Meniu

Infectioase Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista si clinici private la care te poti adresa in caz de boli infectioase, in Cluj, pe langa alternativa oferita de spitalele de stat. Atat adultii, cat si copiii primesc in aceste cabinete diagnostic si tratament de specialitate, indiferent de problema cu care se confrunta: infectii digestive, infectii urinare, neurologice sau cu exantem (rujeola, varicela, rubeola, scarlatina, gura-mana-picior).

Poti afla mai multe detalii despre aceste cabinete din Cluj parcurgand informatiile de mai jos!

Unde te poti trata de bolile infectioase, in Cluj?

In cazul unei boli infectioase, in Cluj te poti adresa uneia dintre aceste doua clinici medicale private:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Cabinete bine dotate
 • Curatenie
 • Preturi peste medie
 • Nu se respecta orele de programare
Medstar
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii medicale numeroase
 • Medic cu experienta in cabinetul de Boli Infectioase
 • Preturi mai mici fata de alte clinici
 • Personal nepregatit la receptie
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private la care te poti programa in caz de boli infectioase, in Cluj

Cele doua cabinete de boli infectioase din Cluj functioneaza in cadrul a doua centre medicale de referinta, si anume:

1. Regina Maria

In cadrul Policlinicii Pasteur – Regina Maria, sunt 18 cabinete medicale, in care isi desfasoara activitatea 80 de medici cu experienta, care ingrijesc pacientii ce sunt diagnosticati cu diverse afectiuni. Printre specialitati se numara si cea de Boli infectioase, unde pot fi intalniti doi medici: conf. univ. dr. Mihaela Lupse, sef lucrari si profesor Boli Infectioase, si dr. Violeta Briciu, medic primar boli infectioase.

Un consult in cabinetul de Boli infectioase costa 260 de lei, iar un control are tariful de 200 de lei. Pentru interpretarea analizelor se mai achita inca 190 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste serviciile Regina Maria din Cluj. Multi oameni spun ca tarifele sunt foarte mari, ca serviciile call-center lasa de dorit, ca nu se respecta orele de programare si ca personalul de la receptie este slab pregatit. Sunt si persoane care spun ca au avut parte de o experienta placuta, pentru ca medicii sunt profesionisti si implicati, iar clinica este curata si bine dotata.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Medstar

Centrul Medical Medstar isi desfasoara activitatea in cinci puncte de lucru, toate in Cluj-Napoca. Dispune de laborator de analize si serviciu de radiologie, iar serviciile medicale oferite sunt numeroase: consultatii, investigatii si proceduri in diverse specialitati: cardiologie, chirurgie, dermatologie estetica, boli infectioase, ecografie, gastroenterologie, neurologie etc. In cabinetul de boli infectioase poate fi intalnit dr. Cristian Jianu, medic primar boli infectioase, atat la Medstar Policlinica Marasti, cat si la Medstar Policlinica Zorilor.

Tariful unei consultatii la Infectioase, in Cluj, la dr. Jianu, de la Medstar, este de 80 de lei, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Consultatia de control, la o luna, este gratuita.

Serviciile oferite de clinicile Medstar din Cluj sunt evaluate de pacienti cu 2,3 stele din 5 pe internet. Oamenii se plang ca s-au confruntat cu lipsa de profesionalism din partea personalului, mai ales a celui de la receptie, ca timpul de asteptare este mare sau ca ar mai trebui sa se imbunatateasca igiena din unele cabinete sau din toalete. Sunt si oameni multumiti de calitatea serviciilor, acestia declarand in recenzii ca totul a decurs rapid, prin amabilitatea personalului, ca preturile sunt mai mici in comparatie cu alte clinici si ca medicii sunt bine pregatiti.

Concluziile noastre

In aceste doua cabinete de Boli Infectioase din Cluj, oamenii primesc ajutor pentru numeroase afectiuni: infectii respiratorii, digestive, neurologice, urinare, pentru intepaturile de capusa sau infectiile parazitare etc..

In cadrul consultatiilor, medicii cu experienta in domeniu, pun diagnostic si ofera un plan de tratament pentru fiecare persoana, oferind in acelasi timp si toate indicatiile de care aceasta are nevoie pentru a se vindeca rapid.