Meniu

Infectioase Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o clinica pentru diagnosticul si tratamentul bolilor infectioase in Galati, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale din oras. In situatia in care tu sau o persoana apropiata tie experimentati simptomele unei afectiuni contagioase sau ati vizitat recent o tara straina cu potential de risc pentru sanatate, te vei putea adresa rapid unei clinici de incredere, pentru masurile de ingrijire necesare.

Citeste textul pana la capat si vei afla care sunt conditiile de acces la o consultatie la infectioase in Galati si care sunt standardele de lucru ale clinicii spre care trebuie sa te indrepti pentru problema ta.

Cat costa o consultatie la infectioase in Galati?

Desi nu este cel mai important aspect, pretul unei consultatii la infectioase in Galati trebuie cunoscut in avans, astfel incat tu sa ai ca singura preocupare comunicarea cu medicul si expunerea simptomelor pe care le resimti, astfel incat sa ai toate premisele obtinerii unui diagnostic corect. In acest sens, poti consulta informatiile din tabelul de mai jos, in care vei gasi numele centrului medical caruia ar trebui sa te adresezi, precum si tariful pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
245-275 Ron
  • Pretul Consultatiei variaza intre 245-275 Ron
  • Clinica moderna
  • Act medical de calitate
  • Medici profesionisti
  • Aparatura de ultima generatie
  • Investigatii de acuratete
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru diagnosticul bolilor infectioase in Galati?

Inainte de a suna pentru o programare la consultatie de infectioase in Galati, trebuie sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. Prin urmare, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicii, despre standardele de lucru, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicului, precum si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife din Galati se adreseaza pacientilor cu diagnostic si tratament in 18 specializari medicale: boli infectioase, ginecologie, ortopedie pediatrica, urologie, cardiologie, medicina interna, pneumologie, dermatovenerologie, neurologie, psihologie, endocrinologie, oncologie, reumatologie. Consultatiile se desfasoara in cele 16 cabinete medicale, distribuite pe doua etaje ale cladirii moderne, in care se gasesc aparatura medicala performanta si echipamente de ultima ora. Pentru infectioase, te vei adresa unuia dintre cei doi medici bine pregatiti, cu o bogata experienta clinica: dr. Liliana Baroiu, medic primar boli infectioase, sau dr. Madalina Lucia Suvaiala, medic specialist infectionist. Reteaua medicala MedLife are aproape trei decenii de experienta in Romania, timp in care a dezvoltat 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice, 23 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si 170 de unitati medicale partenere in toata tara.  

Consultatia la medic specialist in infectioase te va costa 245 de lei la aceasta clinica, in timp ce pentru expertiza unui medic primar vei plati suma de 275 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, actul medical de calitate, profesionalismul medicilor, aparatura de ultima generatie si investigatiile de acuratete. Pe de alta parte, aspectele organizatorice referitoare la gestionarea programarilor ar trebui imbunatatite, potrivit recenziilor din mediul online, la acest capitol multe persoane acuzand timpul de asteptare mare.

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinica MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Specializarea boli infectioase in Galati este bine reprezentata in cadrul unei clinici de top, dotata cu aparatura performanta si deservita de medici bine pregatiti. La cabinetul de infectioase, ai posibilitatea de a solicita o consultatie atat la un medic specialist, cat si la un medic primar, experienta si profesionalismul ambelor cadre medicale asigurand posibilitatea obtinerii unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat, pentru gestionarea bolilor infectioase si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor.