Meniu

Uro CT Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru explorarea tractului urinar, principala metoda este uro CT. In Cluj sunt cateva clinici unde se efectueaza aceasta investigatie si unde aparatura este de inalta performanta, iar medicii detin cunostinte solide in domeniu.

Urografia CT este superioara urografiei conventionale si se recomanda in mai multe cazuri: hematurie, stabilirea cauzei pentru hidronefroza, in traumatismele care prezinta risc de lezare a ureterelor, in evaluarea sistemului urinar dupa operatii sau in evidentierea anomaliilor congenitale. Multe dintre persoanele care au primit recomandare de la medic pentru a efectua un uro CT prefera clinicile din Cluj-Napoca, indiferent ca sunt din judet sau din imprejurimi.

La ce clinici se poate face un uro CT in Cluj

In tabelul urmator poti vedea care sunt clinicile unde se realizeaza uro CT in Cluj si tarifele percepute pentru aceasta examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Uro CT
Rating
Website
CT Clinic
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pret Uro CT 750 Ron
 • Echipamente moderne
 • Echipa medicala specializata in imagistica hibrida si cu competente in patologia oncologica
 • Personal amabil
 • Preturi mari
Cardiomed
700 Ron
 • Pret Uro CT 700 Ron
 • Numeroase specialitati
 • Echipa medicala numeroasa, alcatuita din medici de renume
 • CT performant
 • Personal amabil
 • Timp mare de asteptare
 • Uneori, personalul de la receptie nu ofera toate informatiile solicitate
Regina Maria
790 Ron
 • Pret Uro CT 790 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti la departamentul de Radiologie
 • CT nou, cu tehnologie de reducere a cantitatii de iradiere
 • Curatenie
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de uro CT, din Cluj

Daca vrei sa stii care sunt cele mai bune centre medicale si clinici unde fac investigatii uro CT in Cluj, poti citi informatiile din acest clasament:

1. CT Clinic

CT Clinic este un centru medical din Cluj-Napoca axat pe examinari PET/CT, de care pacientii pot beneficia in mod gratuit, in baza unei decizii avizate de CNAS, precum si in regim privat. In clinica functioneaza un scanner PET-CT Optima 560, realizat in SUA, de compania General Electric, iar pentru dozarea radiotrasorului centrul medical detine un dispozitiv special, de generatie noua – Karl 100. Echipa este alcatuita din medici, asistenti si tehnicieni specializati in imagistica hibrida si cu experienta in patologia oncologica.

Tariful pentru un uro CT este de 750 de lei.

Recenziile postate in mediul online in legatura cu acest centru medical arata ca parerile sunt destul de impartite. Unii oameni spun ca tarifele sunt mari si ca le-au fost reprogramate consultatiile in ziua respectiva, altii declara ca au fost surprinsi de profesionalismul, amabilitatea si punctualitatea cadrelor medicale.

Vezi parerile pacientilor despre CT Clinic
Vezi Pareri

2. Cardiomed

La Cardiomed Cluj Napoca sunt numeroase specialitati medicale unde isi desfasoara activitatea peste 130 de medici specialisti, care evalueaza starea de sanatate, propun planuri de actiune si tratament, ajutati de aparatura de ultima ora, de la branduri renumite in domeniu, precum General Electric, Atmos, Karl Storz etc. Serviciul de Radiologie si imagistica este locul unde isi desfasoara activitatea cadre medicale de renume, printre care dr. Stefan Mardale, dr. Manuela Lenghel si dr. Mihai Comsa.

Pretul pentru un uro CT cu substanta de contrast este de 700 de lei.

Multi dintre cei care si-au notat impresiile in mediul online in legatura cu aceasta clinica spun ca sunt multumiti, per total, de servicii, punctand ca au fost tratati cu profesionalism, de catre medici bine pregatiti si devotati meseriei. Altii spun ca au asteptat mai multe ore pana sa intre in cabinet sau ca nu au primit informatiile necesare de la personalul de la receptie.

3. Regina Maria

In cadrul departamentului de radiologie si imagistica de la Spitalul Regina Maria din Cluj-Napoca, isi desfasoara activitatea o echipa medicala alcatuita din medici primari si specialisti cu o vasta pregatire in domeniu, in frunte cu prof. univ. dr. Sorin Dudea, profesor radiologie si imagistica medicala, alaturi de alte cadre medicale ce s-au remarcat in acest domeniu. Investigatiile CT se realizeaza cu un computer tomograf dotat cu o tehnologie noua, ce permite reducerea la minim a cantitatii de iradiere, datorita unui program de excelenta implementat prin instalarea aplicatiei Dosewatch.

Pretul pentru un uro CT, la Regina Maria Cluj, este de 790 de lei.

In review-uri, oamenii au pareri impartite despre Spitalul Regina Maria din Cluj. In timp ce unii spun ca tarifele sunt prea mari, ca au fost consultati superficial sau ca unele analize au fost gresite, alte persoane declara ca au numai cuvinte de lauda, acesta fiind cel mai bun spital privat, cu medici profesionisti si curatenie impecabila.

Concluziile noastre

In aceste trei clinici, poti efectua un uro CT, in Cluj, cu increderea ca esti pe maini bune. Medicii specializati in radiologie si imagistica sunt ajutati de aparate CT performante, unele dintre acestea avand tehnologii care reduc cantitatea de iradiere. Astfel, fata de anii trecuti, investigatiile CT sunt mai sigure si mai confortabile pentru pacienti, fiind totodata si foarte relevante in stabilirea unui diagnostic corect.