Meniu

Infectioase Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care suspectezi ca ai o afectiune provocata  de bacterii, virusuri, fungi sau paraziti, este indicat sa te prezinti la un cabinet de infectioase in Braila. In acest judet exista un spital de stat ce poate prelua cazurile respective, in cadrul careia activeaza medici cu experienta.

Afla despre ce spital este vorba si ce servicii iti ofera in cazul bolilor infectioase!

Cat costa consultatia la infectioase in Braila

Consultatia la sectia de boli infectioase din Braila este gratuita, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de asigurat. Insa, in cazul in care nu ai trimitere, va trebuie sa achiti un tarif, pe care il regasesti in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Medic cu experienta in boli infectioase
  • Ambulatoriu cu cabinete de boli infectioase
  • Servicii pentru copii si adulti
  • Personal amabil
  • Aglomeratie
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti fi tratat pentru boli infectioase in Braila

Afla in ce institutie medicala din Braila sunt puse la dispozitie consultatii, investigatii si tratamente in cazul bolilor infectioase!

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Braila

In cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Braila se afla o sectie de boli infectioase, in Pavilionul C, de pe sos. Buzaului, nr. 2. Aici exista atat cabinete de boli infectioase, cat si un cabinet pentru pacientii cu HIV-SIDA sau un cabinet Boli Infectioase – Antirabic. Sectia este condusa de dr. Ileana Grecu, medic primar boli infectioase. Acest spital public functioneaza din anul 1981, asigurand asistenta medicala de urgenta pentru copii si adulti. Multi dintre medicii care profeseaza la SCJU Braila sunt cadre didactice la Facultatea de Medicina si Farmacie de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. 

Tariful unei consultatii la infectioase, fara bilet de trimitere, este de 100 de lei.

Brailenii au postat in mediul online diverse impresii legate de experienta traita in acest spital. Unii dintre ei au afirmat ca au avut parte de amabilitate, promptitudine si profesionalism  din partea personalului medical si a celui auxiliar. Sunt insa si persoane care au subliniat ca, asa cum se intampla in cazul multor spitale de stat, si in acesta sunt aceleasi probleme: aglomeratie, personal insuficient, timp mare de asteptare. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Braila
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Sunt diverse situatii in care este nevoie sa te prezinti la sectia de infectioase din Braila. Printre acestea se numara: febra mare si persistenta, eruptii pe piele, umflaturi pe corp, tuse care nu mai trece. 

In cabinetul de infectioase, medicul ofera consultatii si tratamente pentru infectii bacteriene, virale sau fungice usoare, severe sau cu potential letal, in functie de agentul patogen implicat si de starea generala a individului.