Meniu

Augmentare mamara grasime proprie

Actualizat pe:

Tratamentul de augmentare mamara cu grasime proprie reprezinta cea mai naturala modalitate de marire a sanilor intalnita pe piata la momentul actual. Cu toate ca procesul este putin mai complex decat unul bazat pe implanturi cu silicon, rezultatele obtinute, in schimb, sunt cat se poate de evidente.

Foarte multe femei nu sunt confortabile cu bustul pe care il poseda. Din aceasta cauza, operatiile de marire a sanilor au ajuns sa fie la mare cautare. Pana la urma, oricine isi doreste sa aiba un corp cat mai frumos din punct de vedere estetic.

Ce este si in ce consta un tratament de augmentare mamara cu grasime proprie

Daca esti interesat de topicul augmentare mamara cu grasime proprie, in primul rand, trebuie sa intelegi ce este si in ce consta un astfel de tratament. Cunoscuta si sub denumirea de lipofilling de sani, acest tip de operatie se foloseste de grasimea recoltata din corpul pacientei pentru a obtine rezultatele dorite.

La momentul actual, reprezinta cea mai buna varianta, in cazul in care se doreste o augmentare mamara fara implant. Conform studiilor, aceasta metoda este recomandata tuturor femeilor care:

  • doresc o marire a sanilor realizata intr-un mod cat mai natural;
  • doresc sa aiba parte de un bust simetric si frumos din punct de vedere estetic;
  • doresc sa readuca bustul la aspectul lui cel mai frumos, ca urmare a inaintarii in varsta, a unei sarcini sau a unei diete ce a dus la o slabire considerabila.

Procesul va incepe printr-o sedinta de consultatie. Pacienta ii va prezenta doctorului ce dorinte are si la ce rezultate se asteapta. Cadrul medical va realiza o serie de analize prin care isi va da seama daca pacienta prezinta cantitatea necesara de tesut adipos ce trebuie recoltat. In cazul in care nu sunt atinsi parametrii necesari, clienta va trebui sa inceapa o dieta speciala de ingrasare. Abia la finalizarea acesteia se va putea trece la etapa operatiei propriu-zise.

Pacienta nu va simti pic de durere, aceasta aflandu-se sub anestezie generala pe tot parcursul lucrarii. Medicul va extrage depunerile de grasime din zonele prestabilite. Se vor introduce in sani, conferindu-le, astfel, marimea, volumul si forma dorite.

In perioada de dinainte de inceperea operatiei, clienta va trebui sa:

  • se hidrateze in mod constant;
  • nu apeleze la aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii;
  • sa faca analize care sa confirme ca bustul este sanatos si in conditii optime pentru interventie.

Care sunt preturile tratamentelor de augmentare mamara cu grasime proprie in Romania

Pentru un tratament de augmentare mamara cu grasime proprie, este important sa se apeleze doar la clinici cu ceva experienta in domeniu. In caz contrar, exista posibilitatea de aparitie a anumitor complicatii, ce pot pune sanatatea in pericol.

Asadar, cel mai probabil vei fi interesat si de topicul augmentare mamara cu grasime proprie pret. In general, pe piata de profil, preturile se situeaza in jurul valorii de 5.000 de euro, prin urmare poate varia, in functie de clinica.

Concluzie

Operatia de augmentare mamara cu grasime proprie reprezinta cea mai buna varianta daca nu se doreste apelarea la implanturi cu silicon.