Meniu

Scintigrafie osoasa Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a depista rapid o eventuala afectiune oncologica, medicii pot recomanda pacientilor sa faca o scintigrafie osoasa. In Cluj, exista o locatie foarte apreciata in cadrul careia se efectueaza si aceasta investigatie, care este sigura si non-invaziva.

Scintigrafia este utila in diagnosticarea timpurie a unui spectru larg de boli si afectiuni, al caror tratament este mai simplu daca sunt descoperite in stadiu incipient. Aceasta consta in examinarea sistemului osos dupa administrarea unui radiofarmaceutic pe cale intravenoasa.

Unde se face scintigrafie osoasa in Cluj?

Procedura scintigrafiei osoase nu dureaza mai mult de 4-5 ore, iar pacientii din Cluj se pot orienta catre un centru medical unde se folosesc tehnologii de ultima ora si unde nivelul de disconfort este redus la minim. Iata care este cea mai buna varianta a locuitorilor din acest judet, dar si a celor care au domiciliul in vecinatate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Scintigrafie Osoasa
Rating
Website
L. Medicina Nucleara
300 Ron
  • Pret Scintigrafie Osoasa 300 Ron
  • Investigatii scintigrafice de inalta performanta
  • Profesionalism
  • Personal bine pregatit si amabil
  • Unii pacienti pot beneficia de gratuitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Laboratorul de Medicina Nucleara – scintigrafie IRGH

Laboratorul de Medicina Nucleara – scintigrafie IRGH marcheaza principala optiune a pacientilor din Cluj carora li s-a recomandat aceasta investigatie pentru un diagnostic precis. Investigatiile scintigrafice efectuate aici sunt de inalta performanta. Personalul din cadrul laboratorului desfasoara inclusiv activitati de cercetare – a caror valoare este recunoscuta la nivel mondial – si a publicat articole in reviste de renume.

Pretul unei scintigrafii osoase de corp intreg este de 300 lei. Pacientii internati in institut si cei care au trimitere de la un medic specialist sau primar afiliat CJAS Cluj beneficiaza de gratuitate la efectuarea investigatiei de scintigrafie osoasa in Cluj Napoca.

Conform opiniilor exprimate de pacienti in mediul online, personalul din acest laborator este profesionist si bine pregatit. De asemenea, se utilizeaza aparatura performanta. Cativa dintre cei care au trecut pragul laboratorului au oferit calificative maxime in spatiul virtual, de unde reiese ca au avut o experienta buna.

Vezi parerile pacientilor despre Laboratorul de Medicina Nucleara – scintigrafie IRGH
Vezi Pareri

Concluzii

Scintigrafia osoasa, una dintre investigatiile folosite pentru diagnosticul si evaluarea a numeroase boli si afectiuni, poate fi efectuata in Cluj la un laborator medical cu experienta vasta, unde pregatirea personalului si tehnologiile moderne se imbina pentru a asigura precizie in rezultatul procedurii si pentru ca pacientii sa beneficieze de confort.