Meniu

Infectioase Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tusea este din ce in ce mai persistenta, iar febra nu inceteaza oricat de multe antitermice ti-ai administrat, asa ca ai luat hotararea de a apela la ajutorul medicului specializat in tratarea bolilor infectioase din Oradea? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am enumerat in cele ce urmeaza. In continuare iti vom prezenta, pe rand, patru clinici care cuprind si aceasta specialitate pentru a sti care sunt unele dintre cele mai bune variante la care poti apela, mai ales atunci cand vrei sa gasesti urgent un medic de incredere. Bolile infectioase sunt contagioase, asa ca iti intelegem dorinta de a gasi un medic cat mai priceput care sa te trateze corespunzator, inainte ca apropiatii sa se infecteze. 

Daca locuiesti in Oradea si vrei sa mergi la cabinetul de boli infectioase pentru a fi corect investigat si diagnosticat de un medic expert, parcurge articolul pana la final si descopera care sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din oras. De asemenea, afla si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au apelat la ajutorul lor.

Cat costa o consultatie la departamentul de boli infectioase in Oradea?

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase in Oradea difera de la o clinica la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor. Pentru a afla concret care sunt tarifele aplicate pentru acest serviciu medical, te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Prestatie ireprosabila a medicilor
 • Buna pregatire
 • Act medical impecabil
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism si devotament
 • Tratament adecvat
Pelican Medicover
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Prestatia impecabila a medicilor
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate de tratament
 • Consultatii amanuntite
 • Nerespectarea programarilor
Hyperclinica MedLife
340 Ron
 • Pret Consultatie 225 Ron
 • Investigatii corespunzatoare
 • Tratament eficient
 • Echipa bine pregatita
 • Atmosfera prietenoasa
 • Act medical exemplar
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica MediZin
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Atentie la detalii si implicare
 • Curatenie impecabila
 • Diagnosticare corecta
 • Solutii personalizate de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in boli infectioase in Oradea 

Daca esti din Oradea si vrei sa te programezi pentru o consultatie la medicul specializat in boli infectioase, atunci cele patru clinici pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine un verdict clar cu privire la starea ta de sanatate. Tot de competenta acestuia este si elaborarea unui tratament eficient si adaptat in functie de problema de care suferi. Citeste cu atentie informatiile furnizate in randurile de mai jos si afla care sunt clinicile din oras la care poti apela cu incredere:

1. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu este o unitate medicala multidisciplinara din Oradea cu peste 9 ani de experienta, care asigura servicii ireprosabile cu privire la consultatiile de boli infectioase. Echipele interdisciplinare de specialisti iti asigura unele dintre cele mai bune indrumari si tratamente, astfel incat sa te vindeci rapid si eficient. In cadrul departamentului de infectioase vei face cunostinta cu dr. Alexandra Birta, medic specialist (in contract cu CAS), absolventa a Facultatii de Medicina din Oradea, dr. Iulian Zaporojan, medic primar si lect. univ. dr. Andrei Csep, medic primar. Printre bolile care sunt tratate cu profesionalism se numara si: varicela, rujeola, meningita, boala Lyme, oreion, poliomielita, zona zoster, raceala comuna, gripa, gastroenterita, virusul sincitial respirator (RSV), COVID-19, hepatita. La acestea se mai adauga si infectiile bacteriene (streptococ, stafilococ, salmonella, E.coli etc.), infectii fungice (ale unghiilor, candidoza etc.), infectii parazitare (giardioza, toxoplasmoza, ascardioza).

Pretul pentru o consultatie la boli infectioase este de 200 lei, iar consultatia de control este de 150 lei.

Clinica privata a primit numeroase recenzii pozitive in mediul online, datorita serviciilor de inalta calitate, dar si prestatiei ireprosabile a medicilor. Departamentul de infectioase este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a elabora un act medical fara greseala si sa asigure o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Acestia dau dovada de profesionalism si devotament, astfel incat fiecare pacient sa fie tratat corespunzator.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Spitalul Pelican Medicover

Spitalul Pelican Medicover, acreditat de MSP ca spital clinic, este o unitate medicala prestigioasa din Oradea la care poti merge pentru a fi atent consultat de un medic bine pregatit in boli infectioase. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Caius Paul Puscas, medic primar, competent in parazitologie clinica, cu notorietate in acest domeniu. A urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniu si a participat la conferinte si congrese recunoscute, unde si-a dezvoltat si imbunatatit semnificativ abilitatile, pentru ca, in prezent, sa asigure un act medical ireprosabil. Vei putea opta pentru o consultatie de specialitate, dar si pentru monitorizarea starii de sanatate, medicul avand pregatirea de a-ti oferi indrumarile de care ai nevoie.

Pretul pentru o consultatie initiala de specialitate este de 270 lei, consultatia de control este de 230 lei, iar evaluarea si monitorizarea clinica si paraclinica – 200 lei.

In cele peste patru sute de recenzii, pacientii isi exprima multumirea pentru prestatia impecabila a medicilor, care aleg sa prioritizeze sanatatea acestora. Verdicul este unul clar si atent stabilit de medicii competenti, iar solutiile de tratament sunt intotdeauna personalizate in functie de necesitatile pacientilor. Cu toate acestea, programarile nu se respecta, iar comunicarea telefonica este una deficitara in perioadele aglomerate.

3. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife este o alta unitate medicala multidisciplinara la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de boli infectioase in Oradea, beneficiind de atenta pregatire a medicilor. Departamentul este reprezentat de dr. Mihaela Carmen Petric, medic specialist si dr. Iulia Zaporojan, medic primar. Amandoi au competenta de a asigura un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament in functie de starea de sanatate a pacientului. Clinica a fost inaugurata in anul 2018 si, inca de la inceput, a avut ca misiune insanatosirea pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile de care sufera. 

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase este de 225 lei atat la medicul specialist, cat si la cel primar. 

Centrul medical se afla in atentia multor pacienti care isi doresc sa fie investigati si tratati in mod corespunzator. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, asigura o atmosfera prietenoasa si indeplineste un act medical exemplar de fiecare data. Din pacate, nu se tine cont intotdeauna de programari, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

4. Clinica MediZin

Clinica MediZin, ultima, dar nu cea din urma unitate multidisciplinara din Oradea, este o varianta de incredere la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie la boli infectioase. In cadrul acestei sectii isi desfasoara activitatea dr. Ioana Urdea, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu si competenta in stabilirea unei solutii adecvate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre serviciile pe care le desfasoara cu profesionalism se numara si: administrare vaccin antigripal in clinica, consult boli infectioase, monitorizarea si tratarea sindromului respirator acut sever, consult interdisciplinar, control boli infectioase, interpretarea precisa a analizelor. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Amabilitatea, atentia la detalii, buna pregatire si nivelul ridicat de implicare de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii aleg cu incredere clinica MediZin. Departamentul este de o curatenie impecabila si atent igienizat, diagnosticarea oferita de medic este intotdeauna corecta, iar solutiile de tratament sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane. Singurul minus este ca programarile nu se respecta de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa mergi cat mai curand la cabientul de boli infectioase in Oradea, dar nu stii care clinica din oras este de incredere? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile mentionate anterior. In cele patru clinici de mai sus poti apela la competenta unui medic bine pregatit, care te va ajuta sa primesti tratamentul corespunzator pentru afectiunea cu care te confrunti.