Meniu

RMN Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Desi optiunile sunt limitate, efectuarea unui RMN in Zalau la pret accesibil este posibila. Aceasta investigatie este recomandata de medic pentru acuratetea diagnosticului, fiind utila in diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni, cum ar fi scleroza multipla, hemoragia, malformatiile, tumorile etc.

Daca locuiesti in acest oras, poti beneficia in apropierea ta de servicii medicale calitative, inclusiv de examinare RMN. Medicul iti poate cere sa efectuezi aceasta procedura neinvaziva si nedureroasa nu numai pentru a detecta o afectiune, ci si pentru a monitoriza evolutia unei boli deja depistate in trecut.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Salvosan Ciobanca
500 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 500 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 600 Ron
  • Experienta indelungata
  • Tarif accesibil
  • Comunicare defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face RMN in Zalau?

Locuitorii din Zalau au optiuni limitate pentru efectuarea examinarii RMN la un pret avantajos, dar pot beneficia de un act medical de calitate chiar in apropierea lor. In continuare, este prezentata varianta cea mai buna pe care o pot alege pacientii care locuiesc aici si carora li s-a indicat de catre medicul specialist sa faca investigatie RMN:

Salvosan Ciobanca

Pentru un pret bun al examinarii RMN, pacientii din Zalau se pot orienta catre Policlinica Salvosan Ciobanca, in cadrul careia se furnizeaza servicii medicale integrate si care a fost deschisa in 1991, ceea ce ii sustine experienta indelungata. Policlinica a continuat sa se dezvolte si sa adauge noi domenii medicale in activitatea sa, iar in cadrul ei lucreaza o echipa medicala cu pregatire complexa.

Tariful pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 500 lei. In aceeasi categorie de pret se situeaza si RMN-ul abdominal nativ, al carui tarif este tot 500 lei.

O parte dintre pacientii acestei clinici afirma ca serviciul este de inalta calitate si caracterizeaza medicii ca fiind profesionisti, seriosi si prompti. De asemenea, cadrele medicale au o atitudine adecvata si unitatea medicala este dotata cu aparatura performanta. Exista si pacienti care si-au exprimat nemultumirea fata de experienta pe care au avut-o, spunand ca nu au reusit sa contacteze personalul pentru o programare si ca exista probleme de comunicare cu intregul colectiv.

Vezi parerile pacientilor despre Salvosan Ciobanca
Vezi Pareri

Concluzii

Desi efectuarea RMN-ului in orasul Zalau la un pret care sa fie accesibil pentru bugetul oricui se poate face la o singura clinica, pacientii sunt multumiti de faptul ca au o optiune suficient de avantajoasa in localitate.

Multi dintre acestia prefera sa evite deplasarile in orase invecinate, astfel ca aleg clinici si centre medicale din Zalau atunci cand au nevoie de ingrijiri medicale sau de efectuarea unor investigatii, la recomandarea medicului.