Meniu

Scintigrafie osoasa Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala imagistica prin care se depisteaza anomalii sau afectiuni la nivelul sistemului osos, scintigrafia osoasa din Braila, este o investigatie pe care medicii de specialitate o pot solicita pentru un diagnostic precis. Scintigrafia este foarte importanta pentru evaluarea starii de sanatate a sistemului osos, pentru ca ofera informatii detaliate cu privire la structura oaselor. Folosindu-se raze X care permit generarea unor imagini la o rezolutie ridicata, investigatia poate fi utilizata si ca metoda de depistare timpurie a anomaliilor si leziunilor de la nivelul sistemului osos. Pe baza diagnosticului stabilit, medicul de specialitate iti ofera unele dintre cele mai eficiente solutii si tratamente pentru a te vindeca eficient. Iata care sunt afectiunile care pot fi depistate cu ajutorul scintigrafiei: artrita, fracturi, cancer osos, boala Paget a osului, metastaze osoase, infectii articulare. 

Pentru ca vrem sa fii corect informat, ti-am pregatit in cele ce urmeaza informatii despre o clinica din Braila la care poti apela cu incredere pentru a face scintigrafia osoasa. Afla, bineinteles, si care sunt tarifele practicate pentru aceasta investigatie, pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti.

Cat costa o scintigrafie osoasa in Braila? 

Inainte de a face o scintigrafie osoasa in Braila, te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos in care iti afisam tariful perceput pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Scintigrafie osoasa
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
750 Ron
  • Pret Scintigrafie osoasa 750 Ron
  • Servicii de calitate
  • Echipa profesionista de medici
  • Atentie la detalii
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Amenajare placuta
  • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o scintigrafie osoasa in Braila?

In urma vizitei la medicul de specialitate, acesta ti-a recomandat sa faci o scintigrafie osoasa in Braila? Atunci citeste mai departe si descopera care este clinica din oras care dispune de un departament de imagistica unde poti efectua investigatia. Afla cat de pregatiti sunt si medicii din cadrul sau:

Neolife

Neolife este o clinica medicala, deschisa recent in Braila, in 2023, membra a Grupului International Bozlu, care asigura servicii la standarde europene. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa cu experienta internationala in practicarea investigatiilor imagistice, printre care se numara si scintigrafia osoasa. Echipa de medici este pregatita in unele dintre cele mai prestigioase universitati atat din tara, cat si din strainatate, participand la numeroase conferinte, congrese si cursuri de perfectionare. Echipamentele si aparaturile sunt de ultima generatie, folosindu-se o tehnica imagistica moderna. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati pot beneficia de decontarea urmatoarelor investigatii imagistice: scintigrafie osoasa completa, localizata, paratiroidiana, renala si tiroidiana.

Pretul pentru o scintigrafie osoasa completa este de 750 lei. Inainte de efectuarea investigatiei va trebui sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, care costa 300 lei, pentru a discuta cu doctorul expert despre situatia ta medicala.

Clinica este apreciata pentru serviciile de calitate pe care echipa de medici le asigura tuturor pacientilor. Pentru ca isi desfasoara activitatea un personal profesionist de medici, cu o atentie ireprosabila la detalii si competenta, diagnosticarea este intotdeauna corecta, pe baza sa doctorii stabilind un plan personalizat de tratament. In plus, atmosfera este primitoare, amenajarea din interiorul cabinetului este placuta, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa faci o scintigrafie osoasa in Braila la recomandarea medicului de specialitate pentru a afla daca te confrunti cu probleme de sanatate la nivelul sistemului osos? Atunci clinica pe care ti-am prezentat-o anterior in articol este exact ce iti trebuie pentru a lua legatura cu o echipa de profesionisti si pentru a obtine un diagnostic corect.