Meniu

Implant mamar B-lite

Actualizat pe:

Tipurile si brandurile de implanturi mamare dintre care pot alege pacientele sunt foarte multe, insa unul dintre cele mai noi si mai des alese este implantul mamar B-lite. Acesta se evidentiaza printr-o greutate mai mica decat oricare alt tip de implant mamar, datorita continutului sau, care este realizat din gel de silicon imbogatit cu atomi de oxigen, astfel ca desi dimensiunea implantului nu se modifica, greutatea acestuia este mai mica.
In consecinta, recuperarea dupa interventia chirurgicale de augumentare mamara este mai usoara si senzatiile, mai placute. In plus, aceasta combinatie reduce riscurile in ceea ce priveste ruperea implantului si, mai ales, scurgerea substantei din interiorul acestuia.

Care sunt caracteristicile implantului mamar B-lite?

Caracteristica definitorie a implantului mamar B-lite si care este considerata un avantaj major al acestuia este greutatea mica pe care o are, cu pana la 30% mai mica decat oricare alt tip de implant mamar. Acest lucru se datoreaza tehnologiei performante folosite pentru dezvoltarea si realizarea acestor implanturi, de catre producator, care este unul dintre liderii din domeniu.
Cum greutatea implanturilor este unul dintre factorii care influenteaza aparitia unor riscuri specifice augumentarii mamare, greutatea redusa a implantului B-lite contribuie la o recuperare usoara si dureri post-operatorii reduse, precum si la obtinerea unor rezultate spectaculoase si naturale, cu o durabilitate ridicata.
Un alt criteriu care recomanda acest tip de implant mamar este si gradul de siguranta pe care il ofera pacientelor, care este unul dintre cele mai ridicate din domeniu. Pentru a garanta acest aspect, implanturile B-lite au o compozitie formata dintr-un silicon de foarte buna calitate – sub forma de gel – care este folosit si in alte ramuri ale medicinei si care este combinat cu microsfere goale, intr-un invelis elastica. In acest fel se pastreaza volumul implantului reducandu-se insa greutatea acestuia.
In ceea ce priveste tipurile de implanturi mamare B-lite, acestea pot fi alese atat de pacientele care isi doresc un bust proeminent si vizibil marit, cat si cele care prefera rezultatele naturale, deoarece sunt disponibile atat implanturi anatomice, cat si implanturi rotunde, in diferite marimi si proiectii.

Cui se adreseaza implantul mamar B-lite?

Cu toate ca poate fi ales de orice femei care isi doreste marirea sanilor cu implanturi, implantul mamar B-lite se adreseaza in special celor care isi doresc implanturi de mari dimensiuni, datorita greutatii reduse a implantului, celor care au un stil de viata foarte activ si celor care au un tesut de sustiner slab.
De asemenea, pacientele care sunt supuse unei noi interventii chirurgicale la nivelul sanilor, dupa o reductie a sanilor sau dupa o reconstructie, sunt o alta categorie de femei carora li se recomanda cele mai usoare implanturi mamare pentru marirea sanilor.
Intr-o situatie similara se afla si pacientele care fie refuza, fie nu sunt eligibile pentru o operatie de augumentare mamara prin inserarea implantului submuscular/ dual plane. Astfel, cu ajutorul implantului B-lite, sanii nu mai sunt predispusi la modificare formei ca urmare a efectului pe care il are gravitatia asupra acestora.

In concluzie, exista foarte multe avantaje sau motive pentru care popularitatea unuia dintre cele mai noi implanturi, implantul mamar B-lite, este intr-o continua crestere.