Meniu

Infectioase Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O afectiune contagioasa se poate raspandi rapid de la o persoana la alta, de aceea, atunci cand te confrunti cu simptome ca febra, tulburari digestive si eruptii cutanate, este bine sa te adresezi unui cabinet de boli infectioase din Bucuresti, pentru adoptarea imediata a masurilor necesare de tratament si izolare. O boala infectioasa nu iti lasa timp de amanare, ceea ce inseamna ca, daca citesti acest articol, tu sau o persoana draga tie s-ar putea sa fi contactat o infectie care are nevoie de diagnosticare.

Nu este vreme pentru cercetarea pietei medicale vaste din Capitala, insa te poti baza pe informatiile din articolul de fata, pentru a alege o clinica in care sa ai acces la un cabinet de infectioase in Bucuresti.

Cat costa o consultatie la infectioase in Bucuresti?

Cand mergi la medic, principala grija este de a-i povesti toate simptomele cu care te confrunti si nu vrei sa ai alte preocupari, cum ar fi costul serviciului accesat, iar acest lucru este perfect valabil si pentru o consultatie la infectioase in Bucuresti. Pentru a-ti pregati bugetul si a bifa aceasta conditie de acces, consulta tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor in care exista sectie de boli infectioase, precum si tarifele aferente pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
372 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 372 Ron
 • Clinici la standarde medicale inalte
 • Servicii prompte si variate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Curatenie impecabila
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
MedLife
410 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 410 Ron
 • Act medical de calitate
 • Clinici moderne
 • Servicii integrate
 • Echipamente performante
 • Intarzieri in onorarea programarilor
 • Preturi ridicate
Clinica Sanador
340 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 340 Ron
 • Medici profesionisti
 • Experienta clinica
 • Dotari moderne
 • Investigatii si analize de acuratete
 • Timp de asteptare mare
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Regina Maria
360 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 360 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici profesionisti
 • Metode revolutionare de tratament
 • Interventii reusite
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
iLife Medical
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii de succes
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timpul mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune clinici cu sectii de boli infectioase din Bucuresti

Poate ca nu ai timp de cercetare ampla, insa vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie atunci cand alegi o clinica in care sa te adresezi unui medic specialist in infectioase in Bucuresti. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre unitatile medicale din clasament. Citeste sectiunea urmatoare a articolului si vei afla detalii despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care au beneficiat de diagnostic si tratament.

1. Medicover

Reteaua Medicover din Bucuresti dispune de sectii de boli infectioase, carora te poti adresa pentru diagnostic si tratament. Raceala, gripa, hepatita A, hepatita C si hepatita B, virusul HIV, variola, varicela, varsatul de vant si rujeola sunt cateva dintre afectiunile tratate frecvent de specialistii clinicilor Medicover. Gasesti cabinete de infectioase in Clinica The Bridge Medicover, Clinica Pipera Medicover, Spitalul Medicover Pipera, Clinica de Pediatrie Medicover si in Clinica Victoria Medicover. In oricare dintre aceste unitati medicale vei intalni medici profesionisti, cu experienta clinica bogata. Reteaua Medicover este prezenta in Romania de peste 27 de ani, in 11 centre in Bucuresti si alte clinici medicale in 14 orase ale tarii.

Tarifele clinicilor sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati 372 de lei la medic primar sau la medic specialist, in timp ce expertiza unui conferentiar universitar doctor te va costa 531 de lei.

Pacientii se declara multumiti de activitatea clinicilor Medicover si apreciaza ca sunt unitati medicale la standarde inalte, cu servicii prompte si variate, echipamente de ultima generatie, in care se pot efectua o paleta larga de analize, investigatii si tratamente, cu medici profesionisti si experimentati. Sunt mentionate, de asemenea, curatenia impecabila si amabilitatea fata de pacient. Unele persoane reclama faptul ca receptia raspunde foarte greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. MedLife

Clinicile MedLife din Bucuresti pun la dispozitia pacientilor cabinete de boli infectioase deservite de medici bine pregatiti, cu experienta. Pentru diagnosticarea simptomelor afectiunilor contagioase poti solicita o consultatie in unul dintre centrele medicale: Hyperclinica MedLife Floreasca, Hyperclinica MedLife Grivita, Spitalul de Pediatrie MedLife, Clinica de Pediatrie, Ambulatoriul Spitalului de Pediatrie, Hyperclinica MedLife Favorit sau Hyperclinica MedLife Berceni. Printre medicii competente de la MedLife ii poti gasi pe dr. Adrian-Gabriel Marinescu, medic primar boli infectioase, dr. Anca Budulac, medic specialist boli infectioase, medic primar farmacologie clinica, competenta in medicina de calatorie, doctor in medicina, si pe dr. Gheorghita Jugulete, medic primar infectioase, doctor in medicina si cadru didactic universitar – sef de lucrari. Cu o traditie de aproape trei decenii, MedLife este cea mai mare retea privata de clinici din tara, cu 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati – in Bucuresti, Sibiu, Brasov si Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Preturile pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o consultatie, tariful este de 410 lei si poate ajunge la 570 de lei la unii dintre medici.

Parerile pacientilor fata de prestatiile clinicilor MedLife din Bucuresti sunt diferite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre acestia. Multi sunt de parere ca au beneficiat de un act medical de calitate, in clinici moderne, cu servicii integrate, dotate cu echipamente performante. Pe de alta parte, sunt acuzate intarzierile in onorarea programarilor si preturile ridicate.

3. Clinica Sanador

Clinica Sanador se adreseaza pacientilor cu servicii integrate in specialitatea boli infectioase, la care poti accesa consultatii la un infectionist, analize necesare diagnosticului, precum si o abordare multidisciplinara a cazului, care poate include si examinari la cabinetele de ORL, dermatologie, reumatologie, pneumologie, urologie sau ginecologie. In cadrul Laboratorului Central Sanador se prelucreaza cu prioritate, prin tehnici moleculare avansate, probele functionale ale pacientilor, in vederea obtinerii unui diagnostic cat mai rapid. Sanador dispune si de un Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, care ofera consultatii persoanelor care calatoresc peste hotare, in regiuni cu risc medical. Echipa medicala bine pregatita, alcatuita din 15 specialisti cu experienta, deserveste centrele Sanador in care exista sectii de boli infectioase: Clinica Sanador Militari, Clinica Sanador Victoriei, corp A, Clinica Sanador Floreasca, Clinica Sanador Buzesti, Clinica Sandor Decebal si Spitalul Clinic Sanador.

Tarifele pot fi verificate pe site-ul web al clinicilor. Pentru o consultatie la infectioase la medic specialist vei plati 340 de lei, in timp ce consultatia la medic primar infectionist are pretul de 355 de lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie pentru prestatiile clinicilor Sanador, parerile pacientilor reflecta diversitatea de experienta avute in cadrul acestora. In general, sunt mentionate ca puncte forte ale interactiunii cu unitatile medicale ale cunoscutului brand, profesionalismul medicilor, experienta in domeniul in care activeaza, dotarile moderne si calitatea analizelor si investigatiilor. Pe de alta parte, sunt aspecte organizatorice care ar putea fi imbunatatite. Timpul de asteptare, peste ora stabilita, amanarile programarilor din cauza indisponibilitatii medicilor si lipsa de amabilitate a personalului de la receptie sunt reclamate frecvent in recenziile din mediul online.

4. Regina Maria

La Spitalul Academic Ponderas Regina Maria, este disponibil un cabinet de boli infectioase, la care te poti adresa pentru consultatie, control, consultatie in urgenta si interpretare analize. Il vei gasi aici pe dr. Gabriel Gurguta, medic specialist infectioase, cu experienta in lucrul cu pacienti. Pentru analize si investigatii necesare diagnosticului, poti sa apelezi la serviciile diversificate ale unitatii medicale. Spitalul Ponderas a fost infiintat in urma cu 11 ani, timp in care a evoluat dobandind calitatea de centru de excelenta in chirurgia robotica, in chirurgia obezitatii, a herniilor si in chirurgia ortopedica, recunoscut la nivel international. Unitatea spitaliceasca face parte din Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, care detine in tara noastra peste 30 de centre medicale proprii in Bucuresti si marile orase.

Pretul consultatiei la medicul infectionist amintit este de 360 de lei, iar consultatia in urgenta te va costa 435 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea spitalului. Pe de o parte, sunt apreciate serviciile la standarde inalte, profesionalismul medicilor, metodele revolutionare de tratament si interventiile reusite. Pe de alta parte, multe persoane acuza lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si deficiente in organizarea sectiei de primiri urgente.

5. iLife Medical

Sub umbrela brandului iLife Medical functioneaza in Bucuresti trei clinici care au in structura cabinete de boli infectioase: Hospital & Clinic Banu Manta, Clinica Giulesti si Clinica iLife Cotroceni. Cabinetele sunt deservite de dr. Aurelian Razvan Bobe, medic specialist un boli infectioase, cu o experienta bogata privind diagnosticul si tratamentul infectiilor asociate asistentei medicale in special cu germeni de spital multiplurezistenti. Serviciile oferite de medic includ consulturi clinice pentru diagnosticul unei patologii infectioase si stabilirea unui plan de tratament, controale si interpretare analize. iLife Medical inseamna clinici cu standarde de lucru ridicate, consultatii si tratamente in peste 25 de specialitati, investigatii imagistice si explorari functionale diverse, analize medicale, sali de operatie, ambulanta, spitalizare de zi si spitalizare continua, ambulatoriu si un contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Consultatia la infectioase te va costa aici suma de 350 de lei.

Actul medical de calitate, profesionalismul medicilor, interventiile de succes si solutiile eficiente de tratament sunt aspecte care recomanda clinicile iLife Medical, potrivit recenziilor scrise de pacienti in mediul online. Sunt insa si aspecte care necestita imbunatatiri, precum timpul mare de asteptare, peste ora programarilor, si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Specialitatea boli infectioase in Bucuresti este foarte bine reprezentata in cadrul unor clinici de top, in care pacientii au acces la servicii medicale la standarde inalte. Profesionalismul si experienta medicilor, precum si posibilitatea efectuarii unei game largi de analize si investigatii, contribuie la diagnosticarea prompta si corecta a bolilor contagioase, la stabilirea tratamentului adecvat si la aplicarea masurilor necesare privind izolarea pacientilor.