Meniu

RMN Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

RMN-ul sau Rezonanta Magnetica Nucleara este o metoda de examinare complexa folosita pentru stabilirea precisa a unui diagnostic sau pentru a urmari evolutia unei boli, iar persoanele care vor sa faca RMN in Tg Jiu pot gasi o clinica unde se ofera servicii de imagistica medicala chiar in orasul lor.

Aceasta investigatie se face la recomandarea medicului, care o solicita atunci cand are nevoie de o imagine detaliata a structurilor cerebrale si/sau organismului. Cateva dintre afectiunile in monitorizarea carora se poate recomanda un RMN sunt epilepsia, accidentul vascular cerebral, leucemia si encefalita.

Top clinici si centre pentru efectuarea unui RMN in Targu Jiu

Daca locuiesti in Tg Jiu si vrei sa identifici o clinica buna pentru a face RMN, tabelul prezentat in continuare iti poate fi de folos. Acesta isi propune sa aduca in prim-plan numele celor mai reputate clinici care efectueaza examinare RMN si care se afla printre optiunile de top ale pacientilor din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Life Scan
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
600 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral este 600 Ron
 • Tariful pentru RMN pelvis este 600 Ron
 • Tarife accesibile
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Uneori programarile nu se respecta
Dorna Medical
Cel-mai-bun-pret
500 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ 500 Ron
 • Tariful pentru RMN bdominal inferior (pelvis) nativ este 650 Ron
 • Tarif accesibil
 • Buna interactiune doctor-pacient
 • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici unde se face RMN in Tg Jiu

In continuare, pacientii din Tg Jiu sau din localitati invecinate pot consulta descrierile celor mai bune clinici care efectueaza RMN in apropierea lor si la serviciile carora pot apela atunci cand medicul le recomanda sa faca aceasta investigatie:

1. Life Scan

Clinica Life Scan se afla printre optiunile principale in randul persoanelor care au ales Tg Jiu pentru a isi face RMN. Misiunea acestei clinici este de a oferi servicii de calitate superioara in domeniul imagistic si clinic, prestate de un colectiv medical cu experienta, in a carui formare si pregatire profesionala se investeste tot mai mult. Echipa de operatori RM are o experienta de 10 ani in aceasta sfera de activitate.

Pentru un examen RMN cerebral, pretul este de 600 lei. Acelasi tarif este valabil si in cazul examenului RMN pelvis.

Din opiniile pacientilor, reiese faptul ca actul medical prestat in aceasta clinica este de calitate si ca personalul este amabil, comunicativ si orientat spre nevoile celor care trec pragul clinicii. Profesionalismul, seriozitatea si disponibilitatea de a oferi raspunsuri la intrebari sunt in egala masura apreciate. De asemenea, preturile sunt accesibile. Desi nu contesta pregatirea medicilor si profesionalismul acestora, exista si cativa pacienti care au mentionat ca programarile la RMN nu se respecta uneori si se decaleaza.

Vezi parerile pacientilor despre Life Scan
Vezi Pareri

2. Phoenix

O alta clinica pe care o poti alege daca locuiesti in Tg Jiu si doresti sa beneficiezi de examinare RMN este Phoenix. Aceasta retea de clinici private si-a inaugurat sediul principal in anul 2009, in Craiova, iar de atunci continua sa ofere servicii medicale de calitate inalta, prestate de medici cu experienta care folosesc aparatura de ultima ora.

Tariful pentru un examen RMN abdominal inferior (pelvis) nativ este de 500 lei. Pretul este acelasi si pentru RMN-ul cerebral nativ.

Nu foarte multi pacienti si-au exprimat opinia in online despre acest centru de imagistica, insa din experientele impartasite reiese faptul ca majoritatea celor care i-au trecut pragul au beneficiat de o experienta placuta, notand pozitiv interactiunea doctor-pacient si amabilitatea. Cu toate acestea, putini pacienti s-au declarat nemultumiti de atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Nu este nevoie sa pleci din oras pentru a face RMN, deoarece Tg Jiu ofera suficiente optiuni bune pacientilor care au nevoie de aceasta investigatie. Poti alege in functie de raportul calitate-pret, dar si de atitudinea personalului, care de multe ori cantareste mai mult decat tarifele practicate intr-o clinica.   

De regula, pacientii care trebuie sa faca RMN in Targu Jiu aleg clinicile cu cea mai buna reputatie, despre care pot sa citeasca in prealabil, tocmai pentru a face o alegere buna pentru sanatatea si bugetul lor.