Meniu

RMN Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie de inalta acuratete in diagnosticul si tratamentul unei mari varietati de afectiuni, neinvaziva si neiradianta, RMN in Timisoara se poate efectua la unul dintre centrele de imagistica de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal calificat. Intrucat este dificil sa cercetezi o piata a serviciilor medicale dintr-un oras mare, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii despre clinicile catre care ai putea sa te indrepti pentru examinarea cu rezonanta magnetica nucleara. 

Parcurge textul pana la sfarsit pentru a primi raspunsuri la multe dintre nelamuririle tale cu privire la conditiile in care se efectueaza un RMN si la ce ar trebui sa te astepti in materie de pret, mijloacele tehnice disponibile si competentele medicilor din Timisoara sub indrumarea carora au loc procedurile.

Unde mergi pentru un RMN in Timisoara?

Atat costurile ridicate, cat si disconfortul provocat de durata examinarii te fac sa iti iei masuri de precautie si sa cauti cea mai buna calitate in ceea ce priveste realizarea unui RMN in Timisoara. Daca nu vrei sa ajungi in situatia de a fi nevoit/-a sa repeti investigatia, programeaza-te la unul dintre centrele de imagistica incluse in clasamentul de mai jos, cu servicii la standarde inalte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Birsasteanu
Clinica-Verificata
450-600 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 450-600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Dr. Florin Barstasteanu este un medic calm si empatic
 • Aparatura performanta
RMN Detect
500-750 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-750 Ron
 • Aparat bun pentru investigatii RMN musculo-scheletale
 • Examinari rapide, cu minimum de disconfort pentru pacienti
 • Tehnicianul de la RMN este profesionist si amabil
 • Amabilitate si promptitudine
Neuromed
600-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinical Image
600-980 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-980 Ron
 • Conditii bune pentru desfasurarea examinarilor
 • Programarile se respecta in mare
 • Preturi decente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de RMN in Timisoara

Pentru o investigatie atat de importanta cum este un RMN in Timisoara, ai nevoie de informatii suplimentare pentru a te decide catre care dintre centrele medicale din clasament sa te adresezi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii relevante despre calitatea serviciilor, dotari, personalul medical, tarife si opiniile pacientilor care au calcat pragul clinicilor din top.

1. Birsasteanu Imaging Solutions

Birsasteanu Imaging Solutions este o clinica specializata in imagistica medicala, care ofera servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta – RMN extremitati, osteodensitometrie si ecografie – cu ajutorul aparaturii performante si al unei echipe medicale de profesionisti, cu o indelungata experienta in domeniu. Cu ajutorul unui aparat deschis, se examineaza zona antepiciorului, zona gambei si genunchiul, pentru membrul inferior, si zona carpiana, incheietura, antebratul si cotul, pentru membrul superior. Fondatorul centrului medical privat din Timisoara este prof. dr. Florin Barsasteanu, medic primar radiologie si imagistica medicala, doctor in stiinte medicale, avand competente in RMN, CT si senologie imagistica.

Preturile investigatiilor RMN sunt cuprinse intre 450 de lei si 600 de lei.

In putinele recenzii scrise pe Google, pacientii isi descriu cu generozitate experientele si consemneaza ca serviciile sunt de inalta calitate aici, personalul profesionist si amabil, medicul Florin Barsasteanu este de un calm si de o empatie rare si ca aparatura performanta duce la obtinerea unor imagini de mare acuratete.

Vezi parerile pacientilor despre Birsasteanu Imaging Solutions
Vezi Pareri

2. RMN Detect

RMN Detect este un Centru de imagistica musculo-scheletala din Timisoara cu aparat RMN deschis, in care se realizeaza investigatii RMN la genunchi, cot, coloana, umar si incheietura mainii. Aparatul de care dispune clinica este silentios si confortabil, recomandat chiar si pacientilor care sufera de claustrofobie, iar durata unei examinari cu rezonanta magnetica nucleara este cuprinsa intre 30 de minute si o ora.

Pentru investigatia RMN vei plati o suma care poate sa varieze de la 500 de lei la 750 de lei.

Pacientii care au beneficiat de examinari cu RMN aici declara ca, pentru afectiunile musculo-scheletale, aparatul functioneaza in parametri buni, ca investigatiile se efectueaza cu rapiditate si minimum de disconfort pentru pacienti si ca tehnicianul de la RMN este profesionist si amabil. Sunt si multi pacienti care spun ca imaginile obtine la acest centru sunt in numar mic, iar acuratetea lor este redusa.

3. Neuromed

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii imagistice in Timisoara – RMN, CT, radiografie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie si ecografie Doppler. Examinarile cu rezonanta magnetica nucleara se pot efectua asupra tuturor zonelor corpului pentru care este disponibila procedura. Clinica Neuromed a fost

infiintata in Timisoara, in anul 1999, de catre doi neurochirurgi, oferind initial numai RMN si

CT. In prezent, centrul si-a diversificat activitatea la o gama larga de consultatii in diverse specializari, investigatii si servicii de ambulanta.

La aceasta clinica, poti beneficia de RMN la un pret care poate varia in functie de zona investigata si de prezenta sau absenta substantei de contrast si se situeaza in intervalul 600 – 1000 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea Centrului Neuromed. Din unele comentatii de pe Google reiese ca serviciile sunt de calitate si se poate conta pe medici profesionisti si solutii eficiente de tratament pentru afectiunile pacientilor. Intre aspectele care ar putea fi imbunatatite in functionarea clinicii, se numara faptul ca receptia nu raspunde la telefon, exista deficiente in administrarea programarilor si a documentelor aduse de pacienti, iar receptionerele nu au un comportament amabil. Totodata, pentru multe persoane, timpul petrecut in sala de asteptare a provocat nemultumiri.

4. Clinical Image

La Centrul de Imagistica Clinical Image din Timisoara se realizeaza investigatii RMN in vederea diagnosticarii unei palete largi de afectiuni cum ar fi cancerul, boli vasculare (hemoragii, anevrisme), infectii, leziuni traumatice ale aparatului osteo-articular. Aparatura din dotarea centrului permite imagini de rezoluţie si claritate superioare ale interiorului organismului uman, din aproape orice zona a corpului si orice unghi.

Preturile investigatiilor sunt cuprinse intre 600 de lei si 980 de lei, depinzand de zona corpului examinata si de administrarea sau nu a unei substante de contrast.

Pentru multi dintre pacientii dispusi sa scrie recenzii pe Google pentru aceasta clinica, experienta a fost una multumitoare. Ei declara ca examinarile s-au desfasurat in bune conditii, ca programarile se respecta in mare si ca preturile sunt decente. Nemultumirile pacientilor vin din faptul ca exista intarzieri in comunicarea rezultatelor si ca personalul de la receptie nu are un comportament caracterizat de solicitudine.

Concluzii

Beneficiile investigatiilor cu rezonanta magnetica nucleara sunt nenumarate in diagnosticul si tratamentul unei palete largi de afectiuni si le poti accesa ca locuitor al judetului Timis la una dintre clinicile care efetueaza RMN in Timisoara. Aparatura performanta de aici permite obtinerea unor imagini de mare acuratete, deosebit de utile medicului care te trateaza. Personalul medical calificat se va asigura atat de desfasurarea procedurii in conditii de confort si stres minim pentru pacient, cat si de interpretarea competenta a imaginilor obtinute din interior corpului persoanei examinate.