Meniu

Infectioase Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cum stii ca trebuie sa ajungi in fata unui specialist in boli infectioase din Bistrita? Semnele unei afectiuni de acest tip sunt, de regula: febra mare, eruptii pe piele, tuse, dureri in gat, slabiciune generala si oboseala, dureri abdominale.

Bolile infectioase pot afecta numeroase organe, inclusiv: aparatul respirator, tractul gastrointestinal, sistemul nervos, pielea sau organele genitale, provocand  diverse reactii prin multiplicarea in organism sau prin eliberarea de toxine care dauneaza. Aceste afectiuni pot fi banale, cum este raceala comuna, pana la afectiuni grave sau potential fatale, cum sunt pneumonia, septicemia sau SIDA. De aceea, este foarte important sa ajungi la un medic specializat in boli infectioase din Bistrita, pentru a te trata in mod corespunzator. 

Ce pret are consultatia la infectioase in Bistrita?

O consultatie la infectioase in Bistrita poate avea tarifele prezentate in tabelul de mai jos, in functie de clinica si de medic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic infectioist cu experienta
 • Servicii de infectioase pentru gravide
 • Tratament dupa muscaturile de capusa
 • Dotari de ultima generatie
 • Conditii bune si confort
 • Diverse specialitati medicale
 • Programari nerespectate
Med Total
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amplasare centrala
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Analize medicale de laborator
 • Bun raport calitate-pret
 • Servicii medicale pentru copii si adulti
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se trateaza bolile infectioase in Bistrita?

Daca vrei sa ajungi la un cabinet privat de infectioase in Bistrita, poti lua in considerare o programare la unul dintre centrele medicale de mai jos.

1. Sanovil

La specialitatea boli infectioase de la Policlinica Noua Sanovil se afla dr. Marta Rotaru, medic specialist care face parte si din echipa de la sectia de infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita. Poti apela la serviciile acestui medic in diverse situatii: febra, dureri in gat, tuse, inflamatii ale pielii, eruptii cutanate. De asemenea, gravidele care au rezultate anormale la profilul Torch, dar si persoanele muscate de o capusa pot solicita o consultatie la infectioase. In aceasta policlinica, in care sunt dotari de ultima generatie, sunt disponibile numeroase servicii medicale, echipa fiind alcatuita din peste 35 de medici din Bistrita, Targu-Mures si Cluj-Napoca. In cadrul laboratorului de analize medicale de la Sanovil se pot efectua inclusiv analizele recomandate de medicul infectionist.

Consultatia la infectioase costa aici 150 de lei.

Despre medicii din aceasta policlinica privata s-au notat in mediul online mai multe evaluari pozitive. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism si implicare, apreciind si conditiile bune, confortul si aparatura de ultima generatie. Exista insa si o nemultumire in randul unor pacienti, si anume ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Sanovil
Vezi Pareri

2. Policlinica Med Total

Si la Policlinica Med Total din Bistrita exista un cabinet de boli infectioase. Aici o vei intalni pe dr. Gabriela Muresan, medic specialist boli infectioase, care diagnosticheaza si trateaza numeroase afectiuni: gripa, raceli, infectii de tract respirator superior, infectii urinare, hepatita, herpes oral si genital, infectii HIV. Pe langa boli infectioase, Policlinica Med Total mai cuprinde multe alte specialitati medicale: psihiatrie, neurologie, ORL, ortopedie, medicina interna, dermatologie, urologie, pneumologie, chirurgie pediatrica etc. 

Consultul medical la infectioase costa 200 de lei la Policlinica Med Total.

Pacientii acestei policlinici se declara, in majoritate, multumiti de experienta, spunand ca au fost mai multe aspecte care o contribuit la acest fapt: medicii buni si comunicativi, ambianta placuta, un bun raport calitate-pret, conditii confortabile, echipamente moderne. Sunt insa si cativa bistriteni care au notat in recenzii ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Inainte de a merge la un cabinet de boli infectioase din Bistrita este bine sa te informezi. Medicul de infectioase are un rol foarte important in gestionarea bolilor transmisibile sau netransmisibile produse de agenti patogeni precum: bacterii, virusuri, fungi, paraziti. 

In Bistrita sunt medici foarte bine pregatiti in acest domeniu, unii dintre ei activand atat in sectorul medical privat,, cat si in cel public. Printre afectiunile ce se afla in aria de competenta a medicilor de la infectioase se afla: rujeola, infectiile cu Salmonella, E.coli, Clostridium difficile, Zika virus, Staphylococcus aureus rezistent la meticilina (MRSA), sifilis, tifos, infectii cu herpes simplex, pneumonia, hepatita, infectiile de tract urinar, tuberculoza, gripa.