Meniu

Infectioase Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase probleme medicale in care se impune o vizita la cabinetul de infectioase din Buzau: rujeola, malarie, hepatita, gripa sau in situatia in care ai revenit dintr-o calatorie intr-o tara cu un risc ridicat de boli infectioase.

In Buzau sunt doua clinici private in care functioneaza cabinete de boli infectioase, unde se ofera consultatii. In aceste locatii sunt medici cu o bogata experienta in infectioase, un domeniu complex al medicinei. Te invitam sa descoperi in continuare mai multe informatii legate de acest sector medical.

Cat costa consultatia la infectioase in Buzau?

O consultatie la infectioase poate avea costuri diferite in Buzau, in functie de medic sau de clinica. Tabelul de mai jos iti prezinta tarifele percepute in clinicile private din oras, pentru o consultatie de infectioase.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Angi San
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar boli infectioase
 • Consultatii si evaluari infectioase pentru calatorii internationale
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Dotari moderne
 • Specialitati medicale si chirurgicale
New Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic infectionist cu experienta
 • Servicii de infectioase in contract cu CAS
 • Portofoliu vast de servicii medicale
 • Bun raport calitate-pret
 • Conditii moderne
 • 5 clinici New Medical in Buzau
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au cabinet de infectioase in Buzau

Am identificat doua clinici medicale private cu servicii in domeniul bolilor infectioase. Prezentam in continuare aceste clinici si serviciile de boli infectioase pe care le pun la dispozitie.

1. Clinica Angi San

Cabinetul de boli infectioase din cadrul clinicii Angi San din Buzau ofera consultatii medicale si analize de laborator in aceasta specialitate. Serviciile sunt asigurate de dr. Bogdan Cristian Micu, medic primar boli infectioase. Dr. Micu a absolvit in 2007 Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi si a efectuat rezidentiatul in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes” din Bucuresti. Cele mai frecvente afectiuni pe care le diagnosticheaza si trateaza dr. Micu in cabinetul de la Clinica Angi San sunt: infectiile asociate cu febra mare, bolile dupa calatorii, tuberculoza, HIV/SIDA, hepatita B si C. De asemenea, medicul este solicitat si pentru evaluari in cazul calatoriilor internationale. La Angi San, pe langa specialitatea boli infectioase, mai sunt disponibile si altele: obstetrica-ginecologie, neurologie, endocrinologie, dermatologie, reumatologie, chirurgie  generala, chirurgie plastica.

Un consult la cabinetul de boli infectioase de la Angi San costa 200 de lei.

Clinica Angi San are parte de numeroase aprecieri in mediul online din partea pacientilor. Acestia spun ca personalul este amabil si ca medicii sunt profesionisti adevarati, cu o pregatire temeinica si cu rabdare si empatie fata de fiecare pacient care le intra in cabinete. Au mai fost apreciate de buzoieni si curatenia, atmosfera placuta si confortul.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Clinica New Medical

Clinica New Medical dispune de numeroase servicii, inclusiv de un departament de boli infectioase. In cadrul acestuia profeseaza dr. Elena Damian – medic primar boli infectioase aflat in contract cu Casa Judeteana de Sanatate Buzau. Medicul are o bogata experienta la activ in acest domeniu si a condus Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau, fiind si coordonatoare a programului HIV/SIDA la nivel judetean. Aceasta clinica a cunoscut o dezvoltare dinamica in ultimii ani. Proiectul a debutat in 2012 si s-a imbogatit pe parcurs cu un laborator de analize medicale, cu un departament de medicina muncii, iar in prezent sunt cinci clinici New Medical in Buzau. 

Tariful pentru un consult la infectioase este de 180 de lei.

Cativa dintre buzoienii care au beneficiat de serviciile clinicii au notat cateva impresii in mediul online. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive, subliniind calitatea personalului medical, conditiile moderne si diversitatea serviciilor medicale, utile pentru intreaga familie. 

Concluziile noastre

In cazul in care trebuie sa ajungi in fata unui specialist in boli infectioase din Buzau, ai la dispozitie doua clinici private moderne, in care activeaza specialisti cu o bogata experienta.

Medicii de la infectioase din Buzau sunt apreciati pentru experienta, pregatirea si implicarea in tratarea afectiunilor din aceasta sfera medicala.