Meniu

RMN Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci RMN in Tg Mures? In unele cazuri, aceasta investigatie devine imperativa pentru ca medicul sa poata oferi un diagnostic precis si pentru a isi contura abordarea chirurgicala, atunci cand este cazul. Locuitorii orasului pot alege dintre cateva clinici unde se efectueaza RMN si unde calitatea serviciilor este apreciata.

Examenul RMN poate fi necesar in mai multe situatii in care medicii au nevoie de o imagine detaliata a tesuturilor si organelor, vizand mai multe zone ale corpului: creierul, oasele, inima, ficatul etc. Datorita aparatelor performante, nivelul de disconfort resimtit de pacienti este minim, iar in acest oras exista cateva clinici in dotarea carora exista astfel de aparate.

Top clinici unde poti face RMN in Tg Mures

In Tg Mures, examenul de RMN poate fi efectuat la cateva clinici, iar sansele ca cel putin una dintre ele sa fie localizata in apropierea ta sunt foarte mari. Tabelul urmator sintetizeaza alegerile de top ale pacientilor din acest oras atunci cand vine vorba despre investigatia prin rezonanta magnetica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Lotus Life
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
550-570 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 550 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 570 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta de 10 ani in domeniul medical
 • Investigatii decontate prin CAS
 • Profesionalism
 • Uneori programarile nu se respecta
Atlas Imagistica
580-550 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 580 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 550 Ron
 • Act medical de calitate inalta
 • Profesionalism
 • Curatenie
 • Situata in apropiere de centru orasului
Nova Vita
550 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 550 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 550 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal atent
 • Curatenie si conditii bune de sedere
 • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru RMN in Tg Mures

Daca locuiesti in Tg Mures si trebuie sa alegi un centru medical pentru efectuarea cat mai rapida a unei examinari RMN, clasamentul din continuare iti poate folosi ca punct de reper pentru a lua o decizie corecta. Acesta prezinta mai multe detalii despre cele mai avantajoase variante pe care le au cei care locuiesc aici sau in apropiere, in materie de clinici si unitati medicale unde se face RMN:

1. Lotus Life

Pe primul loc in clasamentul clinicilor din Tg Mures catre care te poti indrepta pentru un RMN se afla Lotus Life, centru medical unde se ofera o gama variata de servicii si unde se mizeaza pe folosirea cunostintelor moderne din domeniul medicinei in tandem cu valorile terapiilor complementare si alternative. Cu 10 ani de activitate medicala, aceasta clinica se poate lauda cu o echipa de profesionisti cu experienta.

Privitor la tarife, pentru un RMN cerebral nativ vei plati 550 lei, iar pentru un RMN abdominal nativ 570 lei. Poti beneficia de investigatii RMN decontate de CAS in cadrul acestei clinici.

O mare parte dintre cei care au fost pacienti in aceasta clinica au mentionat prin recenziile lor in mediul online ca serviciile sunt de calitate si ca spitalul respecta standarde inalte, lucru dovedit de dotarile moderne si profesionalismul echipei medicale. Alte avantaje remarcate sunt implicarea emotionala fata de pacient, rabdarea, curatenia si mediul placut din cadrul centrului. Totusi, exista si cateva persoane care spun ca programarile lor nu au fost respectate si ca au petrecut mult timp in sala de asteptare fara a primi explicatii.

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Life
Vezi Pareri

2. Atlas Imagistica

O optiune foarte buna spre care isi pot indrepta atentia pacientii din Tg Mures care se afla in cautarea unei clinici pentru a face RMN este Atlas Imagistica, un centru de excelenta in imagistica medicala. Acest proiect ii apartine doctorului Sorin Rosca, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu o experienta de peste 20 de ani. In cadrul acestei clinici, experienta este imbinata cu cele mai inalte tehnologii din industria medicala pentru a obtine rezultatele investigatiilor intr-un timp cat mai scurt.

Tariful pentru RMN cerebral nativ este de 580 lei, iar pentru RMN abdominal nativ 550 lei.

Pacientii recomanda serviciile acestei clinici, despre care spun ca ofera investigatii de o calitate inalta. Personalul este caracterizat ca fiind profesionist, iar un alt aspect pozitiv il reprezinta echipamentele de ultima generatie. Medicii sunt apreciati, la fel si locatia clinicii, care este situata in apropiere de centrul orasului.

3. Nova Vita

Un alt loc pe care il poti alege pentru efectuarea RMN-ului daca esti din Tg Mures este Nova Vita, centru de imagistica medicala in dotarea caruia se afla si un aparat de Rezonanta Magnetica Nucleara si alte echipamente moderne pentru investigatii medicale. In 2019, aceasta clinica a achizitionat un detector de imagistica cu raze X unic in Europa.

In ceea ce priveste tarifele pentru RMN in Targu Mures la aceasta clinica, ele arata in felul urmator: 550 lei pentru RMN cranio-cerebral nativ si 550 lei pentru RMN abdominal nativ. Ambele sunt decontate de CAS in cadrul spitalului, tariful decontat pentru fiecare in parte fiind de 450 de lei.

Multi dintre pacientii care au beneficiat de servicii medicale in cadrul acestei clinici au ales sa isi povesteasca experienta si in mediul online. Acestia descriu serviciile ca fiind de o calitate superioara si spun ca au avut o experienta placuta. Personalul este atent, implicat, responsabil si profesionist. Curatenia este exemplara, iar clinica are in dotare echipamente moderne. Mancarea si conditiile de sedere sunt in egala masura foarte apreciate. Cateva persoane s-au declarat nemultumite de atitudinea personalului de la receptie, care preia greu apelurile si nu ofera suficiente informatii.

Concluzii

Asadar, Tg Mures este un oras care gazduieste suficiente clinici si centre medicale unde se efectueaza RMN, iar locuitorii se pot orienta in functie de raportul calitate-pret si dotari. De altfel, atunci cand cauta o clinica unde se poate face rmn in Tg Mures, este recomandat sa ia in calcul si parerile altor pacienti care au beneficiat de servicii acolo.