Meniu

Infectioase Drobeta Turnu Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de boli infectioase in Drobeta Turnu Severin, pentru a elucida simptomele pe care le resimti si a obtine un tratament adecvat pentru ele? Daca nu ai gasit inca serviciile medicale de care ai nevoie, articolul de fata iti va aduce lamuririle necesare, astfel incat sa poti ajunge la medic si sa iti rezolvi rapid problema de sanatate cu care te confrunti.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi in Drobeta Turnu Severin pentru diagnosticarea unei boli infectioase si care sunt conditiile de acces la consultatii si investigatii.

Cat costa o consultatie la infectioase in Drobeta Turnu Severin?

Cand ajungi la medic, vrei sa te concentrezi exclusiv pe comunicarea simptomelor pe care le resimti si sa poti pune intrebarile necesare pentru a intelege diagnosticul si recomandarile lui, de aceea este bine sa stii din timp cat costa o consultatie la infectioase in Drobeta Turnu Severin. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
185 Ron
  • Pret Consultatie 185 Ron
  • Clinica moderna
  • Aparatura performanta
  • Medici profesionisti
  • Consultatii temeinice
  • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru diagnosticul bolilor infectioase in Drobeta Turnu Severin?

Inainte de a merge la clinica mentionata mai sus, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea ei, pentru a te convinge ca vei obtine servicii de calitate la infectioase in Drobeta Turnu Severin. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele de lucru ale centrului medical, despre dotari, investigatii disponibile, despre competentele medicului si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. Vei putea lua astfel o decizie bine documentata, in beneficiul sanatatii tale.

MedLife

La centrul Medical MedLife din Drobeta Turnu Severin te poti adresa pentru diagnosticul si tratamentul bolilor infectioase, la cabinetul specializat, unde activeaza dr. Florina Popa, medic specialist, avand competente in ultrasonografie generala. Vei putea solicita aici consultatii, bilant paraclinic, ecografie, intepretare analize si control. Centrul Medical MedLife Drobeta Turnu Severin dispune de cinci cabinete de consultatii si o sala de tratamente, care deservesc urmatoarele specialitati medicale: boli infectioase, obstetrica –ginecologie, chirurgie generala, gastroenterologie, urologie, psihologie, cardiologie, medicina fizica si recuperare si endocrinologie. Investigatiile se realizeaza aici cu tehnologie de ultima generatie, pentru precizia diagnosticului, iar colectivul de medici este bine pregatit si experimentat.

Potrivit informatiilor de pe site-ul clinicii, pretul consultatiei la infectioase este de 185 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la MedLife si apreciaza clinica moderna, dotata cu aparatura performanta, medicii profesionisti, consultatiile temeinice si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai nevoie de servicii medicale de calitate in diagnosticul si tratamentul bolilor infectioase, in Drobeta Turnu Severin iti sta la dispozitie o clinica moderna, echipata cu tehnologie de ultima ora, deservita de personal profesionist, medici cu experienta, preocupati de abordarea multidisciplinara a problemelor de sanatate ale pacientilor.

Nu amana vizita la medic pentru simptomele de febra, tulburari digestive sau eruptii pe piele si apeleaza cu incredere la cabinetul de infectioase din cadrul centrului medical prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit! Programează o consultație si obtine rapid diagnosticul si tratamentul de care ai nevoie pentru ameliorarea starii de sanatate.