Meniu

RMN Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

RMN-ul este investigatia cu ajutorul careia se depisteaza numeroase afectiuni (oncologice, neurologice etc.) si prin care se urmareste evolutia lor, iar numarul de pacienti care trebuie sa faca RMN in Vaslui este destul de mare in comparatie cu optiunile de clinici si centre de imagistica din care acestia pot alege.

Totusi, persoanele din Vaslui pot face RMN cranio-cerebral nativ si RMN abdomen nativ in judet, fara sa fie nevoite sa mearga neaparat in alt oras. RMN-ul nativ este procedura in cadrul careia nu se foloseste substanta de contrast, acea substanta folosita pentru a scoate in evidenta mai bine structurile corpului uman analizate in timpul procedurii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Recumed
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
500-550 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral este 550 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 500 Ron
  • Tarif accesibil
  • Personal amabil si profesionist
  • Dotari moderne
  • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru a face RMN in Vaslui?

Persoanele din Vaslui au o varianta foarte buna pentru a face RMN chiar in judetul lor, astfel ca nu trebuie sa se deplaseze intr-un judet invecinat. In continuare, vor fi prezentate mai multe detalii despre clinica la care acestia pot apela pentru un act medical de calitate:

Recumed

Daca locuiesti in Vaslui si intentionezi sa faci RMN, principala optiune pe care o ai este clinica Recumed, al carei obiectiv este sa ofere un act medical calitativ. Aici, pacientii pot beneficia de o gama larga de servicii, printre care analize si investigatii, precum si servicii de paliatie in sistem privat.

Pretul unui RMN cranio-cerebral la aceasta clinica este de 550 lei. Pentru un RMN abdominal nativ, pacientii vor plati 500 lei.

Mai multi pacienti si-au exprimat opinia despre serviciile acestei clinici prin recenzii pe platforme online. Acestia se declara multumiti de amabilitatea, profesionalismul si calmitatea personalului medical. Clinica este dotata cu echipamente moderne si rezultatele investigatiilor sunt primite rapid. Exista si persoane a caror experienta nu a fost cea mai buna, din cauza ca programarile lor au fost decalate sau au primit rezultatele destul de greu.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed
Vezi Pareri

Concluzii

Efectuarea RMN-ului in Vaslui se poate face la un numar limitat de clinici, insa pacientii de aici inca au la dispozitie o optiune avantajoasa. Cea mai importanta este calitatea actului medical, precum si atitudinea personalului, iar clinica gazduita de acest judet indeplineste cerintele celor mai multi pacienti.