Meniu

Infectioase Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Zona Zoster, gripa, raceala comuna, hepatita A, B, C si gastroenterita virala sunt doar cateva dintre afectiunile cu care te poti adresa medicului specializat in boli infectioase in Ploiesti. Toate problemele amintite anterior sunt unele dintre cele mai comune afectiuni pe care le poti experimenta si care pot fi tratate cu profesionalism in cabinetul unui medic bine pregatit in domeniu. Alege sa mergi la medicul de familie imediat ce observi ca te confrunti cu simptome iesite din comun, iar acesta te va redirectiona catre un cabinet de infectioase. Ia tratamentul corespunzator pentru a te vindeca rapid si pentru a-i proteja pe apropiati de boala contagioasa.

Din fericire, in Ploiesti exista trei clinici la ajutorul carora poti apela cu incredere. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi daca suferi de o boala infectioasa.

Cat costa o consultatie de boli infectioase in Ploiesti?

Medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de boli infectioase din Ploiesti, dar nu stii exact care este pretul pe care trebuie sa il platesti? In cazul in care clinica la care mergi se afla in relatii contractuale cu CAS, iar tu te prezinti insotit de biletul de trimitere, ai ocazia de a beneficia de o consultatie gratuita. In cazul in care nu esti asigurat, vei fi nevoit sa achiti o taxa. Iata care sunt tarifele practicate de regula:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Andodent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Relationare excelenta cu medicii
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Medicover
285 Ron
 • Pret Consultatie 285 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Atmosfera placuta
 • Buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament atent personalizat
 • Nu se respecta orele de programare
Hyperclinica MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii diverse
 • Buna pregatire
 • Mediu primitor
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in boli infectioase in Ploiesti

Ai observat ca starea de sanatate a inceput sa se agraveze tot mai mult de la o zi la alta, asa ca ai luat hotararea de a merge la cabinetul de boli infectioase din Ploiesti pentru a solicita ajutorul unui medic bine pregatit? Atunci informatiile pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a fi la curent cu unitatile medicale din oras specializate in acest domeniu. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Centrul Andodent

Centrul Medical Andodent este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti unde te poti programa pentru o consultatie de boli infectioase la o calitate ridicata. Departamentul medical se afla sub atenta coordonare a medicului specialist, instruit intr-un mediu universitar de prestigiu, care si-a extins nivelul de experienta prin intermediul cursurilor de perfectionare, dar si prin timpul petrecut in diverse unitati spitalicesti. Printre afectiunile care pot fi tratate se numara si: varicela, hepatita A, B, C, zoster, gripa, raceala, gastroenterita virala, infectia cu HPV, herpesul genital etc. Medicul se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii avand astfel ocazia de a opta pentru consultatii decontate. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei, in cazul pacientilor neasigurati. 

Clinica medicala din Ploiesti a primit o multime de recenzii pozitive, pacientii mentionand ca relationarea dintre ei si medici este una excelenta. In cadrul sectiei de infectioase, medicul isi da tot interesul pentru a depista care este problema de care pacientul sufera, dar si care este tratamentul corespunzator. Din fericire, cadrul medical are o experienta vasta in domeniu, identificand corect afectiunea pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Andodent
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover este o alta varianta din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi la o consultatie de boli infectioase la o clinica de incredere. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Ana Maria Ditu, medic specialist. Aceasta a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, si-a practicat rezidentiatul la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”, Bucuresti, urmand ca, apoi, sa devina medic specialist. A participat la numeroase conferinte si congrese, dedicandu-si activitatea tratarii corecte a tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni severe. De asemenea, are competenta de a stabili un diagnostic corect indiferent cat de complexa este boala cu care pacientul se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 285 lei, iar controlul este de 175 lei.

Aproape toti pacientii care au apelat la serviciile acestei clinici se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical, care asigura o atmosfera placuta inca de cand pasesc pragul clinicii. Departamentul este reprezentat de un medic specialist, cu o buna pregatire, care are competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar tratamentul este atent personalizat in functie de problemele pacientului. Cu toate acestea, nu se tine cont de programari.

3. Hyperclinica MedLife

In completarea clinicilor de mai sus iti prezentam si Hyperclinica MedLife din Ploiesti, la care poti apela cu incredere daca vrei sa soliciti parerea unui medic expert in boli infectioase. Departamentul se afla sub atenta coordonare a dr. Georgeta Ileana Constantinescu, medic primar in boli infectioase si ecografie pediatrica, competenta in diagnosticarea corecta, dar si in elaborarea unui plan personalizat de tratament. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, doamna doctor reuseste sa depisteze care este problema cu care se confrunta atat adultii, cat si cei mici, asigurand solutii adecvate pentru fiecare in parte.

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase este de 250 lei, ecografia la abdomen inferior/superior este de 355 lei, iar ecografia abdominala totala este de 525 lei.

Centrul medical din Ploiesti este apreciat pentru diversitatea de servicii de care pacientii pot beneficia. In ceea ce priveste departamentul de boli infectioase, pacientii pot apela la ajutorul unui medic primar cu o buna pregatire in domeniu, care asigura atat adultilor, cat si copiilor un mediu primitor. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un tratament adecvat pentru insanatosirea pacientului. Din pacate, atitudinea personalului de la receptie nu este una potrivita.

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a merge la un medic axat pe tratarea bolilor infectioase in Ploiesti, cele trei clinici amintite anterior iti vor fi de un real ajutor. Daca observi ca simptomele persista, nu mai amana vizita la doctor. Bolile infectioase pot degenera in complicatii iesite din comun pentru propria sanatate care iti pot pune viata in pericol.