Meniu

Scintigrafie osoasa Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de diagnostic medical care utilizeaza substante radioactive pentru detectarea afectiunilor de la nivelul sistemului osos, scintigrafia osoasa in Sibiu, este o metoda imagistica pe care medicul ti-o poate recomanda atunci cand suspecteaza ca te confrunti cu anumite afectiuni oncologice. Este o forma neinvaziva de investigare a sistemului osos, prin care medicul competent poate depista prezenta anomaliilor sau afectiunilor cu care s-ar putea sa te confrunti la nivelul oaselor. De regula, dureaza intre doua si patru ore, in functie de zonele examinate. Partea buna este ca scintigrafia reuseste sa depisteze boli chiar si atunci cand se afla in stadiul incipient. Printre problemele de sanatate care pot fi depistate se numara si: cele oncologice, de articulatii, oase (osteomielita, osteocondrita sau infectii determinate de prezenta unor proteze), procese inflamatorii, tulburari metabolice.

Citeste pana la final si afla unde poti merge exact pentru efectuarea investigatiei imagistice in Sibiu, dar si cat de competenti sunt medicii din oras la care poti apela pentru a primi indicatiile corecte in functie de problema de sanatate cu care te confrunti. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru aceasta metoda de investigatie.

Cat costa o scintigrafie osoasa in Sibiu?

Pretul pentru o scintigrafie in osoasa in Sibiu este afisat in tabelul de mai jos, alaturi de care mai este prezentata si denumirea clinicii din oras la care poti merge pentru efectuarea investigatiei. Iata, asadar, cat ai de plata pentru o scintigrafie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Scintigrafie osoasa
Rating
Website
MedLife Polisano
Clinica-Verificata
745 Ron
  • Pret Scintigrafie osoasa 745 Ron
  • Servicii de calitate
  • Buna pregatire
  • Implicare si empatie
  • Atentie la detalii
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament eficient
  • Conditii ireprosabile
  • Curatenie impecabila
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o scintigrafie osoasa in Sibiu?

Pentru ca vrem sa iti prezentam doar solutii de incredere, in cele ce urmeaza iti vom vorbi despre unitatea medicala din Sibiu la care poti merge pentru a beneficia de o scintigrafie osoasa. Citeste pana la final si fii la curent cu tot ce trebuie sa stii:

MedLife Polisano

MedLife Polisano este o clinica din Sibiu echipata cu spatii dedicate activitatii de ambulatoriu, cu peste 35 de specialitati medicale, unde pacientii pot opta pentru investigatii imagistice, cum ar fi scintigrafia osoasa. Echipa multidisciplinara este formata din medici specialisti si primari, instruiti in unele dintre cele mai prestigioase universitati, care au competenta de a depista un spectru larg de afectiuni, cu ajutorul aparaturilor moderne si tehnologiei avansate care se afla in cadrul clinicii. 

Pretul pentru o scintigrafie osoasa completa este de 745 lei. Inainte de a te programa pentru o astfel de investigatie, va trebui sa mergi la o consultatie la medicul specializat in radiologie si imagistica medicala pentru a discuta pe larg despre investigatie. Pretul consultatiei este de 300 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le ofera, echipa de medici dand dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si empatie. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, pe langa o diagnosticare corecta, acestia pot stabili si un plan personalizat de tratament. Conditiile de desfasurare a actului medical sunt ireprosabile, iar curatenia impecabila. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Polisano
Vezi Pareri

Concluzii

Ti-a recomandat medicul de specialitate sa faci o scintigrafie osoasa in Sibiu, dar nu stii care este unitatea medicala catre care sa iti indrepti atentia? Atunci institutia medicala amintita anterior este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o investigatie precisa, dar si de un act medical ca la carte.