Meniu

Uro CT Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te-ai hotarat sa-ti faci o examinare uro CT in Timisoara, probabil ai observat deja ca nu toate centrele de imagistica din oras ofera acest tip de investigatie. Urografia prin tomografie computerizata reprezinta principala metoda de explorare a tractului urinar si poate sa ofere informatii utile cu privire la mai multe afectiuni medicale. 

Chiar daca optiunile pe care le ai sunt limitate, nu inseamna ca nu te poti programa la o clinica din Timisoara pentru a beneficia de aceasta investigatie. Pe baza informatiilor obtinute, medicul iti poate recomanda un plan de tratament care sa te ajute sa gestionezi simptomele cu care te confrunti, iar in unele cazuri, chiar sa le elimini. 

Cat costa efectuarea unei investigatii Uro CT in Timisoara? 

Fiind vorba de o singura clinica la care se efectueaza investigatia, nu exista diferente de pret pentru examinarea uro prin CT in Timisoara. In schimb, tarifele pot sa difere in alte orase, in functie de aparatura utilizata pentru realizarea procedurii. In tabelul de mai jos, poti observa suma pe care o vei plati pentru investigatie, alaturi de ratingul clinicii care se ocupa de ea: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Uro CT
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pret Uro CT 1.000 Ron
  • Tehnologie moderna
  • Medici profesionisti
  • Experienta in domeniu
  • Investii periodice in supraspecializare
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti face o investigatie Uro CT in Timisoara? 

In randurile urmatoare este prezentat centrul medical la care se efectueaza examinarea uro CT din Timisoara. In descrierea respectiva au fost incluse detalii relevante cu privire la activitatea profesionala, de la aparatura, la pregatirea personalului medical. Daca facilitatile pe care ti le ofera sunt pe placul tau, nu ezita sa-ti faci o programare pentru serviciul de care ai nevoie: 

Neuromed  

La centrul medical Neuromed din Timisoara examinarea de tip Uro CT este efectuata de medici profesionisti, cu experienta in domeniu. Infiintat in 1999, Neuromed a continuat sa-si extinda gama de servicii, pentru ca orice pacient sa poata apela cu incredere la serviciile sale, indiferent de simptomele de care sufera. Centrul medical pune la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii, atat de rutina, cat si speciale, cum este cazul urografiei prin CT. Examinarea presupune si cistoscopia virtuala, sau evidentierea traiectului uretrelor si a vezicii urinare. Alte investigatii speciale efectuate aici sunt coronarografia neinvaziva, angiografia, conoloscopia virtuala etc. Aparatura din dotare permite in egala masura o scanare rapida si achizitionarea unui volum mare de date, imbunatatind conditiile de confort de care beneficiaza pacientul. 

Pretul investigatiei este de 1.000 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta pozitiva la Neuromed au apreciat promptitudinea, intrucat rezultatele le-au fost transmise in timp util, dar si amabilitatea personalului de la receptie, care a dat dovada de rabdare si amabilitate. Au existat si experiente neplacute, prezentate in recenzii postate pe internet, care au scos in evidenta lipsa de organizare a centrului. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, daca medicul ti-a recomandat efectuarea unui uro CT, in Timisoara ai posibilitatea sa beneficiezi de aceasta investigatie, printr-o programare la centrul medical prezentat mai sus. In urma examinarii, vei primi informatiile necesare pentru a urma un plan de tratament eficient.