Meniu

Infectioase Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai simptome de febra, dificultati la respiratie, tulburari de ritm intestinal sau eruptii pe piele, s-ar putea sa fie vorba despre o afectiune contagioasa cauzata de un virus sau o bacterie si este cazul sa mergi la un medic specialist din proximitate, in cazul tau la un cabinet de boli infectioase din Pitesti. Cum problema nu mai sufera amanare, nu ai timp sa cercetezi piata medicala privata din oras, prin urmare poti folosi articolul de fata drept ghid de orientare pentru rezolvarea problemei medicale cu care te confrunti.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi in Pitesti pentru a solicita o consultatie la infectioase la un medic competent.

Cat costa o consultatie la infectioase in Pitesti?

Desi nu este cel mai important aspect al unei consultatii la infectioase in Pitesti, vrei sa cunosti pretul acesteia, pentru a te pregati financiar pentru vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care sunt disponibile astfel de servicii, precum si tariful practicat pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
290 Ron
  • Pret Consultatie 290 Ron
  • Servicii diversificate
  • Aparatura performanta
  • Medici profesionisti
  • Solutii medicale eficiente
  • Timp de asteptare mare
  • Organizarea deficitara a programarilor
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la infectioase in Pitesti?

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie alegand cabinetul de boli infectioase din Pitesti, in care ai putea gasi o rezolvare rapida a situatiei, adica un diagnostic precis si un tratament adecvat. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi informatii despre calitatea serviciilor clinicii, despre dotarile de care dispune, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul, amanunte cu ajutorul carora te poti incredinta ca ai luat o hotarare buna.

Regina Maria

In Reteaua Regina Maria, la Pitesti te vei adresa pentru o consultatie la infectioase, Policlinicii Bratianu. Centrul medical dispune de 15 cabinete de consultatii, in 25 de specialitati, un cabinet de recoltare, un cabinet de explorari functionale si 3 cabinete de medicina muncii. La boli infectioase, il vei gasi pe dr. Constantin Preda, medic primar infectionist, avand competente in planning familial si ecografia in patologie de urgenta, membru al Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase. Policlinica Regina Maria din Pitesti a fost infiintata in anul 2013 si face parte dintr-o vasta retea privata de sanatate, cu 31 de centre in Bucuresti si in tara, policlinici, spitale, centre de imagistica, maternitati, centre de fertilitate, laboratoare de analize, clinici stomatologice si centre de recoltare.

Pretul consultatiei la infectioase este publicat pe site-ul web si este de 290 de lei la medicul amintit.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta la policlinica din Pitesti. Pe de o parte, sunt amintite diversitatea serviciilor, aparatura performanta, profesionalismul medicilor si solutiile medicale eficiente. Pe de alta parte, multe persoane acuza timpul de asteptare mare, organizarea deficitara a programarilor si un comportament neprofesionist al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru diagnostic si tratament de boli infectioase in Pitesti, te poti adresa unei clinici de top, dintr-o cunoscuta retea privata de sanatate care activeaza si in municipiul resedinta de judet al Argesului. Vei gasi aici posibilitatea efectuarii de analize si investigatii cu aparatura performanta, un medic infectionist cu experienta si competenta in stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament potrivit pentru afectiunea de care suferi.