 615 lei, iar un RMN pelvin nativ are un pret de 715 lei.

Oamenii care au ajuns la aceasta clinica au remarcat curatenia, faptul ca totul este dezinfectat si ca angajatii sunt amabili. Despre personalul din departamentul RMN se spune, de asemenea, ca este profesionist si amabil. Sunt insa foarte multe pareri negative, in ceea ce priveste: sistemul de programari, atmosfera din clinica si personalul de la receptie.

Concluziile noastre

Pentru o investigatie RMN, in Targoviste, pretul este similar cu alte clinici din tara. Marele plus este ca pentru investigatiile IRM, clinicile prezentate in acest articol au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca sunt decontate, insa deseori fondurile se epuizeaza rapid. Ia in considerare acest aspect cand vrei sa te programezi pentru o investigatie.