Meniu

Implant mamar 300 ml

Actualizat pe:

Marirea sanilor cu implant mamar este una dintre cele mai populare interventii estetice, lucru care de datoreaza si faptului ca femeile pot alege din mai multe tipuri si dimensiuni de implant, cele care isi doresc un rezultat discret si natural, avand posibilitatea de a opta pentru un implant mamar de 300 ml, intr-o forma anatomica.

In schimb, femeile care isi doresc un bust generos si care nu se feresc in a-si etala formele retusate, au posibilitatea de a alege chiar si un implant mamar de 500 ml.

Cum poti verifica daca ti se potriveste un implant mamar de 300 ml?

Daca iei in considerare sa apelezi la o interventie chirurgicala pentru marirea sanilor, o intrebare care ti se poate ivi este ce implant mamar sa alegi, ti se potriveste un implant mamar de 300 ml sau ai nevoie de o dimensiune mai mare? In plus, care forma este cea mai potrivita pentru tine?

La toate aceste intrebari, dar nu numai, iti poate raspunde medicul plastician la care apelezi pentru realizarea interventiei. Acesta te poate ajuta sa te decizi si cum iti doresti sa arate rezultatul final, dar iti va oferi si toate informatiile referitoare la operatie, de la durata, modul in care se va desfasura, pana la procesul si timpul de recuperare.

Pe de alta parte, ai posibilitatea de a verifica ce dimensiune de implant mamar ti se potriveste chiar acasa, astfel incat in fata medicului sa stii exact cum ti-ai dori sa arate sanii tai, dupa interventie.

O modalitate de verificare este testul cu orez. Acesta consta in realizarea unui mulaj pentru san, de diferite marimi, cu ajutorul orezului. Adica, intr-o bucata de dres se pune o anumita cantitate de orez, care sa fie similara cu dimensiunea unui implant mamar – pentru un implant de 300 ml trebuie folosita o cantitate de 235 g de orez – se leaga dresul si mulajul respectiv este asezat intr-un sutien sport. Astfel poti observa cum ar arata sanii tai cu un implant de 300 de ml sau daca ai nevoie de un implant mai mare.

Cu toate ca poate parea o joaca de copii, acest test iti poate fi de mare ajutor in luarea deciziei daca sa apelezi la operatie de marire a sanilor si ce dimensiune de implant ti s-ar potrivi.

Cum se alege dimensiunea implantului mamar de 300 ml?

In medie, in Romania, femeile care isi doresc marirea sanilor pot alege un implant mamar de 300 ml pana la cel mult 500 ml. Aceste dimensiuni sunt recomandate deoarece se potrivesc conformatiei corpului specifica femeilor din Europa.

Cu toate ca te vei prezenta in la medicul plastician sustinand ca tu iti doresti o anumita dimensiune pentru implantul mamar, acesta iti poate spune ca dimensiunea respectiva nu ti se potriveste si iti poate recomanda o alta. Avantajul este ca in cabinetul medicului pot fi realizate simulari foarte realiste, astfel ca rezultatele simularii pot fi foarte apropiate de rezultatele finale.

In concluzie, chiar daca tu iti doresti un implant mamar de 300 ml, exista posibilitatea ca acesta sa nu se potriveasca formei corpului si dimensiunilor pe care le ai, motiv pentru care trebuie sa fii deschisa la recomandarile medicului.