Meniu

Infectioase Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simti durere in tot corpul, ai febra, stranuti des, iar tusea persistenta este din ce in ce mai deranjanta, asa ca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in boli infectioase in Timisoara? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate mai jos, unde vei descoperi care sunt clinicile din oras catre care iti poti indrepta atentia cu incredere in cazul in care te confrunti sau suspectezi ca cineva drag sufera de o boala contagioasa. Multi se intreaba care este momentul in care incep sa fie contagiosi pentru a-i proteja pe cei din jur. Ei bine, in cazul unei gripe simple, incepi sa fii contagios cu o zi inainte de aparitia simptomelor si cu una sau doua zile inainte de manifestarea simptomelor in cazul racelii. In cazul gripei, poti fi contagios aproximativ sapte zile dupa ce ai prezentat primele simptome si doua saptamani in cazul racelii.

Daca locuiesti in Timisoara si consideri ca ai contactat un virus periculos, situatie in care vrei sa mergi la cabinetul medicului specializat in boli infectioase, citeste despre cele trei clinici prezentate in cele ce urmeaza. Afla cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care le-au luat in considerare, dar si cat de implicati sunt medicii.

Cat costa o consultatie la departamentul de boli infectioase in Timisoara?

Inainte de a merge la consultatia de boli infectioase in Timisoara la o clinica privata, trebuie sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti. Tocmai de aceea, ti-am pregatit tabelul de mai jos, pentru a descoperi care sunt tarifele practicate pentru acest serviciu medical: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife Medici's
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Seriozitate si atentie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Profilaxia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar in boli infectioase
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Experienta vasta si implicare
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
Medicover
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Seriozitate si atentie
 • Medic bine pregatit
 • Tratare individualizata
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Primire confortabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in boli infectioase in Timisoara

Ai luat hotararea sa mergi la departamentul de boli infectioase in Timisoara pentru a solicita parerea unui medic bine pregatit cu privire la problema de sanatate cu care te confrunti? Atunci cele trei unitati medicale prezentate in cele ce urmeaza iti vor fi de un real ajutor pentru a fi corect diagnosticat si tratat. Iata tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este o unitate medicala multidisciplinara din Timisoara la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de boli infectioase. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Alla Aboud Moldovan, medic specialist, care a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” in Timisoara. Aceasta si-a practicat rezidentiatul la Spitalul De Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes”, Timisoara, a fost sef de departament la Spitalul Clinic Cai Ferate din Timisoara, urmand sa-si insuseasca titlul de medic specialist in cadrul aceluiasi spital. A mai lucrat in cadrul MedLife SA, dar si la Policlinica Profilaxis, in prezent activand in cadrul clinicii Medici’s. Aceasta asigura o consultatie de specialitate, in urma careia stabileste un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament in functie de varsta si problema de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei, iar controlul costa 125 lei.

Centrul medical este frecventat de pacienti cu diverse afectiuni, printre care se numara si cei care sufera de diverse boli infectioase. Departamentul este reprezentat de un medic bine pregatit, implicat si empatic, care trateaza cu seriozitate si atentie cazul fiecarui pacient. Avand la dispozitie echipamentele necesare, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat incat toata lumea sa se vindece cat mai eficient si rapid. Cu toate acestea, programarile nu se respecta de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Medici's
Vezi Pareri

2. Profilaxia

Profilaxia este o alta clinica din Timisoara la care poti merge pentru a fi consultat in mod corect de catre un medic specializat in bolile infectioase. Departamentul este reprezentat de un medic primar, doctor in medicina, Ovidiu Rosca, expert in depistarea precisa a problemei de sanatate de care pacientii sufera, dar si in tratarea corespunzatoare a sa. Printre bolile care pot fi tratate merita mentionate si: infectii respiratorii, infectii urinare, tuberculoza, gripa, rujeola, varicela, rubeola, oreion, zoster, herpes, infectii ale unghiilor, scalpului sau pielii, infectii digestive, intestinale, malarie, dizenteria etc. In cadrul clinicii se pot efectua si analize de laborator, pentru verificarea precisa a starii de sanatate si pentru stabilirea unui tratament corect.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei, controlul este de 130 lei, iar interpretarea analizelor este de 40 lei.

Centrul medical din Timisoara a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, declarand ca sunt atent verificati de un medic profesionist. Departamentul de boli infectioase este reprezentat de un medic primar bine pregatit in domeniu, care da dovada de atentie la detalii, experienta vasta si implicare. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de necesitatile pacientilor.

3. Medicover

  Medicover, ultima, dar nu cea din urma varianta la care poti apela in Timisoara pentru o consultatie de boli infectioase, este o clinica de incredere, cu numeroase aprecieri din partea pacientilor. Departamentul medical este reprezentat de dr. Cristina Marieta Gaspar, medic specialist, competenta in ultrasonografie generala, membra a consiliului de administratie in spitalul „Dr. Victor Babes” si a comitetului organizator al conferintelor de boli infectioase in Timisoara. A urmat o multime de cursuri de perfectionare in domeniu, dobandind o experienta vasta si competenta de a diagnostica si trata corect fiecare pacient in parte. Printre afectiunile care pot fi tratate se numara si: raceala, gripa, hepatita A, hepatita C si Hepatita B, virusul HIV, variola, varicela, varsat de vant, rujeola.

  Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

  Clinica medicala din Timisoara are o reputatie buna in oras, multumita medicilor care au o buna pregatire in domeniu, tratand cu seriozitate si atentie fiecare pacient in parte. Departamentul de boli infectioase gazduieste un medic experimentat in depistarea corecta a bolii, dar si in tratarea eficienta a acesteia, astfel incat pacientul sa se vindece fara nicio complicatie sau problema. Atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila, pacientul bucurandu-se de o primire confortabila. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

  Concluzii

  Vrei sa mergi cat mai curand la cabinetul medicului specializat in tratarea bolilor infectioase din Timisoara pentru a solicita parerea unui expert? Atunci cele trei unitati medicale prezentate anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a afla care este tratamentul pe care trebuie sa il urmezi pentru a te vindeca.