Meniu

Scintigrafie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa faci o scintigrafie in Bucuresti? Cu ajutorul acestei metode sigure si neinvazive de investigare, care este foarte apreciata pentru rezultatele prompte si certe, pacientii cu diverse afectiuni oncologice au sansa de a fi diagnosticati corect de catre medicii experimentati in imagistica. Investigatia nu este recomandata pentru toata lumea, se aplica doar in cazul celor care sunt suspecti de cancer. Se utilizeaza o tehnologie moderna pentru obtinerea unor imagini de inalta claritate, astfel incat rezultatele sa fie usor si sigur de interpretat de catre un personal competent si calificat in domeniu.

In Bucuresti, exista numeroase clinici si cabinete specializate in efectuarea scintigrafiei, care dispun de echipamente de ultima generatie, capabile sa obtina rezultate rapide si precise. Nimeni nu isi doreste sa astepte prea mult pentru un astfel de diagnostic, ceea ce inseamna ca scintigrafia se dovedeste a fi o investigatie apreciata pentru timpul scurt de obtinere a rezultatelor.

Cat costa o scintigrafie in Bucuresti?

Fiind o investigatie amanuntita, costurile aplicate pentru o scintigrafie in Bucuresti sunt medii. Cu cat tehnologiile folosite sunt mai performante, cu atat si pretul investigatiei se va ridica. Pentru a fi la curent cu toate tarifele aplicate cu privire la aceasta investigatie, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel care include fix detaliile pe care ai nevoie sa le cunosti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Scintigrafie osoasa
Rating
Website
Gauss Clinics
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Scintigrafie osoasa 600 Ron
 • Rating ridicat
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de actualitate si performante
 • Rezultate in timp record
 • Medic primar in imagistica medicala
 • Programari respectate si atmosfera primitoare
Neolife
550 Ron
 • Pret Scintigrafie osoasa 550 Ron
 • Investigatii scintigrafice ireprosabile
 • Rezultate prompte si precise
 • Echipa medicala implicata, profesionista si experimentata
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Lipsa de pregatire a personalului de la receptie
OncoFort
700 Ron
 • Pret Scintigrafie osoasa 700 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
 • Rezultate corect interpretate
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Mate-Fin Medical
630 Ron
 • Pret Scintigrafie osoasa 630 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Investigatii scintigrafice precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici experimentati, amabili si profesionisti
 • Rezultate precise
Gral Medical
580 Ron
 • Pret Scintigrafie osoasa 580 Ron
 • Profesionalism, implicare si act medical corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii corecte si precise
 • Medici cu o experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor cinci 5 specializate in scintigrafie in Bucuresti

Daca ti-a fost recomandat sa faci o scintigrafie in Bucuresti pentru ca medicul specialist sa iti poata oferi un diagnostic precis, ai ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza ti-am prezentat cinci centre de imagistica pe care le poti lua in considerare si care sunt echipate cu unele dintre cele mai moderne aparaturi. Citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale pe care te poti baza, dar si ce impresia au ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. Gauss Clinics

Gauss Clinics este un cabinet specializat in scintigrafie in Bucuresti care iti ofera posibilitatea de a beneficia de servicii si investigatii calitative, efectuate in prezenta unui personal profesionist. Echipa medicala este coordonata de un medic primar, dr. Gabriela Nicula, care are competenta de a efectua investigatiile scintigrafice la o calitate superioara. Printre acestea se numara si: detectie ganglion, scintigrafie miocardica, osoasa, renala, paratiroidiana, tiroidiana, diverticul Meckel. Aparaturile folosite pentru efectuarea acestor investigatii sunt de ultima generatie, astfel incat medicul competent sa stabileasca un diagnostic precis, dar si un tratament adaptat in functie de necesitatile tale. Exista si posibilitatea de a beneficia gratuit de aceasta procedura, urmand procedura stabilita de asiguratorii privati.

Pretul stabilit pentru o scintigrafie osoasa este de 600 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii Gauss din Bucuresti este dovada faptului ca multi dintre pacientii care au trecut pragul unitatii medicale au fost multumiti de servicii si investigatii. Investigatiile sunt efectuate cu precizie, multumita aparaturilor de actualitate si de o performanta inalta, iar rezultatele se obtin intr-un timp record, prin intermediul carora medicul primar, dr. Gabriela Nicula, poate stabili un diagnostic precis. Programarile sunt respectate, atmosfera din cabinet este una primitoare, iar curatenia este ireprosabila.

Vezi parerile pacientilor despre Gauss Clinics
Vezi Pareri

2. Neolife

Neolife este un centru medical multidisciplinar, cu sedii in Bucuresti, Brasov si Iasi, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru o scintigrafie la o calitate superioara. Ofera investigatii imagistice (PET CT, scintigrafie, RMN, mamografie cu tomosinteza, computer tomograf, radiologie, ultrasonografie Doppler), dar si tratamente pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, cum ar fi: radioterapie, radiochirurgie, brahiterapie si chimioterapie. La capitolul dotari, unitatea medicala este performanta, folosind aparatul de ultima generatie DDD Quantum Cam pentru efectuarea investigatiei scintigrafice. In ceea ce priveste echipa, aceasta este formata din medici profesionisti si experimentati in unele dintre cele mai prestigioase scoli. Printre ei se numara si: dr. Maro Mirvald, dr. Bogdan Oprisescu, dr. Bogdan Teodorescu, dr. Manuela Mihail, dr. Catalin Ignat si dr. Iuliana Dragnea, specializati in imagistica. Exista cateva investigatii care sunt decontate de CASMB: scintigrafie osoasa completa, osoasa localizata, paratiroidiana, renala si tiroidiana.

Pretul aplicat pentru o scintigrafie osoasa este de 550 lei pentru pacientii neasigurati medical.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi relateaza experientele placute de care se declara multumiti. Pe langa faptul ca investigatii scintigrafice sunt efectuate ireprosabil, iar rezultatele sunt comunicate pacientului intr-un timp scurt de la examinare, unitatea medicala dispune si de o echipa implicata, profesionista si experimentata in domeniu. Din pacate, personalul de la receptie nu este bine pregatit.

3. OncoFort

OncoFort este primul centru privat oncologic din Bucuresti, unde pacientii care sunt suspectati ca sufera de cancer au sansa de a primi un diagnostic precis prin intermediul scintigrafiei. Colectivul medical are o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor, pe langa identificarea diagnosticului, si un tratament adecvat. Unitatea medicala a primit de-a lungul timpului o multime de premii si certificari, ca dovada a serviciilor calitative de care pacientii au beneficiat. Printre acestea se numara si: Accelerator linear Elekta, LIDER pe segmentul oncologic (Gala capitalului romanesc), Excelenta in cercetare (Gala Sanatatii) si Diploma de Excelenta (FABC – Federatia Asociatilor Bolnavilor de Cancer). Toate aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, astfel incat toate investigatiile sa obtina rezultate precise. In departamentul de medicina nucleara se pot efectua urmatoarele investigatii: scintigrafie osoasa, tiroidiana, paratiroidiana, renala si limfoscintigrafie.

Pretul aplicat pentru o scintigrafie osoasa este de 700 lei.

Multe dintre recenziile atribuite centrului OncoFort din capitala sunt favorabile. Investigatiile sunt efectuate ireprosabil, multumita aparaturilor si echipamentelor de actualitate. Echipele medicale din cadrul clinicii nu numai ca au competenta de a efectua investigatiile in cel mai sigur mod posibil, sunt capabile si sa interpreteze corect rezultatele obtinute, pacientii fiind diagnosticati corect. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

4. Clinica Mate-Fin Medical

Clinica Mate-Fin Medical din Bucuresti a fost infiintata in 2010 si inca de atunci practica medicina nucleara, pacientii beneficiind de o scintigrafie efectuata la standarde ridicate. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu 14 Case de Asigurari de Sanatate: a Municipiului Bucuresti, C.A.S.A.O.P.S.N.A.J., Arges, Bacau, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova, Teleorman, Vrancea. Astfel, sunt decontate urmatoarele servicii: scintigrafie tiroidiana, osoasa localizata, osoasa completa si renala in baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, generand investigatii si proceduri ireprosabile.

Scintigrafia osoasa efectuata la clinica Mate-Fin Medical costa 630 lei.

Numeroasele recenzii postate in mediul online vorbesc despre ireprosabilitatea serviciilor medicale desfasurate de cadrele medicale experimentate in domeniu. Fiind o unitate orientata catre reusite, pacientii beneficiaza de investigatii scintigrafice precise, realizate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie. Experienta vasta in domeniu, amabilitatea, profesionalismul si empatia sunt alte calitati care au fost puternic apreciate de pacienti.

5. Gral Medical

Gral Medical este o alta varianta pe care pacientii o pot lua in considerare daca vor sa beneficieze de o scintigrafie in Bucuresti la standarde superioare. Unitatea medicala este o firma privata cu capital romanesc care a reusit sa construiasca o retea de 76 de centre medicale in 9 judete: 17 laboratoare, 38 centre regionale de recoltare, 16 clinici si 5 spitale oncologice. In departamentul de medicina nucleara se efectueaza urmatoarele investigatii: scintigrafie tiroidiana, paratiroidiana, osoasa, renala si limfoscintigrafie. Colectivul medical care isi desfasoara activitatea in acest departament cuprinde medici de renume: dr. Anca Zamfirescu, dr. Roxana Tanasache, dr. Ana Maria Vasile. In ceea ce priveste aparaturile utilizate, acestea sunt de o performanta inalta, generand investigatii ireprosabile.

Pretul pentru o scintigrafie osoasa este de 580 lei.

Profesionalismul, implicarea, actul medical ireprosabil si calitatea superioara a serviciilor sunt principalele aspecte care au fost apreciate de pacienti. Datorita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile puse in aplicare sunt corecte si precise, iar medicii care lucreaza in departamentul de medicina nucleara sunt dedicati activitatii pe care o presteaza. Din pacate, programarile nu se respecta de fiecare data.

Concluzii

Investigatiile oncologice ofera intotdeauna precizie si certitudine in rezultatele obtinute, asa cum se intampla si in cazul scintigrafiei in Bucuresti. Daca ti-a fost recomandata si tie aceasta investigatie, institutiile medicale pe care ti le-am prezentat anterior iti vor fi de un real folos. Pe langa aparaturile de actualitate, se remarca si activitatea ireprosabila a medicilor bine pregatiti in domeniu.