Meniu

Infectioase Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este important sa contactezi un medic specializat in boli infectioase din Constanta, daca ai simptome precum: febra persistenta si inexplicabila, tuse persistenta si dificultati de respiratie, diaree sau sangerare in scaun, eruptii pe piele, dureri musculare sau articulare, umflaturi in diverse parti ale corpului sau alte simptome neobisnuite, mai ales daca ai calatorit in zone cu risc crescut de boli infectioase.

In Constanta exista spitale de stat in care se pot diagnostica si trata bolile infectioase, dar si spitale private. In acest articol iti vom prezenta o institutie medicala privata la care sa te programezi pentru un consult, diagnostic si tratament al bolilor infectioase.

Cat costa consultatiile la infectioase in Constanta?

In privinta costului serviciilor de infectioase din Constanta, poti gasi informatii in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Heka Hospital
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Cabinet de boli infectioase
  • Spitalizare de zi si spitalizare continua
  • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
  • Servicii pentru copii si adulti
  • Urgente 24/7
  • Localizare centrala
  • Nu se respecta programarile
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Spital privat cu servicii de infectioase in Constanta

Iata ce spital privat din Constanta dispune de un compartiment de boli infectioase!

Heka Hospital

Pentru o consultatie ce tine de boli infectioase, te poti programa la Heka Hospital Constanta, unde o vei intalni pe dr. Daniela Butulescu, medic specialist. Acest spital este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din judet, acoperind o varietate de afectiuni si patologii. Este amplasat in centrul orasului Constanta si cuprinde numeroase specialitati, pe langa cea de boli infectioase: neurologie, gastroenterologie, ORL, chirurgie generala, chirurgie pediatrica. Dispune de un compartiment pentru spitalizari de zi, dar si de unul pentru spitalizare continua, cu bloc operator, sectie ATI si doua sali se operatie.

Pretul consultatiei de boli infectioase este de 250 de lei.

Constantenii sunt nemultumiti ca la numarul de telefon al spitalului nu se raspunde decat foarte rar, iar o alta neplacere pe care au sesizat-o pe propria piele ar fi ca nu se respecta programarile. Sunt si persoane care au avut parte de experiente placute in acest spital privat, declarand ca medicii sunt bine pregatiti si comunicativi, precum si ca dotarile unitatii medicale sunt la standarde europene. 

Vezi parerile pacientilor despre Heka Hospital
Vezi Pareri

Concluziile noastre

La departamentul de infectioase de la acest spital privat din Constanta se pot prezenta pacienti cu boli infectioase provocate de bacterii, virusuri sau fungi, dar si cele care calatoresc in zone cu risc crescut de boli infectioase sau cele cu un sistem imunitar slabit. Medicul specialist efectueaza evaluari ale starii de sanatate si propune un plan de tratament sau de preventie, dupa caz.