Meniu

Marire sani

Actualizat pe:

In general, femeile nu sunt multumite de felul in care arata, acesta fiind si principalul motiv pentru care popularitatea interventiilor estetice a crescut atat de mult in ultima vreme, mai ales in ceea ce priveste interventiile pentru marirea sanilor.

Bustul reprezinta unul dintre simbolurile feminitatii, astfel ca posesoarele unor sani mici sau lasati ajung sa se simta complexate de acest lucru, iar stima lor de sine are puternic de suferit. Din fericire, in sfera medicinei estetice au fost dezvoltate numeroase solutii care sa vina in ajutorul acestora.

Ce metode exista pentru marirea sanilor?

Cea mai cunoscuta solutie pentru marirea sanilor este interventia chirurgicala cu implant mamar. Pe langa aceasta insa mai exista si alte metode si solutii, chirurgicale sau nechirurgicale, important fiind ca femeile sa aleaga solutiile care considera ca sunt potrivite pentru ele.

Operatia chirurgicala pentru marirea sanilor este probabil cea mai complexa solutie pentru femeile care isi doresc un bust mai voluminos si desi costurile unei astfel de interventii pot fi mari, rezultatul obtinut este garantat si de lunga durata.

Tot in categoria interventiilor chirurgicale, numai ca este una minim invaziva, de marire a sanilor este si cea de transfer de grasime proprie. Astfel ca o anumita cantitate de grasime este extrasa din alte zone ale corpului – prin intermediul procedurii de liposuctie – care ulterior este injectata in sani. Pentru a beneficia de o astfel de interventie este necesar ca pacienta sa aiba un surplus de grasime care sa poata fi transferat.

De asemenea, pe piata exista si foarte multe creme si suplimente alimentare care promit ca vor creste dimensiunea sanilor, dupa aplicarea/ administrarea acestora. Cu toate acestea, efectele pe care solutiile respective le au nu sunt demonstrate.

Si prin sport, femeile isi pot modifica marimea si aspectul bustului, numai ca rezultatele nu sunt unele foarte evidente, reprezentand de fapt numai o metoda pentru a le oferi sanilor un aspect mai ferm.

Cand vine vorba despre metode pentru marire sani, exista chiar si remedii populare, care sunt obtinute din ingrediente naturale, precum plantele, anumite fructe si legume. Dintre acestea pot fi amintite mararul (sub forma de ceai sau ulei), busuioc si anason, semintele de susan si nucile, uleiul din fenicul sau din germeni de grau.

De ce sa alegi operatia cu implant mamar pentru marirea sanilor?

Daca sunt femei care isi doresc sa apeleze la operatia chirurgicala pentru marirea sanilor, dar nu au curaj, se tem de interventie in sine, de anestezie sau de perioada de recuperare, beneficiile pe care aceasta operatie le ofera ar trebui sa fie convingatoare.

Un prim avantaj este acela ca operatia dureaza aproximativ o ora, iar a doua zi pacienta se poate intoarce acasa. In plus, dupa o perioada de o saptamana se poate reveni treptat la activitatile cotidiene obisnuite.

In plus, sansele de reusita sunt mari, iar durat de viata a unui implant mamar este una indelungata si, contrar unor mituri, femeile care au implant mamar pot alapta.

Astfel ca, daca nu dau crezare miturilor si se informeaza corect, alegerea celei mai potrivite si eficiente solutii pentru marirea sanilor va fi mai usoara, iar rezultatele, cele dorite.