Meniu

RMN Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica prin rezonanta magnetica reprezinta o metoda moderna de investigatie cu ajutorul careia medicul analizeaza structura si functionarea organelor, la care se apeleaza pentru a identifica cu precizie un diagnostic sau pentru a evalua anumite tratamente, iar numarul de clinici care efectueaza RMN in Valcea este unul suficient de mare.

Top clinici unde se face RMN in Valcea

Pacientii din Valcea carora li s-a recomandat investigatia prin rezonanta magnetica au la dispozitie mai multe clinici unde pot sa efectueze RMN-ul, astfel ca tabelul urmator ii indruma catre unitatile medicale caracterizate de un raport calitate pret satisfacator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
550 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 550 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 550 Ron
  • Act medical de calitate
  • Personal amabil
  • Programarile se decaleaza uneori
Medvil PST
500 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 600 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 500 Ron
  • Colectiv cu experienta
  • Servicii de calitate
  • Promptitudine si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica poti alege pentru RMN in Valcea?

In vederea efectuarii unui RMN in judetul Valcea, este important sa alegi o clinica reputata, unde calitatea actului medical nu poate fi contestata si unde se foloseste echipament medical de ultima generatie.

entru a iti fi mai usor sa alegi, poti consulta urmatorul clasament unde sunt prezentate cele mai bune clinici unde se poate face RMN in Valcea si care este posibil sa fie situate chiar in apropierea ta:

1. Balneomedcenter

Una dintre variantele principale pe care le au pacientii din Valcea carora li s-a recomandat sa faca RMN este Balneomedcenter, unde se asigura servicii de imagistica medicala si unde activeaza o echipa multidisciplinara de medici primari si specialisti. Obiectivul acestei unitati medicale este de a oferi servicii integrate, un diagnostic rapid si interventii sigure.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 550 lei, iar pentru un RMN abdominal nativ tariful este acelasi, 550 lei.

Serviciile medicale oferite sunt de inalta calitate, potrivit celor mai multi dintre pacientii care si-au relatat experientele prin recenzii in mediul online. Personalul este amabil, bine pregatit, iar spitalul este dotat cu aparatura moderna. Curatenia si ordinea sunt alte avantaje remarcate de pacientii care spun ca au avut o experienta placuta. Exista si cateva persoane care au avut o experienta nu tocmai buna, deoarece programarile lor nu au fost respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter
Vezi Pareri

2. Medvil PST

O alta optiune pe care o ai daca locuiesti in Valcea si trebuie sa faci RMN este Medvil PST, unde se efectueaza tomografie computerizata si rezonanta magnetica. Misiunea acestui centru, unde exista o echipa formata din medici cu experienta vasta, este de a asigura investigatii de inalta performanta.

Tariful pentru RMN cerebral nativ este de 500 lei. In cazul RMN-ului abdominal nativ, pretul este de 500 lei.

Asa cum reiese din parerile pacientilor, serviciile sunt de calitate si rezultatele se primesc in timp util. Pe langa promptitudine, profesionalismul, rabdarea si amabilitatea personalului sunt alte doua caracteristici notate pozitiv. Cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii s-au aratat nemultumiti de atitudinea personalului de la receptie atunci cand au sunat pentru o programare.

Concluzii

Daca locuiesti in Valcea si medicul ti-a recomandat sa faci RMN, ai la dispozitie o serie de clinici situate in apropierea ta, unde activeaza profesionisti cu experienta si unde se folosesc aparate de ultima generatie, astfel incat disconfortul pacientilor sa fie minim.

Raportul calitate pret si atitudinea personalului sunt doua criterii esentiale in alegerea clinicii potrivite, iar in acest judet exista suficiente unitati medicale ce indeplinesc aceste exigente ale majoritatii pacientilor.